ksz...
Fantje nesreče so in nesreče se bodo dogajale, ali zaradi "neumnosti" enega ali drugega. Kaj bi če bi je malo mimo govoriti, ker mogoče če bi pa 250 v tem primeru peljal, bi pa nadzor izgubil in se razbil tam vse naokoli, lahko bi 50 km/h peljal pa bi en pacient z avtom od zadaj 150 km/h pripeljal in bi ga snel. Ne vem, tudi jest sem sicer v osebnem avtu vozil po predpisi, ustavil na križišču zaradi prednostne ceste, zadaj se mi je pa zakantal tip ki je zaspal za volanom, po mnenju policije cca. 80-90km/h direktiva...no in če bi jest 10km/h prej hitreje peljal, se nebi to zgodilo.....hočem povedat, da nikoli ne veš, kaj je prav, kaj ni, in kaj te lahko doleti. Res da je pri prehitri vožnji več možnosti za nesrečo, kar pa še ne pomeni da če pa voziš po omejitvah pa ni možnosti za nesrečo oz. ni smrtna. Tudi sam se zavedam takšnih stvari, ko se vozim v avtu, pa priznam da ne vozim vedno po omejitvah, se pa tudi ne izživljam do neba....pač motoristi hitreje dosežete hitrost, višja je in glede na to da je motor manjši se ga tudi kasneje vidi. Res pa da ogromno ljudi ne gleda ogledal, kar je bolano, in sem mnenja da morate motoristi obvezno voziti z dolgo lučjo, ker ste res bolj opazni, tudi če nasproti mene pride motorist z dolgo lučjo, ga čisto razumem, in ne blendam ipd. Se je tudi že meni zgodilo ko sem zavijal na glavno cesto, pogledam, levo,desno,levo,desno, in še enkrat levo s tem za sem že šel malo naprej in prileti kamikaza iz neke ravnine da sem se skor posral.....pa nisem čorav da ga nebi videl, ampak v tisti sekundi ko gledaš levo desno in nekdo prileti z motorjem (z avtom na kakšni lokalni ceste težje dosežeš zelo hitro, zelo visoko hitrost), ni šans da ga vidiš, sam sem tega s končkom uča, tolk da sem zabremzal in v stotinki je bil mimo, pa kekec kot kaže ni predvideval da je tam priključek na cesto in bi lahko zmanjšal hitrost. In v takšnih primerih se potem razglablja na forumih, dejstvo je da" tastar" 10000% ni gledal motorista in si rekel, zdej ga pa bom ker goni ko zmešan, ter dal gas da ga je spravil v smrt, tako da razglabljati kaj in kako ne pride nikamor.