Rop pošte!!!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Specialci so še "najslabša" ovira. Poišči specifikacije tegale transporterja. Jaz jih ne smem posredovat.
smile-1.gif
... bla bla. specifikacij ne veš. Specialci bi ti pa že dal vetra, sam kaj , ko se po tem več ne bi mogel pisat po forumu.

A si prepričan?
smile-1.gif

Mislim, res prepričan? Pa daj še enkrat preberi v kakšen kontekst sem vzemal specialce v usta, ne takoj na prvo žogo, noo.

torej, praviš, da so specialci manjša ovira kot neka piksna na 4 kotačih, ki jo je treba odpreti?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Eh TNT, že raje semtex.

edit: @stieber za moje pojme se takega konvoja ne napade brezglavo in s starimi jugoslovanskimi pištolam ampak z močnejšim orožjem, ki ga lahko uporabiš na daljavo, če je že govora o tem. Sej načeloma lahko tudi brez orožja ampak rabiš tri helikopterje, ki vozi kontejner brez dna in jih enostavno izoliraš od dogajanja.

Kam pa pridemo brez domišljije? No, na alter sigurno.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Eh TNT, že raje semtex.
aha, a to bi ga kar spodaj postavil? Mislim, ni mi jasno v kakem radiju bi ti potem denar okrog pobiral? Kok kil semtexa si pa mislil uporabit?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bumbar drž se raj..hm, ne vem česa.

nimam sestre, ampak žešče brate, ki take kot si ti popcajo..če si to želel slišat

A da imaš? Daj Štajereček, da te ne bo pojedel mrak.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Sanja svinja kukuruz. Tole ne odpre nobena normalna količina TNTja, če hočeš biti že tako jebeno pameten.

Žešæa ti je sestra.

TNT take in tudi manjše blinde res ne odpre, morala bi bit kaka protioklepna municija, ampak tam je problem da naredi premajhno luknjo, hkrati pa močno poškoduje vsebino. Neuporabno torej.

Imajo pa tele blinde eno šibko točko, ta točka je sicer predpisana na državni ravni in je "obvezna", povzroči pa lahko ravno kontra efekt od željenega! Ne bom pa razlagal podrobnosti!
grims-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dej še enkrat preštej kotače.
smile-1.gif

Ja, za specialca potrebuješ metek med oči, za tale "tank" pa malo več znanja ter pokalico.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če je namen vdreti noter potem sigurn ne pod njega in količinsko preveč tudi ne. No, razen če je to neka čarovniška točka pri katerem oklepnik enostavno izgine.

Sicer pa imaš svojo pamet in po poklicu sodeč domnevam, da veš o teh stvareh dosti več kot jaz, tako da sam pridi do tega. Sem le podal repliko, da je za moje pojme dandanes na voljo boljši eksploziv kot pa tnt. Lahko se pa tudi motim, sem le človek.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
spodaj (pod cesto) naložiš par ton TNTja, od.fuka konzervo 20 km proč na neko njivo, tam pa potem počasi režeš zadevo na prafaktorje da prideš do sredice.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če je namen vdreti noter potem sigurn ne pod njega in količinsko preveč tudi ne. No, razen če je to neka čarovniška točka pri katerem oklepnik enostavno izgine.

Sicer pa imaš svojo pamet in po poklicu sodeč domnevam, da veš o teh stvareh dosti več kot jaz, tako da sam pridi do tega. Sem le podal repliko, da je za moje pojme dandanes na voljo boljši eksploziv kot pa tnt. Lahko se pa tudi motim, sem le človek.
Jaz sem zelel izpostavit da ni tok point kater eksploziv ampak kam ga nastavit da bi se stvar odprla. Definitivno pri neki doloceni tocki vse skupaj popusti in se bo odprlo. Ampak kaj bo z vsebino? Zadeva pomoje kar dobro sluzi svojemu namenu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
eni tukaj pa preveč gledajo ameriške filme. Ne vem zakaj se eni tukaj še niso spravili delat tega podviga. Da prletijo s parimi helikopterji, xx kg TNT, orožjem, ki ga ni videl še nobeden, bla bla bla...
Pa kr med oči specialcem bi strelal...
teoretično gre....praktično.... so pa sanjaj svinja o kokuruzu!!!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
...aha... še lažje bi bilo, da pripelješ kombi na banko, in ko zlagajo denar, ga pač preložiš v svoj kombi. Počakaš da se specialci umaknejo in greš domov štet. (če nimajo specialci funkcije kot nekateri pravjo da so mali problem)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Dej še enkrat preštej kotače.
smile-1.gif

Ja, za specialca potrebuješ metek med oči, za tale "tank" pa malo več znanja ter pokalico.

to ti verjamem, samo 'tank' ne strelja nazaj

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mahonej palamudiš pa rad...

dejstvo je da je varnost taka, kot je najšibkejša točka v varnosti, to pa je razlaganje keša na depoje BS..

več

recimo GB d.d. v kleti, tam je vse po kavbojsko in ja so zraven policije in ja so jo že zravn oropali...... tko da
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.414
7.523
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Mahonej palamudiš pa rad...

dejstvo je da je varnost taka, kot je najšibkejša točka v varnosti, to pa je razlaganje keša na depoje BS..

več

recimo GB d.d. v kleti, tam je vse po kavbojsko in ja so zraven policije in ja so jo že zravn oropali...... tko da
smile-1.gif

Tebi se je pa gorenjska banka hudo zamerila... namreč obstaja vsaj 5 tem kjer razlagas kako slabo je tam poskrbljeno za poslovanje, da ni verno, da bi morali izgubiti licenco itd...

Obstaja kar nekaj poslovnih objektov v sloveniji ki dnevno zgenerirajo vec gotovine kot tista posta cel mesec pa so enako varovane... pac ne splaca se varovat 3000 eur kot da jih imas 100k not.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Se strinjam s tem, vseeno pa to ni zadevca, ki bi jo lahko nekam naložil ali pa ne enostaven način razstrelil, seveda se vse da, če je znanje in volja. Če bi bili specialci tako vsemogočni ne bi izdelovali takšnih vozil in vice versa.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
To povej družini pokojne?

Drugače ni to res kar govoriš, varovanje ni zaradi denarja samega ampak zaradi varnosti uslužbencev.
Tvoj bizaren primer je podoben temu...

vaški policaji ne rabjo nosit orožja, saj letno obravnavajo toliko primerov kot en prometnik v enem dnevu... tko nekako zveniš?

Še enkrat če gre za poslovanje z gotovino, more biti vsaj prostor fizično ločen od stranke oz ločen tako, da le ta ne more vstopiti v službeni prostor..

Res velika finančen zalogaj za pošto, katere dobiček šteje v miljonih?

Drgač pa zanimivo razmišlanje policaja, ki mu je življenje ničvredno oz nevredno dobre varnosti?