Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A v drzavo ali iz nje?
seveda, če ukradeš malo si lopov, če ukradeš veliko si pa delničar.Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ja res najbolje, da napadejo konvoj, okrog pa cel kup specialcev oboroženih do zob
... bla bla. specifikacij ne veš. Specialci bi ti pa že dal vetra, sam kaj , ko se po tem več ne bi mogel pisat po forumu.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Specialci so še "najslabša" ovira. Poišči specifikacije tegale transporterja. Jaz jih ne smem posredovat.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
... bla bla. specifikacij ne veš. Specialci bi ti pa že dal vetra, sam kaj , ko se po tem več ne bi mogel pisat po forumu.Citat:
Specialci so še "najslabša" ovira. Poišči specifikacije tegale transporterja. Jaz jih ne smem posredovat.
res sem prepričan. Verjameš?? Sem te hotu sam popravit, da v bližino kamiona sploh ne prideš. Tako da če specifike poveš al pa ne. Ne bi koristile. Če bi pa rad povedal, da se ga ne da odpreti, si se pa zmotil. Na neomejen čas, ga vsak odpre. Zato je pa tukaj ta "najšibkejši" člen.Citat:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
A si prepričan?
Mislim, res prepričan? Pa daj še enkrat preberi v kakšen kontekst sem vzemal specialce v usta, ne takoj na prvo žogo, noo.