Citat:
Uporabnik smt pravi:
Do tule sem bil nekako na tvoji strani verzije.... Potem pa: ti si zdravnik? Meni deluješ kot kak prepotenten varnostnik
Varnostnik v UKC MB in UKC LJ,
Sicer pa imam popldanski s.p. - dejavnost kirurgije.
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Do tule sem bil nekako na tvoji strani verzije.... Potem pa: ti si zdravnik? Meni deluješ kot kak prepotenten varnostnik
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kar se mene tiče, ostaja pri zgoraj zapisanem menju: tvoj zapis je manj kredibilen od origanlnega posta. Nobeden ni podkrepljen z dokazi, a je tisti vsaj iz prve roke in z opisom dogajanja). Ti si samo pavšalno zapisal, da prvi laže. Po domače: vsaj enako, če ne še bolj verjetno kot pri OP je, da nakladaš.
Ostani raje pri armaturkah....
Ti ki se imas za intelektualca, upam da si koncal vsaj FSPN bi pricakoval da ves kaj je to poklicna molcecnost.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Argumenti "na varnem" niso argumenti, ampak pravljice za majhne otroke.
Citat:
Novinarcek, argumenti so tam kjer morajo biti, na varnem. Ti pac do njih ne mores. Zdaj pa lepo pisat clanke o zimskih gumah....
Zima bo.
Citat:
kmet si ti, v svojem svetu, kjer si ti kralj, se ti mogoče vsi klanjajo
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Kakšen prepotenten kmet si ti, v svojem svetu, kjer si ti kralj, se ti mogoče vsi klanjajo
Citat:
Ti ki se imas za intelektualca, upam da si koncal vsaj FSPN bi pricakoval da ves kaj je to poklicna molcecnost.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Argumenti "na varnem" niso argumenti, ampak pravljice za majhne otroke.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj sploh češ odgovorit tipom kot je 007, ki se jim vidi želja po krvi, ni važno kdo pa kak, samo da se nekoga na križ pribija
A zdravnik mora pa po defoltu pustit, da ga podjebava vsak, ki ima 5 minut časa?Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Nimam teh krščanskih vrednot, nastavit drugo lice pa to...tko da rajš povem nazaj...
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
A zdravnik mora pa po defoltu pustit, da ga podjebava vsak, ki ima 5 minut časa?Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Nimam teh krščanskih vrednot, nastavit drugo lice pa to...tko da rajš povem nazaj...
Zaenkrat te na urgenci še ne more zavrnit, ampak bo prišel tudi ta čas, da ti bo rekel: ne, hvala, naslednji.
Lahko pa probaš že danes kaj pametovat pri osebnem zdravniku.
Ko te bo imel dovolj, boš iz ZZZSja dobil pismo, da si izbereš drugega.