I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Ampak neeeeeeee, tukaj na Alterju imamo le zgledne motoriste, ki jih grdi grdi avtomobilisti nalašč izrivajo s ceste (prekleti sadisti), pa jim pot zapirajo (čeprav motorist seveda vozi 50 km/h, ima živo pisan kombnizon, dolge luči, rotacijske luči in prižgano gasilsko sireno), čudno, da še ne trdijo, da na njih streljajo z avtomatskim orožjem iz zasede!
Za sebe lahko rečem, da vozim po predpisih, v naselju največ 50, izven največ 90 (v Avstriji 100, vendar mi 90 kar paše), na avtobahnu ne vozim konstantno nikoli preko 120. Vozim s kratkimi lučmi, kombinezon pa je opazen, prav tako čelada in sam motor. Prav tako ne "brenčim", ker imam nameščeno vse original.
Izogibam se ultra prometnim cestam pri nas.
Tu pa tam se zgodi tudi kakšna kršitev, največkrat je to "pole position", ko čakaš v križišču.
Sicer pa če voziš na tak način hitro ugotoviš, da si prepočasen, hitro se ti kdo zalepi na tablico in te želi na vsak način prehiteti. Seveda mu dam znak na primernem mestu, torej se umaknem, kar pravtako redko vidim pri motoristih in avtomobilistih.
Vožnja po predpisih ima za posledico, da ti tudi večkrat izsilijo prednost, po drugi strani pa se prej ustaviš in se izogneš trku. Že večkrat so mi vzeli prednost, čeprav so me videli, vendar so se napačno odločili, da lahko hitro speljejo.
Brezveze trobit in se jezit, ker nič ne dosežeš.