Noseča?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Vir za kaj? Stric Google najde vse.
smile-1.gif
Išči ovulation, fertile period, natural birth control, ipd

Skratka - vsak mesec ima ženska samo en teden plodnih dni. Se pa kar razvadiš takole in je potem problem ko pride ta teden in je treba uporabit zaščito pa pozabiš. Te napravce ki merijo temperaturo so še najbolj zanesljive. Na rač. programe se pri temu ni za zanašat.

http://www.netdoctor.co.uk/health_advice/facts/naturalfamilyplanning.htm
http://www.programurl.com/software/ovulation-calendar.htm
http://www.raxmedical.com/

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dnevi
cheer.gif
Meni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.

LP

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Abstinenca med plodnimi dnevi.
hysterical-1.gif

OK, komu se bo prej zmešal? Ženski al moškemu? Med menstruacijo abstiniraš, potem še med plodnimi dnevi, potem nimaš vedno časa, pa glavoboli
evil.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Kakšno žensko pa imaš ti? Menstra traja 2-3 dni, tm pri koncu ko samo še mal kaplja je itak najbl rajcig za žensko. Glavoboli?
confused-1.gif

Med plodnimi dnevi pa se tudi da - obstaja kondom, diafragma, spermicidna sredstva? Come on saj nista v srednjem veku, mal se pozanimajta!

Ja tebi je pa res hudo revček
priden.gif
Uf kaj se mi moški smilite, ko tolk trpite.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Kak ste paranoični.. Moja mati že celi življenje jemlje kontracepcijske, pa je vseeno 3x rodila, pa ni blo nikol nič narobe..
Še to mi manjka da si morm vsaki dan temperaturo merit.. Ja valda.. Gremo po liniji najmanjšega odpora.. Če pa dobim krvni strdek pa jebatga od nečesa je treba vmret..

Za tote stranske učinke se pa meni zdi da jih folk nekje prebere in se kr pojavijo.. Ko tiste varjante 'omojbog včeraj nama je koncom počo, danes zjutraj pa mi je že blo slabo, noseča sem'

Ne dam se
grin1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Vsak se sam odloči kaj bo jemal in kaj ne. KT, je pač tako kot si napisala, po liniji najmanjšega odpora. In če se s tem strinjaš ok, zakaj pa ne. Uporabnica tega bo pač nosila posledice, ko se pojavijo. Posledice se pa pojavijo slej ko prej, kar pri večini. Zakaj pa misliš, da zdravniki pri skoraj vsaki preiskavi vprašajo če jemlješ KT? Zato ker je veliko bolezni/težav pri ženskah povezanih ravno s tem.
frown-1.gif

Tako kot je že en višje napisal: tudi jemanje aspirina vsak dan ni nedolžno, zakaj bi bilo šele jemanje hormonov? Če uporabnice hormonskih preparatov ne bi imele toliko problemov ne bi iskale alternativ in stokale po (tujih) forumih o svojih problemih povezanih s tem. Hvala bogu obstajajo še moški, ki kaj dajo na zdravje svojih dragih in pri tem tudi malo potrpijo.
smile-1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
ne gre se za to da more moški potrpet.. gre se za to, da se jaz ne rabim ukvarjat s stvarmi, ki so sam time consumers in meni v nadlego.. poleg tega, da nimam več bolečin med menstruacijami in šibkejše menstuacije, kar posledično dobro vpliva na mojo krvno sliko, kr sem zaradi močih menstuacij prej mogla jemat železo.

pa če je moja mama preživela 30 let na kontracepcijskih v času ko še niso meli 'ta švohnih' tablet, bo pa tudi jaz s tašvohnimi..

zaenkrat sem opazla sam dobre strani tablet..

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Verjemi, da so KT navadno sranje. In res, po liniji najmanjšega odpora.

In ko imaš probleme kar naenkrat z jetri, nemogočim izpadanjem las, mozoljasto kožo, celulitom, glavoboli, slabostjo....ne hvala. Nikoli več.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Nič od tega, pa sem na tabletah ene 3 leta.. Edino mozoljev nimam več
grin1.gif
za nekaj sem si sama kriva zaradi lenitisa, ostalega pa ne opažam..

kakorkoli že, rajši ponoči mirno spim, ko pa da se vsaki mesec sekiram 'kaj pa če'.. in čeprav mam resno zvezo, otrok, ne hvala.. mam druge načrte..

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Jest se pa kar se tiče tega nec ne zajebavam. Sn prezivel dva najhujša tedna, ko ji je zamujala. Pal pa še psiha udar čez, pa je lih takrat u torek na popu film Premlad oče,....
Ne, ne ni špasa. Če so tabletke vredu, če jih pa ni pal pa obvezno kondom. Če pa ni kondoma, obstajo pa tudi druge alternative seksa.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Vsak po svoje. Ko boš stara 35 let in boš želela zanositi, pa ne bo šlo. Takrat se vprašaj kaj si vase metala
bonk.gif
kar čakajte do 35 leta..takrat je marsikaj drugega vzrok, ne glih tabletke..

se strinjam z medvedko- če je punca zdrava, da nima nekih problemov od prej, je najboljša zaščita KT..seveda v resni zvezi. Če pa letaš s cveta na cvet , pa itak kondom..druge ni.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
nekak tak ja.. 35 je malo pozno za 'dajma danes da froca naredima'.. takrat se je treba malo potrudit, kr je urca že skor dotiktakala..

in ja, vem da še ženska lahko zanosi takrat, moji teti sta obe rodile okrog 40leta.. in ma tamala sestrična take hude probleme, da glava peče.. njena mama ni nikoli jedla kontracepcijskih, pa se je vseeno več ko 15 let trudla zanosit.. tak da niso tabletke vir vsega..

tu pa še je druga skrajnost: ženska ma pri 26 že 6 frocov, in 7. noseča, čeprav pazita, kr je težko it vsake tri mesce po tabletke.. ni drugega vzroka, sam težko se je spravit h ginekologinji, da ti zmeri pritisk in napiše recept..