Napad psa

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tocno tako. jaz sem danes po dolgem cajtu spet potolkel enega psa, ki me je napadel med tekom po polju. Dvomim, da se bo pobral. Odjutri naprej sem oborozen z lovskim nozem. Prisezem.
zmaga.gif

Da ne omenjam kako omenjena golazen serje po vseh moznih travnikih in zelenicah pred bajtami in tako svojega otroka (1.6leta) stalno cistim pasjih drekov....
bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Golazen niso psi, ki serjejo, ampak njihovi lastniki. Zaleže pobrat drek ap jim ga namazat na kjuko od hiše, stanovanja, avta ... Tam, kjer jim bo fajn smrdelo ...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tocno tako. jaz sem danes po dolgem cajtu spet potolkel enega psa, ki me je napadel med tekom po polju. Dvomim, da se bo pobral. Odjutri naprej sem oborozen z lovskim nozem. Prisezem.
zmaga.gif

Da ne omenjam kako omenjena golazen serje po vseh moznih travnikih in zelenicah pred bajtami in tako svojega otroka (1.6leta) stalno cistim pasjih drekov....
bonk.gif
Pes te je napadel? Torej si poškodovan, si prijavil policiji in odšel k zdravniku?

Drugače pa ... nabijaš! Me prav zanima kolikokrat si svojega otroka čistil pasjih drekov. Naslednič slikaj in prilepi sliko. Tisti lastniki psov, ki ne pobirajo za svojimi psmi so pač kreteni. In vprašanje: te plastenke, narkomanske igle, razbite flaše in človeški drek tudi tako motijo? Ali si le moten in te motijo le živali?

A s čimer se hvališ ti in kar napoveduješ ti pa pač nakazuje, da si ti še večji idi.ot. Pa ne le to. Postavljaš na nek nivo nad ostalimi. Enim očitaš, da se ne držijo zakonov med tem, ko misliš, da lahko sam kar vzameš zakon v svoje roke. Primitivec brez primere.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Golazen niso psi, ki serjejo, ampak njihovi lastniki. Zaleže pobrat drek ap jim ga namazat na kjuko od hiše, stanovanja, avta ... Tam, kjer jim bo fajn smrdelo ...

Točno tako - krivi so ljudje. A zaležejo že bolj prijazne metode. Zadnjič sem jaz enemu atu, ki ni pobral za svojim psom pač vljudno ponudil vrečko in, da mu med tem pridržim psa (ki je bil na vrvici). Mu je bilo tako nerodno, da je takoj pobral. Pa sem mu dal še dve za s seboj, ker jih je pač "očitno pozabil".

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Kak je že tisti vic, da ljudje hodijo za psi in njihov drek pobirajo....hehe
grin1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Če nas Nezemljani gledajo iz vesolja, kako pobiramo drekce za psi, le kdo je v njihovih očeh gospodar planeta Zemlja?
smile-1.gif

LP,
PIC

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zmaga.gif

bonk.gif
Pes te je napadel? Torej si poškodovan, si prijavil policiji in odšel k zdravniku?

Drugače pa ... nabijaš! Me prav zanima kolikokrat si svojega otroka čistil pasjih drekov. Naslednič slikaj in prilepi sliko. Tisti lastniki psov, ki ne pobirajo za svojimi psmi so pač kreteni. In vprašanje: te plastenke, narkomanske igle, razbite flaše in človeški drek tudi tako motijo? Ali si le moten in te motijo le živali?

A s čimer se hvališ ti in kar napoveduješ ti pa pač nakazuje, da si ti še večji idi.ot. Pa ne le to. Postavljaš na nek nivo nad ostalimi. Enim očitaš, da se ne držijo zakonov med tem, ko misliš, da lahko sam kar vzameš zakon v svoje roke. Primitivec brez primere.

