Citat:
Uporabnik ozze pravi:
ksz.
Berem tole temo in vidim zelo podobno zgodbo z mojim mondeom - ga imam še v garanciji in sem prvi lastnik. A pozna kdo dobrega odvetnika, ki je specializiran za take primere ?
Če ga najdeš, si ga bom sposodil
Drugače pa ja, tudi jaz povezujem težavo zaradi olja - morda če bi zamenjal olje, bi potem bilo O.K.
Ampak tega mi na uradnem servisu ne bodo naredili (pa niti nočem, da mi tam kaj šlatajo sedaj), zato bom verjetno vprašal mojega privat serviserja. Problem je samo ta, da ne vem, ali se pri menjavi olja v menjalniku pri temu modelu mora zamenjati še kaj (recimo kake gumice itd...)?
Pa glede na to, da ta menjalnik ima skoraj "pol Evrope" je res čudno, da je zelo malo zapisanega na spletu o temu problemu. Lahko, da je zelo redka težava in zaradi tega ne najdem nobenih nasvetov iz tujih forumov
Rad bi samo zvedel, ali se menja samo olje ali še kaj drugega in sam (privat mehanik) zamenjal tole in potem bi upal, da bo to odpravilo napako saj
TUKAJ piše, da bi naj po nekih priporočilih menjali olje na vsakih 3000 milj oziroma okoli 50.000 km (jaz jih imam 70.000 in zato je že res skrajni čas za menjavo olja).