Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Fant! Prosto plezanje spada med NEVARNE ŠPORTE.
Če ne veš kaj je to si preberi, ostalega ti ne mislim razlagat že zato ne, ker dobro veš kaj ti govorim - samo priznaš ne in se upiraš.
Z otrokom se ne mislim pregovarjat.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Pa tudi ne vem, zakaj naj bi jaz bil otrok? A mogoče zato, ker ti nasprotujem? Ali pa mogoče ker je najlaže tako odgovorit?
Kaj mu ne uspeva več?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Joooj ste čudni da glava peče. Kdo pravi, da se Humarju ni zgodila nesreča????? Pravim samo da zaradi svoje neumnosti oziroma svojega neumnega vztrajanja pri nečem kar mu očitno ne uspeva več pri njegovih letih ogroža sebe in druge in je pustil na cedilu svoja dva otroka. Samo to.
A če je bil pripet z vrvjo, pa ni prosto plezanje? Res ti svetujem, ne pisat o stvareh, o katerih nimaš pojma.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kaj boš rekel da je bil celo pot pripet z vrvjo in klini?? Če je tvoj odgovor ne, potem je to zame prosto plezanje.
Sam ne dajem utemeljitev, ker ne vem kaj se je Humarju zgodilo. In ne morem sodit o stvareh, o katerijh ne vem dovolj.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Pa tudi ne vem, zakaj naj bi jaz bil otrok? A mogoče zato, ker ti nasprotujem? Ali pa mogoče ker je najlaže tako odgovorit?
Otrok si zato ker mi na vprašanje odgovoriš z desetimi vprašanji.
In ker vedno zahtevaš odgovore in utemeljitve, sam pa jih ne daš.
Vidim pa da obsojaš agresivne voznike za volanom ter alkoholike. Čudno, zakaj pa? Sej ne naredijo vsi prometne nesreče.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Kaj mu ne uspeva več?
A če je bil pripet z vrvjo, pa ni prosto plezanje? Res ti svetujem, ne pisat o stvareh, o katerih nimaš pojma.
Egoist je bil.Citat:
Uporabnik cbb pravi:
R.I.P... Dolgo je iskal, nažalost tudi našel...
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Preden napišete kakšen post, pomislite, da ga mogoče prebere oseba, ki je preminulega zelo dobro poznala in kako bi se vi počutili v njeni koži.
Pomislite pa tudi, da je pokojni Humar ZAJEBAL svoja (baje) dva otroka in svojo (bivšo) ženo, ki se je glede na njegov način življenja bila prisiljena od njega pred časom ločiti.
Da je oče tako neodgovoren, da tako in toliko tvega, da za svoj užitek in svojo neobvladljivo strast sam sebe spravi v situacijo, da (z veliko verjetnostjo) doživi nesrečo in umre, ter tako iz svojih otrok naredi sirote, je do svojih otrok POPOLNOMA NEODGOVORNO.
Sram naj bo, da bo jasno, vsakega takega starša! Tudi v bodoče!
Medtem pa se, kot beremo, nekateri drugi straši (in zdravniki) borijo za življenje svojih otrok... Brez sebičnosti in sebičnih početij.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pa dobro, kolikokrat bo treba še napisati, da te to ne bo NIČ stalo? Razumeš NIČ?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zanimivo, kako se trop pobesnelih zagovornikov nekoristnega plezarjenja spravlja na spirita...pa koga sploh briga al gre pa prosto plezanje, prečenje stene v alpskem stilu ali pa za kaj tretjega! Mi, ki nas zanimajo samo stroški in pametujemo s svojega kavča (v mojem primeru gre za spinalis - sicer vseen [censored], ampak če smo že tako natančni pri načinu lazenja po nekih kosih kamnov), stojimo na stališču, da je neko plezanje na nekih ibr višinah pač precej tvegano in marsikdo pri tem pač umre. Privoščimo nikomur, obenem pa se nam zdi prav, da so osebe, ki izvajajo tako dejavnost, ustrezno zavarovane, tako da se ne bremeni nas 'kavčarjev'.
Če kdo želi plezati, naj se ustrezno finančno zavaruje, potem pa naj pleza, kot mu srce in duša poželita. Jaz bom pa še naprej 'ex divan' komenitral tisto, kar se mi zdi vredno komentirati. Pač nisem tr00 pa velik človek, ker ne znam uporabljati cepina na način, za katerega je bil narejen...jebat ga.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
to je zame čisto neodgovorno. In če imaš d ružino, se je treba nekaterim stvarem pač odrečt... Iz tega lahko sklepamo, da so mu gore pomenile več kot žena in oba otroka. To men ni čisto normalno.