Sneg...bil že kdo na cesti?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
V čem je poanta drifta na ravni cesti?
17758-icon_confused.gif

Kontrola avta...probi se igrati po "ravni cesti" pri malce vecji brzini in ko ti avto enkrat odnaša, ali ga bos ujel...ali pa končal izven ceste.
Večina paničnih voznikov, bi ocenila zgornjo vožnjo kot največjiga divjaka...a u resnici, bi ta "divjak" rešil nevarno situacijo na cesti dosti bolje kot pa ta "paranoičen" voznik.

Ja mogoče bo res rešil nevarno situacijo. Ampak bo pa prej, ko bo vadil driftanje, ubil par pešcev. Taki niso (niste) za na cesto!

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Ah na cesti izven naselja, kjer vidiš kilometer naprej, pa res ni pešcev...če pa že so, pa pelješ lepo mimo njih...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
čimprej naj bo nekaj nesreč, brez poškodb ljudi, več jih bo bo, bolj se bo pritisnilo na Dars.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem se zdajle malo peljal po lokalnih cestah. Uuu, majka, kako to gre. -20°C, pa zglajen sneg, na stranskih vaških cestah ravno toliko, da razločiš, kje gre cesta. S eskimkami praktično kot po suhi cesti
cheer.gif

Res škoda, da imamo takele super razmere enkrat na nekaj let.
cry12bpy.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ja sej vsi posnetki so bili narejeni na Copovi ulici v LJ in pa na Presernovem trgu,nisi opazil?
Pescov se je povozilo samo pescico,vecinoma so bili samski,brez otrok,tako da jih nihce ne pogresa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tole je zajcja dobrava, vsaj prvi del ane? Upam, da se kdo od pescev prepozna, si je zapomnil tablico ter te poveze s tem posnetkom. Sam si govedo svoje vrste. Se dobro, da te ni kotrolirano zaneslo v enega izmed pescev, ki se vidijo na posentku. 140 km/h in to na cesti, ki je polna snega na zmrznjeni podlagi, zraven pa se nasproti vozeci. Bravo, res.
A ni si ti isti, ki je jokal, da ga je policaj kaznoval zaradi kontroliranega speljevanja na Zaloski? Se premalo so te ocurili.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
140 km/h ??

Tam so se peljali v drugi pa še to ni šlo več kot 40.

Pa nekdo je omenil da bi morali tiste z letnimi gumami odstranit......ne ne....po snegu moraš znat kako se vozi....nekateri bi lahko imeli ježevke pa jim vseeno nebi šlo naprej.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Tole je zajcja dobrava, vsaj prvi del ane? Upam, da se kdo od pescev prepozna, si je zapomnil tablico ter te poveze s tem posnetkom. Sam si govedo svoje vrste. Se dobro, da te ni kotrolirano zaneslo v enega izmed pescev, ki se vidijo na posentku. 140 km/h in to na cesti, ki je polna snega na zmrznjeni podlagi, zraven pa se nasproti vozeci. Bravo, res.
A ni si ti isti, ki je jokal, da ga je policaj kaznoval zaradi kontroliranega speljevanja na Zaloski? Se premalo so te ocurili.

Ojoj
grin1.gif

Prov ne mooorš
hysterical-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa napišem lahko tudi jaz da sem šel 240 čeprav mi avto ni sposoben it po klancu za dol z vetrom v hrbet niti 180.

Pri 140 bi ga zafasalo na tisto njivo in bi se razletel na prafaktorje....pri taki brzini nebi niti pešcev opazil da so stali pri cesti....tudi količkov poleg ceste nebi niti videl....kamera ti naredi tistih navideznih dodatnih 100 na uro......pri taki hitrosti bi moral imet ježevke da bi krotil avto......pa še snežna zavesa bi bla taka za njim da ga tisti zadaj nebi mogel niti snemat.

