Noseča?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
ksz

Jst se ne mislim zajebavat...kljub resni vezi si zaenkrat še ne želim otroka in zato lepo jemljem KT...pač kila gor dol, mozolj gor dol (sama sicer nimam težav s tem hvalabogu)...vse to se da popravit, enkrat izgine...otrok je pa za vedno. In če tega nisi pripravljen sprejet, potem je "JAZ PAZIM" mišljenje totalno nezrelo...da ne rečem še kaj hujšega.
stupid-1.gif

Pa tut kondom ni več tak ne-užitek...pri vsem tem napredku mislim, da tut tle napredujemo in da kondom ni (več) podobn gumi od avta. Sploh, če nimaš resnega in rednega partnerja, je seks brez kapuce velika neumnost.
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Pa tut kondom ni več tak ne-užitek...pri vsem tem napredku mislim, da tut tle napredujemo in da kondom ni (več) podobn gumi od avta.

Kaj pa ti veš, kakšna je moškemu razlika seksat s kondomom ali brez?
grin1.gif

Mislim, da moški čutimo konkretno večjo razliko, kot ženske...če se seksa Z ali BREZ.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
taprava se oglaša.

Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Sej dobro, da tako razmišljaš!
smile-1.gif
Načeloma tud sama podpiram te zadeve, ampak, če veš da ne gre za enkratni seks te strast včasih pač malo zanese in na kondom niti ne pomisliš.

evil.gif

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jah lej dedec, pri meni bi imel možnost:
a) kondom
b) na suhem ostat

...jst mislim, da je še zmeraj boljše vrabec v roki kot golob na strehi
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tišina starčki
grin1.gif
Jst sm še mlada pa neodgovorna, vi pa vsi v letih pa k zajci skačete okrog.
jnos, a ti znaš pa cel forum napamet?
hysterical-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Tišina starčki
grin1.gif
Jst sm še mlada pa neodgovorna, vi pa vsi v letih pa k zajci skačete okrog.
jnos, a ti znaš pa cel forum napamet?
hysterical-1.gif

Otroc mir, drgač ne bo kosila
hysterical-1.gif

Veš kako je, bolj star bolj nor
aplauz.gif

jnos živi za ta forum, to morš vedet, pa se na pamet pifla izjave svojih naj uporabnikov
grin1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Ma, kaj se obremenjujete, ali veste koliko staršev čaka na posvojitev otrok, teh pa ni
frown-1.gif

Drugače pa PAZI metoda je pri meni delovala 15 let. Sedaj pa dobim otroka nekaj mesecev po tem, ko smo ukinili metodo PAZI, da ne bo kdo rekel, da špricam prazne naboje.

Samo moja metoda ni tista, ko vzameš ven
ne-ne-1.gif
.
Bolj varna metoda (ampak še vseeno nevarna, da ne bo potem mene kdo krivil
10.gif
) je, da si izračunaš, kdaj so plodni dnevi in vzameš še 5 dni varnosti v vsako smer. To sicer pomeni, da ne moreš delati, kadar ti paše, ampak malo abstinence še izboljša ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Upam, da grem po tvoji poti. Sicer vmes nekaj let na KT, obdobja kondomov v tistem tednu, ampak... več na pazi pazi in kondomih (za finiš
wink-1.gif
)kot na KT.
O neplodnosti pa raje ne razmišljam. Imam pa občutek da precej ljudi o tem razmišlja,
Narobe svet: ko ne želiš ti rata, ko želiš ti ne rata

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

lahko pogledaš tudi drugače: če ženska kljub zvezi zahteva kondom ali pa vzame KT, potem dejansko hoče povedat da niti pod razno ne želi otroka z njim
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Jah no če tip hoče otroka z njo,ji bo pa menda "zaupal" to željo. Se ti ne zdi?
Razumem frače, ki hočejo samo to da jo nafilajo po možnosti v tistih dneh. Kako, kdo in kje bo čez 9 mesecev prevzel odgovronost za lahkomiselnost frače se pa nihče ne vpraša (tip je pa tud mal "junaka" da nafila neznanko.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik zaskrbljena pravi:
Stvar je taka. S fantom sva imela 3 dni po menstri nezaščiten odnos, vendar ni končal vame. Sedaj pa mi je menstra zamujala 2 dni in tudi trajala samo 2 dni. Ponavadi pa jo imam dolgo okoli 4 dni.
Je mogoče možno, da sem noseča?

Verjetno si do zdaj že ugotovila, da nisi noseča.

BTW: ženska lahko zanosi samo med ovulacijo, drugače pa ne. Ovulacija pa je nekje točno na sredi med obema menstrama cca. 14 dni po začetku zadnje odvisno od dolžine ciklusa in od ženske do ženske. Takrat je najbolj plodno obdobje. Seveda lahko spermiji živijo nekaj dni (5) in tisti pred ovulacijo lahko tudi 'škodijo'. Te plodne dneve si lahko zračunaš z enim programčkom, ki se ga dobi na netu. Samo PAZI to ni najbolj zanesljiva metoda.
evil.gif
hiter izračun ovulacije

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
100% Jajčece se mora sprostit in to se zgodi samo med ovulacijo. Zato pa obstaja cel kup naravnih metod 'kontracepcije' - npr. kalkulacija plodnih dni z LadyComp; Pearly ipd. (kjer si ženska meri vsak dan temperaturo), potem pa zaščita (kondom, diafragma, kreme, ipd) ali pa abstinenca med plodno dobo.