Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Tukaj absolutno verjamem Blackjacku in ne, zaradi tega, ker je stanovski kolega(po postih domnevam), temveč zaradi podatkov, ki jiha imam tudi sam. Klasičen primer izsiljevanja iz strani svojcev...
To, da 007 trolla in tolče svoje pa je že skoraj aksiom.
hehe, aksiom, seveda tolčem po svoje, če sem se pa kdaj zmotil sem pa tudi priznal, za razliko od doktorja 21...in kaj je bilo v tej temi trollanja z moje strani, sam primer prosim...pa koj neham!
vse kar sem trdil je, da je debato sesiril gospod doktor 21, nisem rekel, da ni res kar piše, zgolj vprašal sem se, zaradi njegovega stila odgovorov, ki je poln egocentričnosti...
Če je res tako, da so se svojci (čeprav OP govori le o eni svojki) vedli neprimerno, potem shame on them, če ne, pa shame on doc!
Vse kar sem trdil je:
- da je dobro, da se take samosvoje doktorje (če to res so in vem da nekateri so) izpostavi, ker če nimajo samokritke, jih more nekdo spravt iz oblakov.
- da zgodba OP smrdi, ker so tisti ki poznajo postopke, le-te opisali
- da so nekateri doktorji polni sami sebe, kar je včasih dobro, večinoma pa slabo
- da je stil odgovorov doktorja 21 poln egotripa, zaradi česar težko verjamem njegovi strani zgodbe
- da doktor 21 ni podal nobenih kontra argumentov
- ter en izpad, ko mi je odneslo pokrov, ker je doktor 21 še naprej trollal v svoji egocentrični zablodi
Nazadnje urejeno: