Na DARS-ovi strani delajo bolj slabo. Ene ja, ene ne.
Trebnje NM vidim bolj malo avtov na cesti.
Trebnje NM vidim bolj malo avtov na cesti.
Ne nobena sem mislil, da je na moji strani kaj narobe pa zgleda, da imajo black oz wite outCitat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
A komu delajo kamere na promet.si portalu?
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Sem bil sedaj dve uri na cesti in lahko samo povem da tako opevane fulda montero (čisto nove) slabo opravljajo svoje delo in sem razočaran. Snega je cca 15cm nič ali slabo pluženo. Medtem, ko imam na drugem avtu S3 in so v trenutnih razmerah zakon.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Sem bil sedaj dve uri na cesti in lahko samo povem da tako opevane fulda montero (čisto nove) slabo opravljajo svoje delo in sem razočaran. Snega je cca 15cm nič ali slabo pluženo. Medtem, ko imam na drugem avtu S3 in so v trenutnih razmerah zakon.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Evo zdajle, relacija LJ-Trebnje, ceste zadostno splužene, vozniki popolnoma nepripravljeni. Vsakih par km na odstavnem pasu nekdo montira ketne. Vožnja s 100 km/h ni noben problem, če ne bi bilo na kupe počasnetov. Relacija na juk je polna Švicarjev in Italijanov, ki gredo k svojim rođakom (Italijani večinoma v letnih gumah), posledično je na koncu avtoceste zastoj dolg preko 3 km = 1 ura (pa so po radiu govorili, da zastoja ni več).
Regionalke zlahka 60 in več km/h, lokalne ceste pa vsaj 40, seveda če sploh vidiš, kje gre cesta. Sava Eskimo S3.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vem, da je bilo pred leti, ko je pivo stalo kakih 250 Sit ali malo manj, ena ura s traktorjem po lokalnih cestah (samo pluženje) cca. 5000 sit. Super denar, kot praviš.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
(zdajle) Otočec: Pogodbenik od občine ni plužil in posipal. Voznico z enomesečnim otrokom je zaneslos ceste v drevo nato pa se je prevrnila v potok.
Ene par jih bo moglo v zapor da dojamejo da je pluzenje odgovornost in ne samo lahek denar mater.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..
Gorenjci, kakšne imate kej ceste (AC)? So splužene, ali cestarji še niso pršl do vas?
Aja, se je že kdo pelu dans čez šentviški predor? Ura je že 1.pm, pa ni še nikjer javno oznanjeno, da je predor odprt...