Tale primer je izjemno zanimiv. Sicer ne rad obtožujem policijo ampak, da ne morejo poiskati Domna v mali Sloveniji je pa že sramotno! Še dobro da Slovenija ni New York, ker potem ga res nikoli nebi našli. Spoštujem policijo ampak včasih jih pa res ne razumem. Minilo je že 14 dni in o Domnu še vedno niti sledi. Največja napaka pa je bila storjena od začetka, kjer so se držali zakona oziroma kjer so se držali pravila da mora pretečti nekaj dni da ga lahko razglasijo za pogrešanega. Mislim kakšna oslarija. Podobno se je 2 leti nazaj zgodilo v Srbiji kjer so iskali Tijano Juriæ, ki jo je ugrabil nek mesar. Morda bi Tijano v tistem primeru lahko rešili, če bi policija takoj pričela z iskalno akcijo. Zanimivo da so v tistem primeru našli njeno lokacijo s pomočjo telefona (naši tega niso sposobni očitno). Resnično upam da se Domen vrne domov vendar se bojim da je po 2 tednih to zelo malo verjetno.
Zdaj kar se tiče samega primera pa bom zapisal svoje mnenje in kaj sam mislim (prosim ne me obtoževati to je zgolj moje mnenje)
Imam 2 misli oziroma ideji:
1.
Zanimivo se mi je zdelo ko sem šel skozi 8 strani, da se kar nekajkrat pojavi ime Domnovega očeta in da je, kar nekaj linkov o njem oziroma o določenih incidentih. To se mi zdi zanimivo. Še preden sem našel to temo se mi je oče zdel zelo čuden (nepravim, da je kriv). Ko sem ga prvič videl v intervjuju v lokalu kako "joka" mi je takoj postal čuden. Mati na drugi strani joka in se vidi, da zares nima pojma kaj se je zgodilo Domnu. Za očeta to ne morem potrditi. Včeraj je v oddaji preverjeno rekel, da je takoj ko ga je policija poklicala želel na poligraf itd. Kar se mi je zdelo precej čudno. Oče naj bi imel kar nekaj denarja tako da bi bilo povsem možno da se kaj skriva za tem. (ponovno ne pravim da je oče kriv ampak želim zapisati samo svojo misel)
2.
Pod drugo se mi je pa zdelo zanimivo zakaj je fant resnično prišel nazaj v Slovenijo. Sicer mediji pravijo, da je prišel na obisk oziroma na počitnice, če se ne motim ampak kaj pa če se je v Londonu dogajalo nekaj kar mi ne vemo? Da so ga morda tam preganjali in mu nato tudi sledili v Slovenijo? Kdo bi vedel. Samo kot misel se mi zdi zanimivo, ker če smo povsem pošteni je povsem možno, da se je v Londonu kaj zgodilo...
Kot sem že napisal upam, da ga najdejo zdravega in živega čim prej vendar se bojim da bo časa zmanjkalo (že 2 tedna ne duha ne sluha)...