Tomaž Humar je umrl...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.656
113
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Tomaž je bil pogumen in je za svoj pogum in "zasvojenost" plačal najvišjo ceno. In to ni 999999999999999999999€.
Če bi malo razmislili, bi se od njega in njegovih napak veliko naučili. Tudi jaz. Seveda je pa veliko lažje biti pameten na forumu.

Pogumen sem bil tudi jaz ko sem plačal za 3je 4to 5to ponavljanje izpita..od 8mih možnosti.....veš kak pogum je to pr ta 5em ponavlajanju.....ker smo mel enga prfoxsa ki ne podpira drugo kot piflarije
Če malo razmisliš se lahko naučiš na moji napaki. Seveda je pa veliko lažje bit pameten kle gor na forumu
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tisti, ki mora dat zeleno luč, da se obvesti švicarsko reševalno službo o situaciji oziroma tisti, ki da zeleno luč za plačilo reševanja.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.029
113
kod Džej-Zija
Od kdaj se pa človeka vrednoti po medijski prepoznavnosti? Če smo že pri tem, potem tebe tudi ni vredno omenjati in te reševati, ker nisi v tem življenju naredil še pol klinca omembe vrednega (sori za grobe besede, ampak uporabljam tvojo logiko).
bonk.gif

Pa še to: v severni Italiji, Franciji in Himalaji je tip ne samo znan, ampak legenda. Takrat, ko se je cela Slovenija zgražala nad njegovim reševanjem v Rupalski steni, je cela dolina Val di Mello trepetala zanj. Imeli so ga bolj za svojega kot mi. Toliko o tem, kako slovenceljni moramo uničiti vsakega, ki vsaj malo štrli iz povprečja (pa res ne maram besede slovencelj, ampak žal tokrat izjemno ustreza kontekstu).

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Jutri, skorajda dobesedno jutri, za njega ne bo več vedel nihče, razen Slovencev in kot že povedano nekja extremnih alpinistov.ž
IN TO JE FACT!!!

To velja samo za taka teleta kot si ti..

IN TO JE FACT!!!

In to si točno potrdil, da si zagovedan zaplankan nerazgledan človeček.

Ja, od sedaj bo da smrti TH nov svetovni praznik, kot je to 1. maj, božič in novo leto...
hysterical-1.gif

(poudarjam, nič nespoštljivega do TH, da ne bo pomote).

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
praznik si zdej iz riti potegnil..... ni point praznik..... dojemaš kot prvošolček....

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
32
28
Človek je bil pač adrenalinski odvisnež, tega ne zagovarjam, ampak zastopim kako je to. Lahko bi neko vzporednico potegnil z motoristi naprimer. Mene je orngi vrglo z motorjem po tleh, z mopedom ne štej kolikokrat, pa me to še vedno potegne nazaj, ampak se toliko brzdam, da ne presedlam na cestni motor, on je pa šev vedno do meje in še nekaj čez. In sem prepričan, če bi slučajno to preživel bi ga gore spet vabile k sebi. Edino kar pa tu ne oddobravam je pa to, da si dokler ne znaš postaviti varne meje ustvariš družino, ki nato trpi. Umreš lahko pa tudi od popolnoma neadrenalinskih stvari. Pa še na vsa zgražanja, ko je pa on kot član gorske reševalne reševal v najtežhih situacijah po slovenskih gorah se pa nihče ni zgražal?

Počivaj v miru Tomaž

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Od kdaj se pa človeka vrednoti po medijski prepoznavnosti? Če smo že pri tem, potem tebe tudi ni vredno omenjati in te reševati, ker nisi v tem življenju naredil še pol klinca omembe vrednega (sori za grobe besede, ampak uporabljam tvojo logiko).
bonk.gif

Pa še to: v severni Italiji, Franciji in Himalaji je tip ne samo znan, ampak legenda. Takrat, ko se je cela Slovenija zgražala nad njegovim reševanjem v Rupalski steni, je cela dolina Val di Mello trepetala zanj. Imeli so ga bolj za svojega kot mi. Toliko o tem, kako slovenceljni moramo uničiti vsakega, ki vsaj malo štrli iz povprečja (pa res ne maram besede slovencelj, ampak žal tokrat izjemno ustreza kontekstu).

Očitno ima večina ljudi tu problem z razumevanjem.

Res je, ni nujno, da se človeka meri po medijski odmevnosti. Čeprav tudi lahko v določeni pogedih.
SE PA MERIJO ČLOVEŠKI DOSEŽKI Z MEDIJSKO ODMEVNOSTJO!!!
(pri vsem tem, kot pri vsaki stvari v življenju je treba upoštevati da "izjeme potrjujejo pravilo" - in kot dokazjem(o), TH ni bil ta izjema.

IN MI GOVORIMO O DOSEŽKIH TH IN KOLIKO SO TI "PRINESLI" K RAZPOZNAVNOSTI SLOVENIJE. Samo to!

In ne mi srat, da ga cela S Italija pozna in še ne vem katere države. Ker ga poznajo le tisti, ki jih to zanima in teh je zzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelooooooooooooooooooo malo.

To, da pa je bil v nekem newsu, pa ga še ne dela legende in kot prepoznavnega celemu svetu.

Kdo ve na Kitajskem kaj o deset dnevni vojni v Sloveniji. NIHČE od 1,35 mlrd Kitajcev. Nam pa je pomembna. In tisti, ki smo jo doživeli (če ji sploh lahko rečemo vojna), se je bomo spominjali. Naši zanamci pa bore malo. Kitajce pa to boli kuracc. Če bi že kaj o zvedeli po TV, bi do začetka naslednjega programa že pozabili na to.
Kdo od nas kaj ve o nekih uporih v ne vem katerih vse zumba afriških državah? A kdo ve iz glave kateri je bil glavni ameriški pveljnik v Korejski vojni? In katerega leta je bila....

V tej temi je očitno videti le to, da nekateri kljub očitnim logičnim in razumskim dokazom, terate nasprotno, ker ste ozkogledni.
Pa bili zaradi te označbe užaljeni ali ne....

Vam bom še en zadnji in mogoče celo najbolj očitni priemer "pokazal". Kdo mlajši od 20 let v Sloveniji kaj ve o Titu? ON PA JE BIL ZGODOVINSKA OSEBNOST, BREZ PRIMERE ZA TOMAŽA HUMARJA. Pa vprašajte povprečne ljudi mlajše od 30 let po svetu, če kaj vedo o njem.
Še naši mlajši ne vedo kaj dosti o tem, če smo pošteni, kaj šele drugje. Če pa jim že samo ime kaj "ring a bell", pa zagotovo ne vedo kam ga dati in v kater čas pade in kaj je bil.

Pa še za največje glupce o tem koliko se kaj po svetu ve za slovenijo, je zamenjava z slovakijo več kot očitno.
Ravno par dni nazaj so Anžeta Kopitarja označili za Slovaka, pa je on milijonkrat razpoznavnejši od TH.

Če še to ni jasno, pa lepo k meni v vrsto in vas vse šamaram dokler ne boste jokali kot uscane pichke.
10.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne trudi se, ker je brez veze. Človek, ki vpraša "kaj nam je dal?", gleda na svet skozi € prizmo, kjer šteje samo denar. Nima smisla razlagat. Na take gledam z vedno večjim prezirom in se jim posmehujem, ker ne vedo kako bolni so v duši. Najlepše stvari so zastonj, seveda, če jih znaš videti in občutiti.

Govori človek z kapitalističnem Audijem
aplauz.gif
omejeno razmišljanje+ne poznaš me.

1/3 tvojih postov je povezana z stvarmi, ki ne pridejo zastonj, za nekatere bi lahko rekli da so še nadstandardne. Ne bom jih iskal... No mogoče pridejo nekatere zastonj še se pripelješ k njim z A5 za 30+k€.

i'm over&out

Nazadnje urejeno:

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Težko mi je tole pisat, ampak še težje mi je brat bedne komentarje omejencev.

Recimo da bi RS plačala za reševanje 100.000E, bi to na vsakega slovenskega davkoplačevalca zneslo 25c!!!

Zaradi hipotetičnih 25 centov se upate svinjat po človeku, medtem ko je umiral
frown-1.gif

Sploh ne morem verjet, da se lahko spuščate tako nizko, da se greste za hipotetičnih 25 centov kregat in blatit enega izjemnega človeka. Povprečje ne mara in ne razume ekstremov.

Hkrati pa se sploh ne zavedate, niti se nočete zavedat, zakaj smo v krizi in kdo nas krade. Pa ne 25c na leto, ampak konstantno 30% na vse. Ne da bi sploh vedeli, da se to dogaja. In če bi vsi stiskači resnično hoteli svoj denar, tako kot trdite, potem danes ne bi pljuvali po Humarju, ampak bi na gauge obesili bankirje. Ampak tega ne štekate, oooooooooogromnosti kraje, ki se nam dogaja.

Človek človeku slovenec
confused-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.029
113
kod Džej-Zija
Tole z medijsko prepoznavnostjo si v tej temi začel ti srati, prej o tem ni bilo govora. In še vedno se motiš, tudi dejanj se ne ocenjuje po medijski prepoznavnosti. Morda veš, kdo je odkril penicilin? Kaj pa tisti, ki je odkril tamiflu (trenutno edino zdravilo proti virusnim obolenjem? Morda veš, kdo je oče svetovne bombe? Kaj pa idejni vodja neoliberalne doktrine? Poznaš tistega, ki je potopil Enron?

