Otroke tudi lahko vsak ima, brez deseturnega tečaja za starše.
no imamo csd, solo, itn.. pes je prepuscen sam sebi.... ni to isto.
a teb bi bil problem narest in placat 10urni tecaj?
Otroke tudi lahko vsak ima, brez deseturnega tečaja za starše.
Tista dva ki jih je obgrizel sta bila naključna pohodnika ki dnevno hodijo skoz vas. Jaz o tem kar govorijo da ni pes kriv nimam takega mnenja, pes je kriv ker je on ugriznil ne lastni, lasnik pa je tisti ki je odgovoren in bo za to plačal. Kar se pa tožbe tiče da mi okolje otroka mi je tožba še najmašji problem. Edino upam da e bo takrat nje zraven, da ne bo še kakšna kazeska ovadba padla.Zakaj pa ne rešujete teh stvari preko policije? Naj jo oglobijo, ker nima psa pod nadzorom. Če ga boste ustrelili, bo eno bitje neupravičeno nastradalo pa še lastnica vas lahko toži.
to celi cajt govrim, zagovarjam. z lopovom bi moral početi kaj se ti zljubi na svoji privatni zemlji. nihče niti pomislil ne bi, da bi prišel.Tako bi moralo bit, pa zaradi takšnih kot je Pepe ni. Probaj lopova pahnit po lastnih štengah....
Deklica je prišla k psu kateri je bil na svojem dvorišču pripet z verigo, se zamotala v verigo in padla na psa, pes jo je ugriznil in punčka je umrla, če koga zanima povzetek dogotka. Drugače poiščite Društvo Srce za Bule na FB-ju in si preberite.
Vem jih poznam, ker imam njihovega rešenčka.Ne trdim to za ta primer ampak na splošno - zadeve opisane s strani tega društva je treba jemati zeloooooo z rezervo. Znajo biti zelo neobjektivni, milo rečeno.
Tista dva ki jih je obgrizel sta bila naključna pohodnika ki dnevno hodijo skoz vas. Jaz o tem kar govorijo da ni pes kriv nimam takega mnenja, pes je kriv ker je on ugriznil ne lastni, lasnik pa je tisti ki je odgovoren in bo za to plačal. Kar se pa tožbe tiče da mi okolje otroka mi je tožba še najmašji problem. Edino upam da e bo takrat nje zraven, da ne bo še kakšna kazeska ovadba padla.
to celi cajt govrim, zagovarjam. z lopovom bi moral početi kaj se ti zljubi na svoji privatni zemlji. nihče niti pomislil ne bi, da bi prišel.
Dej a greva lahko še bolj nazaj. Pa ne se ustaviti pri enoceličarjih, je preblizu.vse prav. moraš pa se zavedat, da urbana področja so bila pred 1500 leti...kaj?- dom od kače, medveda, jelena.
Zdej sem pa malo jezen ... zakaj so vsi vlomilci moški, zakaj ne vlamljajo tudi ženske , take z 90-60-90?
Deklica je prišla k psu kateri je bil na svojem dvorišču pripet z verigo, se zamotala v verigo in padla na psa, pes jo je ugriznil in punčka je umrla, če koga zanima povzetek dogotka. Drugače poiščite Društvo Srce za Bule na FB-ju in si preberite.
Poleti mogoče, v teh razmerah pa le če bi direkt v vrat.V pravo žilo zapiči zob pa je hitro konec. Nesreča ne počiva.
Na prijavo bi verjetno morali odreagirati. Če ne bi ugotovili, da to morajo priti s posebnim vozilom iz regijskega centra 50 km daleč ...Vso to jezo in predvidevanja, kaj bi lahko bilo, si lahko prihraniš s tem, da pokličeš 113, ko naslednjič vidiš psa spuščenega. Naj oglobijo kozo trapasto, če ga noče imeti pod kontrolo.
Predstavlaj si vrat 8 letne deklice in gobec odraslega rotvajlerja.Če bi jo ugrizni samo 1x, bi moral res dobro nacilati za smrtni izzid
To je taka "sonček" logika. Otroka je treba zavit v vato da se mu nič ne zgodi. Če se mu kaj zgodi je krivo pa vse drugo samo otrok in starši ne. Konkretno govorimo o 8 letnem otroku, torej 2 razred OŠ ki naj bi bil toliko samostojen da bi znal ocenit nevarnost.
Sicer za konkreten dogodek ne moremo nikogar obsojat ker ne vemo kaj se je zgodilo. Najbrž ni šlo za slučajno mimoidočega otroka, ki je pobožal prvega psa na odprtem dvorišču. Bi rekel da je otrok psa poznal in da najbrž ni bil prvič pri njem. Tu pa se sedaj stvari spremenijo in ne lastnikom psa ne staršem ne bo lahko, ker se bodo celo življenje krivili za smrt otroka.