Sneg...bil že kdo na cesti?

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Toško čelo s fiesto 1.3 (gume letne ampak ozke)

To si ti vozil? kako ti rata FWD avto tako dolgo držati pošrek?

Praksa
grin1.gif

Treba je ujeti razmerje med brzino in držanjem ročne zavore ter volanom. Pa recimo da imam nekaj izkušenj v tem početju že...

Še en dnevni video od danes:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sej veš da drugač ne gre pri fwd, nimam treh rok, da bi ročno vlekel pa preprijemal.
Prakso pa treba pilit, mogoče pa kdaj spet zaidem nazaj v drift vode
grin1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ja sej vsi posnetki so bili narejeni na Copovi ulici v LJ in pa na Presernovem trgu,nisi opazil?
Pescov se je povozilo samo pescico,vecinoma so bili samski,brez otrok,tako da jih nihce ne pogresa.

Glede na to, da si verjetno starejši od 15 let, sem pričakoval bolj resen odgovor. Ampak nič hudega, tudi s takim odgovorom si povedal veliko o svojem načinu razmišljanja.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Glede na to kako je počl je zanimiv, da je srnica zbežala, na avtu pa ni sledi.

K sm opazu (kako sekundo prej kot se vid na filmčku) sm se reku o kakšni lepi srnici in spustu gas, v tistem sem skapiral, da bo stekla pred avto ravno takrat k bom čist zravn in začel zavirat, žal prepozno - uspel mi lih tok odvit da je nism s prednjim odbijačem zadel - bi blo slabš za oba.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
To, da imaš izkušnje vem, ampak vseeno me je zanimal, kako ti to uspe. Lepo, lepo.
zmaga.gif

Ko dobiš 1x filling je čist preprosto. Par urc bi se mal zajebaval in ti bi šlo. Mogoče celo brez kakega pločnika
tongue-1.gif

Alan, se bom še 1x citiral, ker me en odgovor zanima.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Edit: Alan, bravo bravo. Lepa vožnja, se vidi, da ni prvič.
grin1.gif
Voziš to na ročno al gas-žlajf? Povej mi kako si na prvem filmčku pri 45s levi ostri ovinek tako lepo vlekel. Ne zgubiš veliko hitrosti. Vsaj vidi se da jo ne.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
S toškega čela je kar konkreten klanec navzdol, zato sem lahko vlekel ročno daleč v ovinek obenem pa z gasom avto vlekel naprej, ker je bilo konkretno več teže in posledično gripa spredaj. Če je treba res podaljšat v ovinek, pač probam z ročno, pa vmes jo čisto na kratko popuščam, da avto obdrži čimveč hitrosti.

Moram si narest enkrat en setup, spredaj nove zimske, zadaj stare letne, pa na krim posnet nekaj, da Ken Blocka mal izzovem hehehe

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
z čem si to snemal in kje maš pritrjeno ?
smile-1.gif

Snemano je z samsung omnio HD, sem dal sovozniški sedež do konca naprej, malo dvignil naslon in telefon zataknil med vzglavnik in naslon. S premikanjem naslona in sedeža pa lahko potem nastavljaš koliko armature posname in na kaki višini snema čez vetrobran ven
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
cheer.gif

Razlag situacije na vrhu brega je S nepregleden ovinek in vmes je hiša in počen žleb in ob takemu vremenu kot je sedaj kaplja z njega točno na cesto in je vsa ledena in potem ne zvozi ovinka in se poskuša rešiti da gre po bregu dol in potem cvikne ker je spet nepregleden ovinek v desno in na obeh straneh ceste zid in izhod vidijo v mojem dvorišču.
Vsako leto kakšen poljubi ali zid, elektro štango ali pa hišo (ponavadi naredim barikado iz nametanega snega samo tega je sadaj bolj malo in ne prileti v bajto.
In ne ne posipajo ker se je že z unimogom obrnil pred leti na bok in rajši počakajo, da se malo odtaja ali pa posolijo na roke.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tisti ki so prileteli za policijsko Octavio majo srečo. Ostali bojo nažalost žrtev neprilagojene hitrosti.

Da bi ti kaj slikal za arhiv pa ne?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tisti ki so prileteli za policijsko Octavio majo srečo. Ostali bojo nažalost žrtev neprilagojene hitrosti.

Da bi ti kaj slikal za arhiv pa ne?
grin1.gif
Kaj pa bi slikal? Octavio parkirano na dvorišču, če se nebi pes začel nenormalno dret sploh nebi opazil potem sta se v roku 5 sekund pobrala z dvorišča
hysterical-1.gif
ostali izletniki se pa tudi rešijo v 97% primerov
Zakaj ne popravi žleba?
Ker je lastnik star 83-85 let in ga nič ne briga pa vedno mu budnejo smetarji cev in se malo premakne in začne zamakat, da bi pa to popravlu vsak teden
bonk.gif