Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Od 15. do 24. leta je pa že lahko vidna razlika- razen če je bila prej že zelo razvita al pa je sedaj malo manj![]()
Se dobro da je jemala tabletke, lahko bi telesno ostala na ravni 15 letnice

LP
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:
Od 15. do 24. leta je pa že lahko vidna razlika- razen če je bila prej že zelo razvita al pa je sedaj malo manj![]()
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Ja kolk je enim vse smešno.![]()
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dneviMeni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.![]()
LP
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Verjemi, da so KT navadno sranje. In res, po liniji najmanjšega odpora.
In ko imaš probleme kar naenkrat z jetri, nemogočim izpadanjem las, mozoljasto kožo, celulitom, glavoboli, slabostjo....ne hvala. Nikoli več.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Medvedka, še eno vprašanje. A uporabljaš kondom pri enonočnih avanturah ali je tebi pomembno samo to, da ne zanosiš?
Poznam namreč tipa, ki z bejbo ne bo sexal, če le-ta ne jemlje KT. O kondomu noče niti slišat. Ja, pol se pa pejt![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Ma super, danes se mi začnejo najplodnejši dneviMeni osebno se zdi najbolje čim manj obremenjevat pa zihr nič ne bo. Mal popaziš in to je to, brezveze se psihirat vsak dan.![]()
LP
Če je treba, pa še malo posplavčkaš in to je to.![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
LP
Če je treba, pa še malo posplavčkaš in to je to.![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Menda ne prej omenjeni?Pa tipo najde kandidatke?![]()
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Ja kolk je enim vse smešno.![]()