a to se dopisujete, kater ima boljši avto in kater slabšega, kater je boljši voznik in kateri so ničvredni??
Se strinjam z Denisom, samo kje si našel 1600 € ?? Za marsikatero družino bi bil ta denar pravo bogastvo. Neumnost je primerjati lastnike korejcev z BMWjaši!! V prvi vrsti si večina kupi to, kar si lahko. Če je to Benfl...OK .... če je pa Kijča...pa tud OK.
Po logiki dražji avto boljši voznik je en velik blabla blaaa Potem tisti, ki ima slabše čevlje ne zna hoditi??
(noo, eni imajo kakšna jajca samo zato, da lahko kje po mestu izsiljujejo , delajo piz...je, in jim ni škoda razbiti) Zadeva je v glavah, pa ni važno kolk € je kdo dal.
PS. Za primerjavo. V enem največjih evropskih mest sem rental avto. In me je bilo pošteno strah, kako se bom znašel v tistem prometu. Celo predlagali so mi, naj nalepim na zadnjo šipo list z napisom TURIST. Sicer ga nisem , ampak se je izkazalo, da tudi ni bilo potrebno. Kultura ljudi in njihove vožnje , je bila na takšnem nivoju, da nisem imel nobenih težav. Pa sem tudi kje "zaštrikal" zaradi nepoznavanja mesta. So pač malo pribremzali, mogoče počakali.... Eni so mogoče debelo pogledali, ko sem jim v znak zahvale, ker so malo počakali v pozdrav dvignil roko. Takoj ob povratnku v našo deželo (kulturnih voznikov) sem doživel hladen tuš, ko mi je tip v belem BMW za mano blendal, ker sem na AC prehiteval neko vozilo (vozil cem cca 140+-) in mi dajal na znanje tudi ob njegovem prehitevanju mene " da sem pač nesposoben, ker mu dajem delo in bo zdaj moral ponovno migniti s prstom in vklopiti tempomat, ne bo mogel še enkrat pogledati svojih "jebačkih brkičec", in da se mu je pr tem las na prečki premaknil ". Aha... vozil nisem kie, tudi BMW ne, ampak povprečni slo(EU) avto. Ne dober ... ne slab.
Se mi zdi, da gre v tej temi spet za Slo nabijanje, "sosed ne more imet boljše kot jaz" oz. "avto je simbol moči in pameti" kar je seveda neumnost