Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Mi svetujes kaksnega, ki bi in mi bo znal popravit mojo tezavo oz zamenjat olje? V primeru, da je moj serviser na dopustu...
Ne nori človek. Na servisu komaj čakajo da bodo lahko začeli z: "Garancije na menjalnik vam ne moremo priznati zaradi nepooblaščenega posega vanj."
Garancije na menjalnik mi tako ali tako nočejo priznati, ker "ni nobene napake" in mi v roku moje garancije, katera traja še 3 mesece, tako ali tako ne mislijo ničesar popravljat ali menjati na uradnem servisu - to so mi danes jasno dali vedet..... in v teh 3 mesecih mislim, da se menjalnik ne bo pokvaril.
Bom pa preventivno - ZASE - zamenjal olje. S tem popolnoma nič ne zgubim, poleg tega pa so to nasveti iz tujih forumov (če si bral tiste linke, ki smo jih prilepili - piše, da je na vsakih 50.000 km potrebna menjava olja kljub temu, da je tovarniško olje "life time")
Verjamem, da imajo nekateri tuji uporabniki teh menjalnikov pa tudi tuji serviserji VEČ izkušenj kot pa ti naši na pooblaščenih, ki se nanašajo SAMO na predpise.
Kar se pa v praksi dogaja pa jih ne zanima in je "žal" tako, pač popravit bo treba in s tem lepo zaslužit ane!