Moram priznati, da sem žalosten, ko vidim, kaj vse živi v deželi slovenski. Nekoč so bile te stvari jasne. Zmeraj smo imeli doma psa. Če bi kazal agresijo proti kakemu sosedu ali denimo poštarju, mu ne bi bilo rešitve. Res pa je, da smo na psa zmeraj pazili in da ga niti pod razno ni smel nihče dražiti.
Danes pa bedaki mislijo, da bo nevaren pes ščitil njihovo predragoceno premoženje. Potem pa tatovi lepo pridejo s sprejem za par evrov in vse odnesejo, nastradajo pa otroci.
Če se psa ne da natrenirati kot tukaj pravite veliki poznavalci, potem se pač te živali prepove. Ena stvar, ki jo lahko izvažamo na Kitajsko. Meni se zdi povsem logično
zakon, da je tako.
Jaz sicer ne trdim, da se psa ne da tako vzgojiti in skrbeti zanj, da bo nenevaren. Nevarnega psa pa nimaš kaj čuvati, temveč je treba z njim končati.
Verjamem pa, da ste tukaj mazohisti, ki pač menite, da mu je treba dati drugo in še kako priložnost, da še koga ugrizne. Pamet sodobnega forumaša pač.
V preteklosti so bile situacije v Sloveniji, ki se je pač dokazalo, da en ugriz ni dovolj. In se je psu dalo še priložnosti, da je pač na koncu nekoga ubil. Dajmo spet poskusit, mogoče spet uspe. Mar ne?