Prva stvar danes je bila to, da smo preverili na teletekstu ali je živ. Žal ne. Sožalje domačim
majč
majč
Citat:
Uporabnik skalar pravi:
Strinjam se s teboj, poglejte samo koliko bolnih otrok je trenutno v UKC in se borijo za življenje in niso sami krivi da so v takem stanju. Humar se je pa zavestno podal v to in ne razumem zakaj sedaj takšen pomp okoli tega. Če je že Humar heroj, so zami še večji heroji vsi otroci, ki se trenutno borijo za življenje! Ampak za njih na žalost ne trepeta vsa Slovenija, ampak samo starši in sorodniki...
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Prometnih nesreč ne moreš primerjati z to nesrečo v gorah.
Sesti se v avto je nekaj vsakdanjega ki je ravno tako rizično.
Iti v Himalajo pa je neki neobičajnega in to počne le peščica ljudi.
Reševanje prometnih nesreč pač ne gre direktno iz davkoplačevalskega denarja.
Zavarovanja, zdravstvena zavarovanja.......
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Ja, od sedaj bo da smrti TH nov svetovni praznik, kot je to 1. maj, božič in novo leto...
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In na koncu, Humar je bil nekdo, ki si je upal živeti življenje kakršnega je želel. Premnogi živijo življenje, ki jim v resnici ni všeč.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
No, da dobim nekaj lekcij od starega pravnika ...
Kakšno praktično usposabljanje?? Sem v 2. letniku.
Če možnosti reševanja ni, ne more nihče odgovarjati, a ni logično? Do tega lahko prideš tudi z interpretacijo zgornje določbe.
Slovensko pravo velja na slovenskem ozemlju, vendar v nekaterih primerih tudi za tujce na tujem ozemlju (v tem primeru pač ne).
Preganjal bi tistega, ki mora obvestiti reševalno službo oziroma dati zeleno luč za plačailo reševanja.
Pravo se lahko interpretira zelo široko. Še nisi slišal za deljena pravna mnenja?
A bi mi rad dokazal, da če nimaš denarja, da lahko zgniješ sam tam poškodovan v gorah??
Meni se ni problem tukaj blamirat, če se iz tega kaj naučim! Zato prosim brez zasmehovanja, ampak s konkretnimi argumentiranimi odgovori na dan.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In na koncu, Humar je bil nekdo, ki si je upal živeti življenje kakršnega je želel. Premnogi živijo življenje, ki jim v resnici ni všeč.
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Preden napišete kakšen post, pomislite, da ga mogoče prebere oseba, ki je preminulega zelo dobro poznala in kako bi se vi počutili v njeni koži.
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Da je oče tako neodgovoren, da tako in toliko tvega, da za svoj užitek in svojo neobvladljivo strast sam sebe spravi v situacijo, da (z veliko verjetnostjo) doživi nesrečo in umre, ter tako iz svojih otrok naredi sirote, je do svojih otrok POPOLNOMA NEODGOVORNO.
Sram naj bo, da bo jasno, vsakega takega starša! Tudi v bodoče!
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
R.I.P... Dolgo je iskal, nažalost tudi našel...
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
R.I.P... Dolgo je iskal, nažalost tudi našel...
Žal mi je samo njegovih otrok, ker so ostali brez očeta.
Čeprav nobenemu ne privoščim smrti, samo vsaka stvar ima nekje mejo in jaz ne mislim pisati RIP in podobno za takim človekom. Ker v tem primeru lahko potem žalujemo tudi za cestnimi dirkači ki izzivajo in izzivajo dokler se ne fentajo. Vse za svoj ego. Zraven pa pozabljajo na svojce, ki jokajo za njimi.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Potem pa tudi ti ne letaj, ker se ti hitro lahko kaj pripeti, da ne bojo tvoji jokali za tabo.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
no potem mi pa ti, ki imaš pojma povej zakaj je treba ponovno ogrožati svoje življenje + življenje tistih ki te že spet rešujejo?
zate je bedarija to, da zdaj otroci spet jokajo za svojim očetom? Leta 2005 sem jih videl ko so skupaj z njegovo ženo hlipali v TV kamero in prosili boga, da se vrne nazaj ŽIV. Povej mi potem ti KI VEŠ in IMAŠ POJMA zakaj je treba tega? No daj. Mogoče za slavo? Mogoče za to da ti drugi rečejo kako si dober in ti dajo zlati cepin? Mogoče pa za to, ker si sebičen in razmišljaš samo na svoj užitek.
Vse lepo in prav dokler si sam in ne bo nihče jokal za tabo zaradi tvoje neumnosti.
Če ti to zagovarjaš potem lahko jaz rečem za kam si ti.