Vojna v Ukrajini 2

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.141
-732
48
Valparaiso
1741527461363.png

Kursk 2 nastaja, zgleda da so Rusi v totalni ofenzivi in da bodo očistili nazije v par dnevih.

Možno je tudi, da je že kak dogovor glede zemljišč in umika pa je to neke vrste šov, čeprav posnetki s terena kažejo na brutalne spopade.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.732
-4.474
113
Katja je vzela cepivo ki ni bilo zanjo nabolj primerno. Je imelo pa en super lastnost in sicer da si z 1x odmerkom se rešil vsega. In po takih karakteristikah se je folk odločeval s kom se bo cepil. Pfizer je recimo potreboval 3 odmerke. Folk je želel met dostopna cepiva tako ali drugače in jih je tudi dobil. Kako in zakaj se je kdo odločil je druga pesem. Sam se se nagibal k astrizeneci, pa janssen mi je tud dišal, sem pa se na koncu odločil za pfizerja ker so ostali ki so ga vzeli bli zadovoljni. Mama je vzela astrozeneco in je okej, prav tako starejši kolegica. Tud en starejši sodelavec ga je vzel in mu nič ne fali.

kar se 3 odstavka tiče, če maš še druge bolezni je riziko ogromen. Tako iz vidika vpliva cepiva, kot to da umreš zaradi virusa, okužbe. Sosed iz sosednje ulice je recimo umrl ker je mel že prej neko vnetje, okužbo, covid je pa opravil svoje. Tako da tu maš zlo tanek led, ni kar za obtoževat farmacijo, pa zdravnike, smo tudi mi krivi za marsikatero nevšečnost
Ja, Katja je vzela cepivo, ki je imelo to lastnost, da jo je z enim odmerkom odrešil vsega. Ker je bila k temu prisiljena, ker brez ceplenja ni mogla z avtobusom v službo. In vsi so trdili, da je cepivo popolnoma varno, klub temu da so vedeli, da je umrla že prva, ki so jo cepili in to nekaj ur po cepljenju. Ampak tista ni bila popolnoma zdrava, pa so krivdo pripisali drugim vzrokom. Katji so pol leta pregledovali kartoteko, da bi ugotovili kakšno bolezen, ki bi jo okrivili za smrt, ampak niso mogli najt ničesar. Je bila pač popolnoma zdrava 20.letnica. Pri populaciji 60+ - torej pri tistih za kovid bolj rizičnih, boš pa težko našek koga, ki je popolnoma zdrav. torej ni problem krivdo za težave po cepljenju pripisati drugim vzrokom.

Pfizer je - tako so trdili sprva, potreboval 2 odmerka, da je ščitil pred okužbo. potem ko so se ljudje po 2 odmerkih še vedno okuževali, potem so spremenili retoriko, potem je ščitil proti težjim potekom bolezbi, potem ko so cepljeni pristali v bolnici, je ščitil priti smrti, potem ko so cepljeni umirali je bilo treba 2, 3, 4 in še peto poživitveno dozo, pa so ljudje še kar zbolevali. Na koncu je vse rešil Putin, in kovida je bilo takoj konec.

Ja, če imaš še druge bolezni, je riziko ogromen, pri Katji smo videli tudi, da je riziko smrti če si popolnoma zdrav. In pri populaciji 60+ ima skoraj vsak še kako drugo bolezen. In neglede na te rizike so politiki v spregi z Krekom in Beovičevo, prisiljevali ljudi k cepljenju.

Kolega, vse življenje zdravo živel, je po cepljenju fasal težave s srcem (infarkt), Js sem brez cepljenja dobro skozi prišel.
Drug kolega, ki je komaj čakal na cepljenje, pa instaliral tiste aplikacije, pa bentil čez neodgovorne ljudi, ki so po cesti hodijo v gozd na rekreacijo, pa nosil masko še doma... se je 4x ali 5x cepil (vedno ko je bilo možno), potem pa še okužil za kovidom in zbolel, in se od takrat še ni opomogel.

