Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Od kdaj se pa človeka vrednoti po medijski prepoznavnosti? Če smo že pri tem, potem tebe tudi ni vredno omenjati in te reševati, ker nisi v tem življenju naredil še pol klinca omembe vrednega (sori za grobe besede, ampak uporabljam tvojo logiko).
Pa še to: v severni Italiji, Franciji in Himalaji je tip ne samo znan, ampak legenda. Takrat, ko se je cela Slovenija zgražala nad njegovim reševanjem v Rupalski steni, je cela dolina Val di Mello trepetala zanj. Imeli so ga bolj za svojega kot mi. Toliko o tem, kako slovenceljni moramo uničiti vsakega, ki vsaj malo štrli iz povprečja (pa res ne maram besede slovencelj, ampak žal tokrat izjemno ustreza kontekstu).
Očitno ima večina ljudi tu problem z razumevanjem.
Res je, ni nujno, da se človeka meri po medijski odmevnosti. Čeprav tudi lahko v določeni pogedih.
SE PA MERIJO ČLOVEŠKI DOSEŽKI Z MEDIJSKO ODMEVNOSTJO!!!
(pri vsem tem, kot pri vsaki stvari v življenju je treba upoštevati da "izjeme potrjujejo pravilo" - in kot dokazjem(o), TH ni bil ta izjema.
IN MI GOVORIMO O DOSEŽKIH TH IN KOLIKO SO TI "PRINESLI" K RAZPOZNAVNOSTI SLOVENIJE. Samo to!
In ne mi srat, da ga cela S Italija pozna in še ne vem katere države. Ker ga poznajo le tisti, ki jih to zanima in teh je zzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelooooooooooooooooooo malo.
To, da pa je bil v nekem newsu, pa ga še ne dela legende in kot prepoznavnega celemu svetu.
Kdo ve na Kitajskem kaj o deset dnevni vojni v Sloveniji. NIHČE od 1,35 mlrd Kitajcev. Nam pa je pomembna. In tisti, ki smo jo doživeli (če ji sploh lahko rečemo vojna), se je bomo spominjali. Naši zanamci pa bore malo. Kitajce pa to boli kuracc. Če bi že kaj o zvedeli po TV, bi do začetka naslednjega programa že pozabili na to.
Kdo od nas kaj ve o nekih uporih v ne vem katerih vse zumba afriških državah? A kdo ve iz glave kateri je bil glavni ameriški pveljnik v Korejski vojni? In katerega leta je bila....
V tej temi je očitno videti le to, da
nekateri kljub očitnim logičnim in razumskim dokazom, terate nasprotno, ker ste ozkogledni.
Pa bili zaradi te označbe užaljeni ali ne....
Vam bom še en zadnji in mogoče celo najbolj očitni priemer "pokazal". Kdo mlajši od 20 let v Sloveniji kaj ve o Titu? ON PA JE BIL ZGODOVINSKA OSEBNOST, BREZ PRIMERE ZA TOMAŽA HUMARJA. Pa vprašajte povprečne ljudi mlajše od 30 let po svetu, če kaj vedo o njem.
Še naši mlajši ne vedo kaj dosti o tem, če smo pošteni, kaj šele drugje. Če pa jim že samo ime kaj "ring a bell", pa zagotovo ne vedo kam ga dati in v kater čas pade in kaj je bil.
Pa še za največje glupce o tem koliko se kaj po svetu ve za slovenijo, je zamenjava z slovakijo več kot očitno.
Ravno par dni nazaj so Anžeta Kopitarja označili za Slovaka, pa je on milijonkrat razpoznavnejši od TH.
Če še to ni jasno, pa lepo k meni v vrsto in vas vse šamaram dokler ne boste jokali kot uscane pichke.