škoda superb

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.838
4.479
113
Pol pa reči naj ti naredijo LONG LIFE servis, Servisi se ga radi izogibajo, če imaš DPF filter obstaja pa tako samo LL olje zanj.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Edina stvar ki jo je treba upoštevati je ta, da pride čez dobra dva meseca FL in bodo cene trenutnim še bolj padle. Cene novih bodo ostale na istem nivoju, Škoda po vzoru lastnika cen novih modelov ne viša.

BTW, komu sedaj limuzina ni všeč, mu bo po FL sigurno
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.823
10.015
113
MB
rabljenih itak ni glih neka izbira, na zalogi pa jih saloni tudi nimajo glih polne parkinge
grin1.gif
, upam da ni v enakem stilu

sad

Guru
24. avg 2007
21.419
10.111
113
FL bo kar super, zadek je bil pri stari švoh. Čeprav tudi pri tej izgleda previs pri zadnjem steklu in zadek nesorazmeren. Ampak bo že
wink-1.gif
.
Torej lahko pričakujemo padec cen rabljenih? Čeprav glede na to, kako držita ceno Octavia in Superb je kar noro. Bolj kot VW.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A bolj grde barvne kombinacije niso mogli sestavit?
bonk.gif

Spomnim se prvega W8 Passata ki ga je dobil PIA... Modra zunanjost, notri pa naftno zelen leder pa "lesene" "oreh" lajstice.
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Škoda s Superbom vedno bolj sili v zelje Volvu. VW tocno ve kaj dela. V Angliji Škoda ze velja za vse to kar je nekoc predstavljal Švedski proizvajalec.

Podpis!

vaginko: To je odlicen avto. Tisti, ki ga kritizirajo se morda ze dolgo niso peljali v kaksni Skodi. Noter je armaturka cisto primerljiva z razredom E. V Angliji nimajo tako hudih predsodkov na znamko in velja Skoda za odlicno value/money kombinacijo in povsod slisis le hvale.

Zame osebno je sicer to malo prevelik avto (zaradi garaze in v vecini primerov se v avtomobilu vozi 1 oseba), za tiste, ki to potrebujejo je pa nedvomno odlicna kombinacija!

Sporoci odlocitev.

Daleč, da je Superb slabo vozilo. Da ga primerjaš z e klaso je pa tudi samo v slovenskih glavah možno. Nova e klasa je najmanj dva razreda pred Superbom. Govoriva o normalno opremljenih, velja za Škodo in Mercedesa. Materiali so težko primerjajo, oblika itd. Pri Škodi si poglej senzor za dež pa ti bo vse jasno.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ma v slovenskih butastih glavah je tudi, da je Octavia v rangu Audia A4, Superb mora posledično bit vsaj Merčo E.
smile-1.gif

V resnici je pa meni Superb limuzina grd ko pes, notranjost pa za luno. Karavan je zunaj OK.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Meni je crn superb z bez notranjostjo vsed. 18 platisca ga naredijo se lepsega. ne morem pa mimo opazk, da je super konkurenca e klasi. dejansko je v rangu c klase, bmw 3, audi a4 itd. res je tudi, da prostorsko navdusuje, kvaliteta notranjosti je pa na nivoju prejsnjega passata. Skoda je naredila ogromen korak naprej, vendar ne taksnega, da bi ogrozila Passata ali bog ne daj Mercedesa. Je pa dober avton za normalen denar, priporocam panoramo streho pa nadgradnjo avdiomsistema. Osnovni je poraz.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Daleč, da je Superb slabo vozilo. Da ga primerjaš z e klaso je pa tudi samo v slovenskih glavah možno. Nova e klasa je najmanj dva razreda pred Superbom. Govoriva o normalno opremljenih, velja za Škodo in Mercedesa. Materiali so težko primerjajo, oblika itd. Pri Škodi si poglej senzor za dež pa ti bo vse jasno.

Glej, to ni na moji glavi zraslo
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=bIYs7oBUO3w

Fifth gear se mi zdi, da potrebuje sodelavce. Mogoce se prijavi, ocitno ves kaj vec od njih
smile-1.gif
LP

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.182
6.350
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Meni je crn superb z bez notranjostjo vsed. 18 platisca ga naredijo se lepsega. ne morem pa mimo opazk, da je super konkurenca e klasi. dejansko je v rangu c klase, bmw 3, audi a4 itd. res je tudi, da prostorsko navdusuje, kvaliteta notranjosti je pa na nivoju prejsnjega passata. Skoda je naredila ogromen korak naprej, vendar ne taksnega, da bi ogrozila Passata ali bog ne daj Mercedesa. Je pa dober avton za normalen denar, priporocam panoramo streho pa nadgradnjo avdiomsistema. Osnovni je poraz.

Tudi sam mislim da je tako, pa nimam nič proti Škodi!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
sem vedel, da bos nalimal ta posnetek. tudi jaz sem vozil in bil vozen v obeh vozilih. Mi je pa sedaj jasno zakaj je FG zadnja rupa v UK.

Ne vem kaj oni iscejo, bi pa jaz dobro premislil preden bi bleknil kaj podobnega.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.437
2.785
113
Sem sel na testno voznjo Superba in je tud prodajalec parkrat zasel v primerjavo z A6 in E klaso...:) Sicer predvsem, kar se tice prostora, ampak vseeno nekako ne gre to skupaj.