Za začetek je imela takratnih 4000 mark,Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Koliko dnara pa je imela v štumfu, za 30 let življenja vključno z najemnino? S 300.000eur ne prideš skozi ...
Izgleda da jo tudi policija ni nikoli ustavila in zahtevala dokumente, nikoli dobila kazni, delala 30 let na šverc za denar na roko... in to v (zahodni) Nemčiji.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in 30 let je delala na sverc? bila brez avta?
Kaj vem. Država jo je proglasila za mrtvo, ugibam ker je bila pogrešana, neddo priznal umor....? zagotovo pa ni mogla bit trdna podlaga, če je bila še živa.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Na podlagi česa pa bi lahko bila uradno mrtva?
napadalcev? Se bos jutri oglasil pri meni in podal izjavo o tem? Ker to je novo. Pa je neprimerno da se ne zabelezi. Tip je izginil iz lokala. Moj znanec je v istem casovnem obdobju videl nekoga plavati v ljubljanici. Vse kaze na to da je bil tudi on v istem casovnem obdobju na bregu... Ampak bezal...napadalci... Ne res, jutri sem 7-15, ce zelis pridem na dom, sam podaj opis napadalcev in ostalo...Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Fant je bil izsiljevan s strani napadalcev. Ni hotel plačati oz. dati predmetov.
Takšne so informacije s strani njegovih prijateljev.
Kaj je res, naj ugotovi policija.
Je pa blizu Karlovška cesta, kjer je bil incident pred 10 dnevi (Afganistanci - pretep - migranti).
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Na novo?
http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/kam-je-izginila-mladoletna-polona
Jest se cudim da sploh resijo tolk primerov kot jih (verjetno velik srece tud). Ko je bil rop skb sefov sem videl, da so tm 5,6ti dan prisli jemat prstne odtise se mal okol (rampa na klancku itd..) Mogoce je bil glih kak film po tv, da jih je spomnu...Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Če bi jaz bil kriminalist, pa nisem, bi postal malo pozoren, kdo se v nočnih urah vsak dan zadržuje pri hitri prehrani pri rondoju. Če obstaja oseba, ki študentom posoja denar, potem bi to bila lokacija, kjer bi iskal tako osebo.
Mislim da samo v primeru ko je manj kot 18let star (oz. ce je nevaren samemu sebi).Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ne bo držalo, te stvari se pri pogrešanih osebah delajo brez odredb sodišča, seveda ne kar vsepovprek in pod določenimi pogoji.
Ni nobenih starostnih omejitev. Ce obstaja sum da je ogrozeno zivljenje pogresane osebe se zadeva lahko pridobi. Ce pa obstaja sum da je bilo storjeno KD pa mora to odrediti preiskovalni sodnik. Lahko ustno, sledi pa pisna odredba. V praksi dobesedno izgleda tako, da preiskovalni sodnik poklice na operaterja in ustno odredi posredovanje podatkov (majo operaterji sezname telefonskih od preiskovalnih sodnikovCitat:
Uporabnik ahmed pravi:
Mislim da samo v primeru ko je manj kot 18let star (oz. ce je nevaren samemu sebi).Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ne bo držalo, te stvari se pri pogrešanih osebah delajo brez odredb sodišča, seveda ne kar vsepovprek in pod določenimi pogoji.
V tem primeru policija sprozi klic (oz. poslje SMS), tako da se (ob prizganem telefonu) zabelezi nova lokacija, in le-to lahko pridobi preko varne mail povezave z nadzornim centrom operaterja. Pod lokacijo se smatra samo bazna postaja, gps bazne postaje ter smer (ce gre za sektorske antene), to je pa to. Ne vem ce so si s tem kaj lahko pomagal, je pa bolje kot nic.Vsekakor to, da so 40 min klicarl da so telefonu spraznl baterijo ni blo pametno, ker ce se je telefon premikal, bi lohk tko prsli vsaj do mozne smeri premikanja dokler je se delu, razn ce ni bil odvrzn kje (ce je na silent, bi ga lohk zvecer iskal na podani lokaciji, smo ze najdl na tak nacin telefon).