Se mi je zdelo. In potem boš blebetal, da sta Beckam in Ronaldo, ki sta pač prepoznavna, več storila za človeštvo?
13.gif
Vse, kar sta storila, je, da sta zadovoljila krdelo tepcev, ki rabijo samo kruha in iger, da se njihovi vladarji lahko v miru posvetijo igranju z njihovo usodo. Ker očitno pašeš v sredino tega krdela, ti pri tvoji omejenosti ne morem pomagati.

Me out.
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.656
113
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:

Hkrati pa se sploh ne zavedate, niti se nočete zavedat, zakaj smo v krizi in kdo nas krade. Pa ne 25c na leto, ampak konstantno 30% na vse. Ne da bi sploh vedeli, da se to dogaja. In če bi vsi stiskači resnično hoteli svoj denar, tako kot trdite, potem danes ne bi pljuvali po Humarju, ampak bi na gauge obesili bankirje. Ampak tega ne štekate, oooooooooogromnosti kraje, ki se nam dogaja.

Človek človeku slovenec
confused-1.gif

Se strinjam z zgoraj napisanim!
zmaga.gif

Kreg se je začel z trditvijo da nam je Humar vsem nekaj dal.......mi omejenci pa ne vemo KAJ je to kar nam je dal?

V vsakem od nas je nekaj Humarja......we are every day heroes.....ko je men zaribal ležaj na AC in sem izvedel manever na odstavnega sem bil mal Humarja (extremni šport pač
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Težko mi je tole pisat, ampak še težje mi je brat bedne komentarje omejencev.

Recimo da bi RS plačala za reševanje 100.000E, bi to na vsakega slovenskega davkoplačevalca zneslo 25c!!!

Zaradi hipotetičnih 25 centov se upate svinjat po človeku, medtem ko je umiral
frown-1.gif

Sploh ne morem verjet, da se lahko spuščate tako nizko, da se greste za hipotetičnih 25 centov kregat in blatit enega izjemnega človeka. Povprečje ne mara in ne razume ekstremov.

Človek človeku slovenec
confused-1.gif

NE GOVORIM O DENARJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Kaj se potem sploh vtikaš v življenje in smrt nekega človeka.

Small minds talk about people,
mediocre minds talk about events,
great minds talk about ideas.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
SE PA MERIJO ČLOVEŠKI DOSEŽKI Z MEDIJSKO ODMEVNOSTJO!!!

Ta je pa dobra... Ko je Britney Spears pokazala nipl, se je o tem poročalo po celem svetu, torej je stvar bila medijsko odmevna, se strinjaš? Ko pa je nek zdravnik v bolnišnici rešil življenje nekemu pacientu, pa o tem ni bilo govora. Torej je bil ta dosežek medijsko neodmeven, se strinjaš? Zdaj pa realno pomisli...kaj je večji dosežek? In ali je ta dosežek premo sorazmeren z medijsko odmevnostjo?

Določene stvari so lahko ogromni dosežki, ampak ker o njih povprečni slovencelj ne ve nič, so za človeštvo pač nepomembni...

Pa končujem, ker je tema totalno zabredla...
pozdrav.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Jebalo se mu je če bodo otroci in žena brez očeta oz. moža. Bil je velik egoist, ki je živel samo za svoje užitke-to tako ne gre, v življenju se je potrebno odpovedovat tudi in ne počet samo tistega kar ti je všeč...

Bi rekel R.I.P pa ne bom...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Glede Humarja sem pa predvsem enako kot nekateri sogovorniki tukaj zalosten in razocaran nad precejsnjim stevilom omejencev, ki so se uspeli pofockati tukaj. Kljub temu, da je bilo milijonkrat povedano, da niti en cent stroskov njegovega resevanja ne bo sel iz davkoplacevalskega denarja, da se je najboljsa gorsko resevalna sluzba sama javila, da ga gre resevat prakticno zastonj, je treba vleci vzporednice z denarjem, nogometno prepoznavnostjo in ostalimi nebulozami.

Drzavni interes ni samo tistih 5 litrov vode v piranskem zalivu, ampak tudi znanstveni, kulturni in sportni dosezki, pa ceprav so za vecino gostilniskih nergacev brezvezni strosek.

Upam, da je Tomaz umrl pomirjen s svojim zivljenjem in njegova druzina ne trpi vec kot je potrebno. Jaz ga obcudujem, ker je imel jajca, da je stopil ven iz crede in zivel svoj nacin zivljenja in ga tako tudi zakljucil.

Over&out.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.