Hja, bom dopolnil to diskusijo z mojimi odgovori na vaša mnenja....
- čez dan spijem ogromno tekočine, velika večina vode (poleg jutranje bele kave). Zadnje čase ne pijem niti alkohola (mogoče kak pir ali 2 na mesec)... Vodo imam ob sebi cel čas (tudi med spanjem). Zjutraj najprej spijem par požirkov vode, potem zajtrk z belo kavo in potem čez dan OGROMNO vode, res. Tudi pred spanjem pijem vodo, vendar samo toliko, da nimam suhih ust. Tudi ljudi okoli mene opazijo, da sem stalo žejen...
- glede gibanja: vsak dan gremo na sprehod (dobre pol ure dokaj hitre hoje), tudi med malico ponavadi grem na sprehod (da se malo razgibam glede na to, da ves čas sedim), pa delo okoli hiše (vrt, sadovnjak, trava, itd)...
- vzmetnico sma menjala lani in je super (napram stari), ampak se mi zdi, da spim podobno slabo kot na stari vzmetnici..
- hčerka ima nov vzglavnik in sma menjala pred 2 dnevoma in je zaenkrat ok, bom pa videl na malo daljše obdobje..
- pregled vida (in ozadja očes) sem imel pred letami in je bilo vse ok, ampak če bodo vse slike (krvi in glave) ok, bo me dala zdravnica še na pregled oči (čeprav še vedno mislim, da vidim super - boljše kot moja z očali...
)
- če se ponoči zbudim (največkrat zaradi tega, ker moram na WC, ker spijem dosti vode), mi misli kar nekak "ponorijo"... Takoj začnem študirat na neke stvari, ampak na kuj neke (ne na neke probleme ali kaj podobnega), misli mi kar "letijo", preden ponovno zaspim...
- od lani imamo lokalni prezračevalni sistem, vendar imam probleme z glavo že več let. Moram pa ga sčistit, ja, ker lučka gori že kar dolgo...
Tako da zrak imamo super...
- pritisk imam bolj nizek (po parih merjenjih), ampak mi je zdravnica rekla, da je ok...
Pozabil sem še napisat, da če me glava razboli in se vležem, mi začne še bolj nabijat... No, saj to mi je že zdravnica pojasnila, da povečam pritisk v glavi, ko se vležem.. Ponavadi vzamem tableto Maridol Migrain, da me glava neha bolet...