Podpis!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
hysterical-1.gif

In, ker misliš, da je nekdo nesposoben misliš, da lahko delaš kar hočeš? Primitivizem brez primere.
Nič čudnega, da imajo nekateri raje pse kot ljudi, če imajo naokoli take osebke kot si ti.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Kaj pa lapata vidva?

Človeka je napadel pes in se je branil.
zmaga.gif

Sicer pa imam poln [censored] nekaterih lastnikov psov.
Zadnjič so se v Tivoliju štirje psi (haski, pitbul, in še dva) podili za otroki, ki so se sankali. In to ne za svojimi lastniki.
Otrok je bilo vsaj 100.
Ko se je privlekla lastnica pitbula sem ji povedal svoje pa je rekla, da so bili v gozdu in ji je pobegnil.
Bo še meni spomin "pobegnil" za eno minuto, pa se ti potem prevažaj z vozičkom preostanek življenja.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ti se enačiš s tistim pitbulom, ki se je podil za otroki?

ggg očitno hodi okoli s polnimi jajci. Bomo mu zrihtali fight v ringu s pitbullom 1na1 pa da ga vidimo frajerja prepotentnega.
evil.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ne enačim se s psom.
Želel sem povedati, da če imaš takega psa in ga na območju, kjer mora biti na povodcu spustiš in da ti še pobegne in to na otroško igrišče ter se podi za otroki, lahko za svojo bebavost in nesposobnost (v primeru kakšne pizdarije) to tudi plačaš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Točno tako - krivi so ljudje. A zaležejo že bolj prijazne metode. Zadnjič sem jaz enemu atu, ki ni pobral za svojim psom pač vljudno ponudil vrečko in, da mu med tem pridržim psa (ki je bil na vrvici). Mu je bilo tako nerodno, da je takoj pobral. Pa sem mu dal še dve za s seboj, ker jih je pač "očitno pozabil".

Nekaterim lahko 10x poveš ... Pa ne zaleže. In sploh jih ni malo. Še s poti ne poberejo (safltne), kaj šele, da bi v travi pobrali.

PS: s čevljev od tamele sem točno 3 dni nazaj pucal. Na žalost je preden sem opazil stopila še ne tepih v predsobi (ki bo moral na ne ravno poceni čiščenje). In niti slučajno ni prvič.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
hysterical-1.gif

Ojoj, kakšni problemi ...
stupid-1.gif

Jaz bi na vašem mestu raje peljal otroka pred kakšen vrtec, kjer je polno igral in kamor psi nimajo dostopa.
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
A ja? A zdaj naj pa zato, da gre tamala malo ven, nekam hodim, kljub čisto dosti placa okoli bloka? Poleg tega je v vrtcu dopoldne, pa čisto vsak dan nekam hodit zato, da bebcem ni treba pobirat drekov ... Zakaj že?
Naj lastniki psov dreke pobirajo ali pa pse naložijo v avto in jih peljejo nekam, kamor ljudje ne hodijo ...

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Agresivno oziroma nesprejemljivo obnašanje psa na javnih mestih ter nepobiranje njihovih iztrebkov še največ pove o lastniku...kakršn lastnik takšen pes
grims-1.gif

Lp.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Mene bolj človeški skrbijo.

Zadnjič sem pri Navigatorju nasprot Name videl tipa ki je sral na pločniku.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mene bolj človeški skrbijo.

Zadnjič sem pri Navigatorju nasprot Name videl tipa ki je sral na pločniku.

...če je prišel pol pesjanar in spucal za gazdo ne skrbet, drugače pa ? ! ...

Kak že pravijo vsak pes je gazdi podoben al je obratno, to se pa ne spomnim...

evil.gif

Pesjanari, dreke pobirat

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa mi ti povej, kaj je bolj naravno: to, da se žival userje v naravi, ali to, da tale drek nalagamo v nerazgradljive pvc vrečke, zato, da ti doma ne vserješ novega perzijskega tepiha??
confused-1.gif