A to je že potjeno? Sem nameraval iti prej na pijačo k njej (ker ima delovne izkušnje iz tega sektorja), da preverim kompetence. Pizdarija, zamudil.razmišljam... zdej k je nova ministrica, a lahk zaprosim za kakšno subvencijo za farming simulator?
A to je že potjeno? Sem nameraval iti prej na pijačo k njej (ker ima delovne izkušnje iz tega sektorja), da preverim kompetence. Pizdarija, zamudil.razmišljam... zdej k je nova ministrica, a lahk zaprosim za kakšno subvencijo za farming simulator?
Sedaj se je izkazalo, kakšen vizionar je bil Woody Allen že pred 50. leti. Že takrat je izumil virtualni seks.Ne trdim js, da je trpela in da ima traume - tako piše v članku. Se pa strinjam da je tole - in še marsikaj drugega, kar poslušamo zadnja leta žalitev dejanskih žrtev posilstva (mislim na tiste igralke.....)
Js samo pravim, da če je virtualna pedofilija kazniva, - enako kot realna (in temu nihče ne nasprotuje), bi lahko bil enako kazniv tudi virtualni umor ali virtualno posilstvo. Zakaj ne?

Nagnali bi te, ker brez razloga nimaš kaj tam postopati.Bog ve, če te pri nas aretirajo ko pred skupščino tiho moliš, da trenutno vlado sreča pamet?
In to po Hofer ceni...Lahko, če boš v Lidlu prodajal domači virtualni krompir.
Tipično levičarsko!Nagnali bi te, ker brez razloga nimaš kaj tam postopati.
Ne vem kaj ste delali pred skupščino?Samo desničarji mislite, da lahko delate, kar vam paše.Kar pojdi postopat pred ameriško ambasado, pa boš videl, koliko časa bo trajalo, preden te bodo nagnali. In to ne levičarji.
Po tej logiki bi jo moral zvabit v online igro in tam napast njen lik, kolikor sem razumel. No ja, saj nekje je treba mejo potegnit, mularija ponekod že ne razlikuje več med igro in real-life.Hodim po cesti, vidim hudo bejbo in pomislim, "uf kako bi jo pof.....".
Se to šteje med virtualno posilstvo?