Spet pogrešan - Štuk Maribor

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Homie, si pac nov in ostalih uporabnikov ne poznas. Ostali pa vemo zakaj Apollu verjamemo, kar pove. Za zacetek lahko znizas ton, osornost, ker si neprijeten. Ko se pomiris in bos zmozen normalnega pogovora, bo mogoce se kaj pametnega izvedet.

Aja se pravi samo zato ker je on "legenda" tega foruma naj bi pa jaz zdaj pazil na jezik? Jaz sem napisal zgolj svoje mnenje potem pa je on začel z nekim skakanjem. Btw jaz sem povsem pomirjen in sproščen tako da ne vem od kje ti ideja da sem nepomirjen lol

To da je Apollo "legenda" še ne pomeni da ima prav in ne pomeni da mu lahko verjameš. Sam bolj verjamem Domnovi mami kot njemu. Zakaj? Ker je ona tam in točno ve kaj se dogaja in če je rekla da niso začeli takoj potem bo to kar držalo.

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik TheHomie pravi:
Tale primer je izjemno zanimiv. Sicer ne rad obtožujem policijo ampak, da ne morejo poiskati Domna v mali Sloveniji je pa že sramotno! Še dobro da Slovenija ni New York, ker potem ga res nikoli nebi našli.

Sploh se ne gre za velikost države oz. lokacije. Človek je lahko bil 100m od štuka zakopan pa ga ne bodo še 2 leti našli. Nazadnje so tistega pogrešanega pubeca tud šele po 1 mesecu našli v Dravi, ki so jo pred tem že pregledali.

To kar si napisal je delno res vendar velikost države vendarle nekaj pomeni. Večja država težje ga boš našel...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Nima veze ali je legenda ali ne karkoli si ti predstavljas. Ga ne poznas in mu lomis jajca. Jaz a ti pravim, da je Apollo ded na mestu in bi ti kvecjemu znal pomagat, pa ceprav le z odgovori in popravki na tvoja vprasanja in trditve. Upam da me zastopis. Vec lahko dobis, kot pa izgubis, zatorej sem ti hotel le reci, da lepa beseda lepo mesto najde.
Z izpadi novih nickov ali alter-nickov, pa izgubljamo vsi, ker vsak vsaj toliko pameten uporabnik, ki izgine iz alter skupnosti, je skoda kar precejsnja. In verjemi, da Apollo ti lahko na precej vprasanj odgovori, ce te pa zanima kaj pocne, pa ga povprasaj ali pa studiraj njegove objave.

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Mr. Kul ampak samo povem nisem bil jaz tisti ki je začel z "napadanjem" če se lahko temu tako reče. Pač odskakljal ne bom nikamor in to bi napisal tudi če bi bil kateri drug uporabnik. Lepa beseda lepo mesto najde in to velja za obe strani se strinjam
smile-1.gif
. Zdaj pa nazaj na temo...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Homie, si pac nov in ostalih uporabnikov ne poznas. Ostali pa vemo zakaj Apollu verjamemo, kar pove. Za zacetek lahko znizas ton, osornost, ker si neprijeten. Ko se pomiris in bos zmozen normalnega pogovora, bo mogoce se kaj pametnega izvedet.
hysterical-1.gif

.... do takrat pa naj samo bere in ne komentira !

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Aja se pravi samo zato ker je on "legenda" tega foruma naj bi pa jaz zdaj pazil na jezik? Jaz sem napisal zgolj svoje mnenje potem pa je on začel z nekim skakanjem. Btw jaz sem povsem pomirjen in sproščen tako da ne vem od kje ti ideja da sem nepomirjen lol

To da je Apollo "legenda" še ne pomeni da ima prav in ne pomeni da mu lahko verjameš. Sam bolj verjamem Domnovi mami kot njemu. Zakaj? Ker je ona tam in točno ve kaj se dogaja in če je rekla da niso začeli takoj potem bo to kar držalo.

