Se mi je postavilo vprašanje:
Ali bo tudi dražja elektrika za polnjenje avtomobilov, kot pa ogrevanje hiše
Dobro vprašanje. Glede na izkusnje z nasimi politiki, ekonomisti, doktorji znanosti, kavc selektorji, <vstavi kar zelis>, sem preprican (polnilnice). Ker folk ne placuje kar bi moral (kurilca v tank in podobni podvigi...) je potrebno cesarju njegovo zagotoviti drugace, v nasprotnem bo gol in nesrecen, kar si pa ne zelimo. Sam s tem nimam problema, ker mi je jasno kako se zadeve vrtijo. Romom oz. ciganom in podobnim, ki samo nase gledajo in za par evrov eskivirajo vsa pravila pa pac ni in zato se potem drazijo druge stvari (cesar bo dobil kar potrebuje, brez dvoma) a kriva je vedno samo drzava, ljudje nikakor ne?!? S par grami v glavi in kanckom samokritike se to uganko, da dokaj hitro razvozlat, ni tako tezko.
Da se vrnem na vprasanje: dokler nam SE dela, SUC-ov vedno vec, se ne sekiram - zadeva gre v pravo smer. Vem da razni stevanderji, kalbotarji, sadunarji in podobni bi me najraj utopil v zlici vode ampak jebiga, tako je. Kakor si postiljes, tako spis. Treba kej razmisljsat in predvsem pravocasno nardit, ne samo pobirat rezultate drugih pa se po forumih prsit kak frajer da si etc... Lepo te prosim no...
Aja, pa da se razumemo: vsem vam zelim cimmanj problemov in vse. Samo ne morem bit pa tiho, sploh ce mislim, da so zadeve drugacne, kot jih nekateri slikajo. Freedom od speach pa to. Za druge je pa pravica blatit druge (vernik, pacient, sezgan od baterije etc...). Naj, jim ne zamerim, bogi so sam se ne zavedajo.