Ne v hišni pripor, ker baje nima nič. Hotel mu plačat.... da ne bo revež lačn. matr....Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kaj se dogaja z našim sodstvom, a so to ene budale? VSEM ODVZET DOŽIVLJENSKI MANDAT TAKOJ! Plača po planih, tako kot imamo vsi v gospodarstvu, jebela cesta no?
Izpustijo Pluta - ubije človeka
Izpustijo Paravinjo - ubije človeka
Kaj bodo še te dva morilca poštarke dali v hišni pripor morda? En se je baje celo pritožil?
Sem bil popolnoma miren ko sem spisal post.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pomiri se.
Na pošto pa bom šel, ko bom hotel.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dej ne seri pa pejt na posto.
Madona zdej bo vsak k rabi pozornost klical na neke bojkote itd... Za smrt gospe Likovic je kriv izkljucno in samo tisti, ki jo je umoril. Ker mnogo podobnih ropov se zgodi tedensko pa nihce ne umre.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Madona zdej bo vsak k rabi pozornost klical na neke bojkote itd... Za smrt gospe Likovic je kriv izkljucno in samo tisti, ki jo je umoril. Ker mnogo podobnih ropov se zgodi tedensko pa nihce ne umre.
to ni res, delodajalec mora po zakonu zagotovit varno delo... pri enih so to zaščitna sredstva čelade itd, pri drugih pa kamere, stekla itd. Tako da, odgovornost negre zmanjševati kr odgovornim pošte.
Ti se zdaj tak meniš, kot da so pošto prvič oropali in da rop pošte in banke ni nekaj normalnega. Valjda da je, se je dogajalo in se bo.
zakaj denar vozijo z blendiranimi avti in ne z navadnimi kanguji?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ma ja... seveda. Po zakonu.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
to ni res, delodajalec mora po zakonu zagotovit varno delo... pri enih so to zaščitna sredstva čelade itd, pri drugih pa kamere, stekla itd. Tako da, odgovornost negre zmanjševati kr odgovornim pošte.
Ti se zdaj tak meniš, kot da so pošto prvič oropali in da rop pošte in banke ni nekaj normalnega. Valjda da je, se je dogajalo in se bo.
Tu se seveda strinjam. Amapk problem je (kot je nekdo ze izpostavil), da vseh post naenkrat en morej opremit. Saj vecje in novejse so postimane... In zdej al zapret zadevo al kaj? V glavnem zadeva ni tako crno bela. v sloveniji pa je zadnje cajte prov moderno neke bojkote organizirat itd...
2mio sit? Drobiž kolikor smo ga "mi" dnevno prevozili brez orožja v navadnem berlingecuCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
ja ja, jaz sem tud včasih vozil 2mio SIT v civilnem avtu :S
Ne vem, če kje kaj piše? S solzilcem pošpricali poštarja in mu ukradli torbo s pošto....Citat:
Uporabnik en3rgie pravi:
link oz. veš kaj več povedat..
Osumljenca ostajata v priporuCitat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Na temo; Baje da so voznika golfa (Denisa) danes že vn spustil
Ve kdo kj o tem?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Hecni so, ropajo poštarje medtem ko poteka transport denarja Banke Slovenije.
Sredi Ljubljane obstal promet, vozili so denar