Glede na to da imaš pod nickom oznako "amater"........in da ima apollo8 po novem "legenda" pa mu vseeno ne verjameš.....kakšno oznako ima (na forumu ali pa pri tebi osebno) potem Domnova mama da ji tako 105% verjameš na besedo
sprasujem se.gif

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Glede na to da imaš pod nickom oznako "amater"........in da ima apollo8 po novem "legenda" pa mu vseeno ne verjameš.....kakšno oznako ima (na forumu ali pa pri tebi osebno) potem Domnova mama da ji tako 105% verjameš na besedo
sprasujem se.gif

13.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Citat:
Citat:

sprasujem se.gif

13.gif

13.gif

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:

sprasujem se.gif

13.gif

13.gif

Znam brati ampak se mi zdi butasto odgovarjati na tako kretenska vprašanja. Ne vem zakaj toliko off topica kar na1x.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Popravljam:

@ Mr, Kameleon in podobni misleci:

V temle primeru je bil pa kar Apolo tisti, ki je nastopil arogantno. Pa - zaradi mene je lahko tvoj star foter ali ne vem kakšen veteran Alterja, pa ni prijetno brati o arogantnih "skakljanjih". Sploh pa glede na trditev o reakcijskem času policije, za katero Apolo trdi nekaj povsem drugega, kot smo pa vajeni, obveščeni, ... v življenju že velikokrat opazovali in brali.

V glavnem, če ima Apolo prav, so novinarji tisti, ki sejejo zmedo ali napačno vedo. Nikakor mu pa ni zaradi tega nastopiti tako arogantno - pa če se gre za obravnavanje vprašanja od najstarejšega forumaša, ali pa za 5 let starega fantiča
rolleyes-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
Glej, stvar je konec koncev preprosta. Ko ti nekoga prijavis kot pogresanega, je dolznost policista da o tem obvesti krajevno pristojni OKC. Slednji pa do minute natancno belezi kdaj je kdo kaj sporocil in kaj se je delalo na posamezni zadevi. In ce starsi pogresanega menijo, da ni bilo storjeno vse, oz da so policisti cakali 48 ur, potem naj podajo pritozbo na postopek in ko se bo zadeva preverjala se bo potrdilo to kar pravim jaz in ne domnova mama.

Bi pa ob celi zadevi izpostavil, da so pri vsakem pogresanju tudi opcije da se je zgodilo kaj nasilnega....a se spomnite un punce iz zasavja, ki so jo nasli v savi pa zadevo razglasili za samomor oz utopitev, par let kasneje so pa obsodili dva storilca ki sta jo do smrti vlekla z avtomobilom po jasi itd... Vse je mozno, ravno zato se pa nikoli ne caka 48 ur in podobno.

B81

22. jul 2007
37.702
10.962
113
Ampak reči če ni to neumno. Nekdo je pogrešan in namesto, da bi TAKOJ preverili signal oz. kje je oddajnik (ali več njih) zaznal telefon, se začnejo ukvarjati z razgovori itd...če ti nekdo pove, da so bili skupaj, potem pa človeka ni nikjer in da so preklicali in pregledali okolico in človeka še kar ni, ne vem kaj imajo sploh za čakat.

Trenutno NI primernejše opcije, ki bi nakazala, kje se naj iskanje sploh začne, kot zadnji gsm signal. Seveda je možnost zlorabe ali načrtno zakrivanje sledi, ampak vseeno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ampak reči če ni to neumno. Nekdo je pogrešan in namesto, da bi TAKOJ preverili signal oz. kje je oddajnik (ali več njih) zaznal telefon, se začnejo ukvarjati z razgovori itd...če ti nekdo pove, da so bili skupaj, potem pa človeka ni nikjer in da so preklicali in pregledali okolico in človeka še kar ni, ne vem kaj imajo sploh za čakat.

Trenutno NI primernejše opcije, ki bi nakazala, kje se naj iskanje sploh začne, kot zadnji gsm signal. Seveda je možnost zlorabe ali načrtno zakrivanje sledi, ampak vseeno.

A niso pogrešanega prijavili NASLEDNJI dan popoldne? Torej skoraj en dan kasneje. Če je lahko počakalo do takrat bo pa še tiste pol urce kolikor vzame izpolnjevanje formularjev.

Pa dostop do podatkov o lokaciji mobilnega telefona ni kar tako, zakoni in formularji so tam zato da ščitijo mojo in tvojo zasebnost. Eni res mislite da je birokracija zato ker se uradnikom da pisat papirje!
tongue-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Osebno poznam primer "izginotja" izpred let in je točno tako, kot pravi Apollo. Ne čaka se 48 ur, ampak se išče takoj. Po izpolnitvi obrazcev seveda.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
sploh pa kolk časa bi moral viset da bi glava odpadla ?

Policija utemeljeno sumi, da je bila slabo pritrjena.
Več informacij po koncu preiskave...
grin1.gif

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Kolikor vem je bil kot pogrešan prijavljen okoli 18h naslednji dan. Signal je pa bil nazadnje zaznan ob 1h ponoči, torej 17h pred prijavo.

In kolikor sem videl po tv, so prečesavali okolico koblarjevega zaliva (ne samo dravo), tako da mislim, da so tam nazadnje zaznali signal.