To dvoje po navadi ne gre skupaj.Sicer tak moram nabavit kako ključavnico za kolesa.. Priporoča kdo kako cenovno ne preveč drago, ampak vredu ključavnico?
To dvoje po navadi ne gre skupaj.Sicer tak moram nabavit kako ključavnico za kolesa.. Priporoča kdo kako cenovno ne preveč drago, ampak vredu ključavnico?
Sem nabavil Thule Coach 276 z dodatnim adapterjem...
Sedaj pa me zanima še nekaj: sicer nimamo nekih profi koles, ampak vseeno.. Ali so ti zaklepi na Thule dovolj varni ali še dodatno zaklenete kolesa s kako dodatno ključavnico za kolesa?
Pa tudi drugače, vedno zaklepate kolesa? Npr.: če se kje ustavite in npr.: kaj pojeste?
Sicer tak moram nabavit kako ključavnico za kolesa.. Priporoča kdo kako cenovno ne preveč drago, ampak vredu ključavnico?
Haha, kot izključno za šport sem mislil . Zame je na dopustu kolo bistveno prevozno sredstvo.Za kaj drugega, kot za vožnjo?!?
(moral sem)
Kaj pa teža?Jaz po potrebi vse skupaj zaklenem na nosilec še z debelejšo verigo. Ampak če mi odklenejo nosilec s kljuke ali kljuko z avta to nič ne pomaga.
Mimogrede, rabim nosilec za AD. 4x MTB gre v box. Če bi obračal balance in igral tetris bi mogoče še petega, samo potem za ostalo zmanjka prostora pa tudi smisla ni da za vsak izlet pol ure zlagam bicikle ven/not). Z nosilcem na kljuki sem zadaj prenizek (dolg previs), že brez nosilca sem s kljuko včasih pri obračanju v klanec žlajfal po tleh.