Priporočam tovorno prikolico s trdno "kišto" pa na vrh bicikle (bo še vedno nižje kot avto + kolesa) ali pa najbolje vse skupaj v prikolico - pol lahko imaš ceradno.Jaz pa moram sedaj domisliti kako prevažati 5 (2x odraslo, 3x otroško) koles in še trugo. Kaj predlagate? Najraje bi štiri dal na kljuko (ali to gre, če avto dopušča?), enega pa na streho poleg (čimvečje) truge. Cenovno mi ni potrebno šparati...
Pozabi prikolico, kolesa niso krompir, tudi če bi jih vozil v kesonu potrebuješ nosilce, za 5 biciklov na nosilcih rabiš ca. 130cm širine. Keson povprečne hobi prikolice je širok ca. 110cm. Pri pokrovu si na isti težavi plus en kup dodatne šare, pokrov, prečne nosilce, ki se naslanjajo na stranico, ko je 5 biciklov gor, pokrova ne boš odprl....skratka en kup dodatne šare in problemov za 2x letno.Tudi to sem razmišljal, a bi morda rad prihranil prostor v garaži.
Sicer bom takole polno naložen z bicikli in trugo verjetno realno 2x/leto peljal, z bicikli brez truge pa večkrat, pa je najbrž prikolica takrat moteča...
Ni problema na streho tudi 200 kil obesit. Lahko ti čez vikend poslikam čeha v kampu z Range Roverjem sport, ki na strehi vozi gumenjaka s trdim dnom cca 4,5m in motor 50KM (od oka 200 kil) + jadrnica optimist (okoli 35 kil), na kljuki pa ta dolga dvoosna prikolica z vsem mogočim in nemogočim tingl tanglom, ziher 2 toni.Pozabi prikolico, kolesa niso krompir, tudi če bi jih vozil v kesonu potrebuješ nosilce, za 5 biciklov na nosilcih rabiš ca. 130cm širine. Keson povprečne hobi prikolice je širok ca. 110cm. Pri pokrovu si na isti težavi plus en kup dodatne šare, pokrov, prečne nosilce, ki se naslanjajo na stranico, ko je 5 biciklov gor, pokrova ne boš odprl....skratka en kup dodatne šare in problemov za 2x letno.
3 ali 4 bicikle na kljuko, enega ali dva na streho. To moraš sam probat, kaj gre poleg kufra gor. Nekajkrat, ko je bila sila sem nataknil 4 na kljuko, 2 na streho poleg truge, 16 colarja pa v prtljažnik.
Ja ja ja ja, super za vse. Vse gre in več je boljše kot manj.Ni problema na streho tudi 200 kil obesit. Lahko ti čez vikend poslikam čeha v kampu z Range Roverjem sport, ki na strehi vozi gumenjaka s trdim dnom cca 4,5m in motor 50KM (od oka 200 kil) + jadrnica optimist (okoli 35 kil), na kljuki pa ta dolga dvoosna prikolica z vsem mogočim in nemogočim tingl tanglom, ziher 2 toni.
Aja na strehi ima 4 prečke in na vseh osmih "nogicah" je streha (rob) že vdrta.
Se strinjam. Koles res nisem mislili kar na prikolico "zmetati".Pozabi prikolico, kolesa niso krompir, tudi če bi jih vozil v kesonu potrebuješ nosilce, za 5 biciklov na nosilcih rabiš ca. 130cm širine. Keson povprečne hobi prikolice je širok ca. 110cm. Pri pokrovu si na isti težavi plus en kup dodatne šare, pokrov, prečne nosilce, ki se naslanjajo na stranico, ko je 5 biciklov gor, pokrova ne boš odprl....skratka en kup dodatne šare in problemov za 2x letno.
3 ali 4 bicikle na kljuko, enega ali dva na streho. To moraš sam probat, kaj gre poleg kufra gor. Nekajkrat, ko je bila sila sem nataknil 4 na kljuko, 2 na streho poleg truge, 16 colarja pa v prtljažnik.
Thule za 3 plus dodatni nosilec za četrto kolo.Se strinjam. Koles res nisem mislili kar na prikolico "zmetati".
Rabim Thule za 4, ter enega na streho poleg truge. Vendar ne najdem za 4 kolesa na kljuko, razen Thule HangOn
Ne najdem na spletu kako to izgleda. Imaš morda link?Thule za 3 plus dodatni nosilec za četrto kolo.
KML Kogovsek trzi Cykell za 4 kolesa.Se strinjam. Koles res nisem mislili kar na prikolico "zmetati".
Rabim Thule za 4, ter enega na streho poleg truge. Vendar ne najdem za 4 kolesa na kljuko, razen Thule HangOn