Ja, a sedaj smo pa mi krivi praviš. Ja Katja kriva za svojo smrt, ker se je šla cepit kajne, ne pa tisti, ki so jo s svojimi ukrepi prisilili, da se je šla cepit, brez potrdila o cepljenju nebi mogla v službo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
Ja, Katja je vzela cepivo, ki je imelo to lastnost, da jo je z enim odmerkom odrešil vsega. Ker je bila k temu prisiljena, ker brez ceplenja ni mogla z avtobusom v službo. In vsi so trdili, da je cepivo popolnoma varno, klub temu da so vedeli, da je umrla že prva, ki so jo cepili in to nekaj ur po cepljenju. Ampak tista ni bila popolnoma zdrava, pa so krivdo pripisali drugim vzrokom. Katji so pol leta pregledovali kartoteko, da bi ugotovili kakšno bolezen, ki bi jo okrivili za smrt, ampak niso mogli najt ničesar. Je bila pač popolnoma zdrava 20.letnica. Pri populaciji 60+ - torej pri tistih za kovid bolj rizičnih, boš pa težko našek koga, ki je popolnoma zdrav. torej ni problem krivdo za težave po cepljenju pripisati drugim vzrokom.

Pfizer je - tako so trdili sprva, potreboval 2 odmerka, da je ščitil pred okužbo. potem ko so se ljudje po 2 odmerkih še vedno okuževali, potem so spremenili retoriko, potem je ščitil proti težjim potekom bolezbi, potem ko so cepljeni pristali v bolnici, je ščitil priti smrti, potem ko so cepljeni umirali je bilo treba 2, 3, 4 in še peto poživitveno dozo, pa so ljudje še kar zbolevali. Na koncu je vse rešil Putin, in kovida je bilo takoj konec.

Ja, če imaš še druge bolezni, je riziko ogromen, pri Katji smo videli tudi, da je riziko smrti če si popolnoma zdrav. In pri populaciji 60+ ima skoraj vsak še kako drugo bolezen. In neglede na te rizike so politiki v spregi z Krekom in Beovičevo, prisiljevali ljudi k cepljenju.

Kolega, vse življenje zdravo živel, je po cepljenju fasal težave s srcem (infarkt), Js sem brez cepljenja dobro skozi prišel.
Drug kolega, ki je komaj čakal na cepljenje, pa instaliral tiste aplikacije, pa bentil čez neodgovorne ljudi, ki so po cesti hodijo v gozd na rekreacijo, pa nosil masko še doma... se je 4x ali 5x cepil (vedno ko je bilo možno), potem pa še okužil za kovidom in zbolel, in se od takrat še ni opomogel.

Ja, a sedaj smo pa mi krivi praviš. Ja Katja kriva za svojo smrt, ker se je šla cepit kajne, ne pa tisti, ki so jo s svojimi ukrepi prisilili, da se je šla cepit, brez potrdila o cepljenju nebi mogla v službo.
Ne zavajaj, mi smo s pfizerjem šli čist korektno skozi. Tudi Katja bi se lahko za pfizerja odločila. Si se vpraša zakaj se ni?

cepiva so varna vedno pa se dobi odstotek ljudi na katere cepivo deluje rugače, lahko tudi smrtno. isto je pri cepivih za črne koze, ošpice itd...Mimogrede tudi tamponi utegnejo včashi povzročiti smrt.

• Objave ne odobravam
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.056
6.103
113
Italija

Italijanska vlada razmišlja o povečanju vojske na 135.000 vojakov​

Italijanska vlada razmišlja o povečanju kopenskih sil za od 30.000 do 40.000 dodatnih vojakov. Cilj je povečati vojaške zmogljivosti Italije in doseči prag približno 135.000 vojakov brez rezervistov.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.800
3.978
113
Ljubljana
hmpg.net

"Smrt Katje, ki je bila cepljena z janssen cepivom, bi se dalo preprečiti, če bi na cepilnih mestih bolj natančno spraševali, ali obstaja kakršen koli razlog, zakaj bi bilo bolje, da se oseba ne bi cepila z vektorskim cepivom, kakršno je bilo cepivo janssen. Katja je imela tak razlog. Ko je predstavnica Slovenije v odboru Evropske agencije za zdravila, ki preučuje stranske učinke zdravil, razložila, kaj se je zgodilo, je odbor dodal naslednje opozorilo: v primeru suma na avtoimuno obolenje naj se premisli, ali je vektorsko cepivo res primerno za tako osebo. "
dr. Miha Škvarč

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jendomen in Gatto

erikson

Guru
25. avg 2007
22.923
6.671
113