Spet pogrešan - Štuk Maribor

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
No sej da daš prijavo na policijo verjetno prvo sam iščeš, kličeš naokoli itd. Tako da prijava nikoli ne gre od osebe v nalsenji sekundi ko nekoga pograšaš.Ponavadi dajo ljudje prijavo kasneje, kak dan kasneje,kar je povsem razumljivo. In tukaj že imaš 24urno okno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, Apolo, hvala. V to nisem nikoli dvomil, da so se aktivnosti začele že takoj ob prijavi pogrešanega. V smislu raziskovanja ozadja, formalnosti, papirologije, bla bla bla.

Vendar "tazaresno in fizično iskanje" se naj bi pa začelo šele po nekaj dneh, jaz imam v spominu zamik 48 ur od prijave. Ne sprašujte me od kje ta cifra, vendar je bila v naših časopisih že tolikokrat napisana, da mi je v pameti samoumevna. Govorim o reakcijskem času policije, odkar živim in nikakor samo za ta primer!

Saj je pa takšna reakcija tudi logična. Kam bi pa prišli, če bi že v prvem hipu šli raziskovati, kam je izginil "Pepi, ki ga ni bilo pravkar na kosilo domov, na poti iz službe - pa Moniko, njegovo sodelavko tudi pogrešamo"
rolleyes-1.gif
Ja prvo mores ugotovit kje bi sploh iskal osebo. itd

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Sem potem včeraj še malo brskal in našel kar nekaj zelo zanimivih komentarjev in slik. predvsem od njene najboljše prijateljice. Nekdo zagotovo nekaj ve v to sem prepričan. Skupaj so bili na letalu ni dvoma...

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Glede na to da je imel fetiš na število sporočil samo un iz Forex teme......je dost velika verjetnost da si njegov alter...

Za kaj več bi blo pa treba modeLLe mal pobarat....da pogledajo iz ozadja
tongue-1.gif

TheHomie

Zelenc'
9. mar 2016
27
0
1
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da je imel fetiš na število sporočil samo un iz Forex teme......je dost velika verjetnost da si njegov alter...

Za kaj več bi blo pa treba modeLLe mal pobarat....da pogledajo iz ozadja
tongue-1.gif

Ne nisem njegov alter in če lahko nehaš s temi bolani forami. Do zdaj je še vsak tvoj komentar zasmetil temo straight up

Btw če te že zanima to je moj drugi profil, ker sem pri prvem pozabil geslo in tu nimam kaj skrivati, ker moj namen je sodelovati na forumu in ne trolati in izivati tako kot to počneš ti.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Od začetka meseca so policisti iskali 16-letnico, doma z območja Idrije, in 18-letnega fanta iz Delnic na škofjeloškem območju.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta se danes skupaj zglasila pri starših. Oba sta nepoškodovana , so še pojasnili in dodali, da policisti okoliščine njune pogrešitve še preverjajo in zbirajo obvestila.

Pogrešali so ju sicer od 7. marca.

Kot nam je povedala fantova mama, ki je srečna, da sta se otroka končno vrnila domov, sta bila zaljubljenca ves čas v hotelu v enem od turističnih krajev Južne Tirolske.

Očitno sta se "nasmučala"
evil.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Od začetka meseca so policisti iskali 16-letnico, doma z območja Idrije, in 18-letnega fanta iz Delnic na škofjeloškem območju.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta se danes skupaj zglasila pri starših. Oba sta nepoškodovana , so še pojasnili in dodali, da policisti okoliščine njune pogrešitve še preverjajo in zbirajo obvestila.

Pogrešali so ju sicer od 7. marca.

Kot nam je povedala fantova mama, ki je srečna, da sta se otroka končno vrnila domov, sta bila zaljubljenca ves čas v hotelu v enem od turističnih krajev Južne Tirolske.

Očitno sta se "nasmučala"
evil.gif
Ali hoteli niso dolžni sporočat prijave gostov, pa policija ni preverila če sta kje prijavljena?