To ti garantiram ,ker sem se danes peljal s kopra proti kozini in sem po prehitevalnem pasu s 120 na uro zapeljal na tisto malo belega snega poleg levega roba (praktično je samo pol cm snega tam).....pa je tak oblak delalo zadaj da je zgledalo kot vihar.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
A dej dej, vceraj je bil isti drek kot pri nas. Se nazaj grede cesta ni bila cista, so pa pluzili in posipali. Ampak zjutraj so pa vsi spali, nasi in oberkrajnarji. Malo po pameti pa gre, imas pa fitipaldije, je slo par busarjev mimo na polno, celo en kemper etc. Teh ne razumem, pa se nismo vozil 50 po AC.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
So so kamikazi. Sicer nisem sam vozil. Ma smo šli 80 po števcu in pade mimo šlepar.
shocked-1.gif
Na vrhnškem seveda sledi štala.

Edit: Alan, bravo bravo. Lepa vožnja, se vidi, da ni prvič.
grin1.gif
Voziš to na ročno al gas-žlajf? Povej mi kako si na prvem filmčku pri 45s levi ostri ovinek tako lepo vlekel. Ne zgubiš veliko hitrosti.

Sicer ceste so mi ljubše, ma takrat ura ni bla ne vem kolk kasno in smo izbral en parking teren.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
pazi zdaj to: v civilizaciji zahodno od nas kje radi jejo makarone, včeraj na odsekih ac, ki so bili slabo spluženi, niso kasirali cestnine, so samo mahali da pelješ skozi. si kdo to v najlepših sanjah lahko zamisli v naši zahojeni državici?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Ojoj
grin1.gif

Prov ne mooorš
hysterical-1.gif

Veš kok je zabavno gledati komentarje
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
.... on:

bil, in bilo je prav zabavno! včeraj smo naredili okol 120km po zasneženih poteh okoli notranjske. Prav na vrh Slivnice smo prišli!

so bili pa cestarji prijazni, in so nam pustili cel dan sneg, tko da smo dobili vsaj malo občutka, da je zima zunaj. Mene to čisto nič ne moti. Glede na to, da je bila sobota, večina folka je doma, je bz delat tako paniko kot jo nekateri tukaj gor.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vsi ste vi sposobni rally vozniki do prve nesrece. Zato se je meni vceraj TA prizigal na 5 min s porocili o nesrecah. Zato je toliko krivih ograj po celotni obvoznici, ker ste vsi super duper vozniki s 100% kontrolo vozila. Tega enostavno ni. Za sneg in led sem skoraj 100%, da imam vec izkusenj od velike vecine tukaj, ki se delate frajerje z zadnjim pogonom i limate video posnetke svoje butaste voznje.
Vsak ima svoj konec. Uapm, da se vam se naprej smejpa prosim brez jokanja, ker vas je policist kaznoval zaradi ogrozanja robnikov.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
ksz...

waaaaa... včeraj je bilo pa zabavno kot že dolgo ne, po kamniku ter okolici naredil cca. 150km, od tega sigurno vsaj 100 na pošrek, podlaga je bila naravnost čudovita, led je prišel v igro samo na določenih žiljonkrat predriftanih ovinkih, na krvavcu je bilo cca.30 cm snega, spet prišel na vrh pod anteno totalno brez problema, na poti navzgor prehiteval ratrake, vse skupaj se je končalo brez raznih bližnjih srečanj z robniki itd, očitno sem najverjetneje imel blazno srečo
tongue-1.gif

a se gre danes še kam? jaz še nimam dovolj
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pazi zdaj to: v civilizaciji zahodno od nas kje radi jejo makarone, včeraj na odsekih ac, ki so bili slabo spluženi, niso kasirali cestnine, so samo mahali da pelješ skozi. si kdo to v najlepših sanjah lahko zamisli v naši zahojeni državici?
Ž
Kolikor poznam to makaronarsko državo, hudo dvomim, da so kar brezveze nekasirali cestnine. Prej je verjetno, da jim je kaj crknilo.
grims-1.gif