Napad psa

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Vem samo, da starš ne bo brcnil psa, ki skače v otroški voziček, na podlagi statistike, ampak v refleksni obrambi svojega otroka.

In refleksno bodo s seboj nosili katane in lovske nože? Daj ne bluzite.

Bomo!

Ko ostalo za vas debile ne bo več zadoščalo.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
No ja... niso vsi psi nevarni...
aco.jpg

aah.jpg

abb.jpg

aav.sized.jpg

Včasih se celo učijo:
img07_350.jpg

afd.sized.jpg

In so za to nagrajeni:
afw.sized.jpg

In to ni vedno lahko:
aey.sized.jpg

Včasih pa celo delajo:
IMGP0474.sized.jpg

Gorica09_038.sized.jpg

Idrija_012.sized.jpg

In tudi za delo so včasih nagrajeni:
39_G.jpg

Vseh psov ne gre metati v isti koš in pri takih grožnjah in stališčih kot jih berem tu me kar zgrozi.
Vendar da, psi morajo biti pod kontrolo. Zakon opredeljuje povodec, za nevarne pse pa še nagobčnik in to je pač dejstvo. Vendar je treba priznati, da je tu situacija podobna kot drugod pri nas - vsak si postavlja prioritete kje bo riskiral in kje ne. Žalostno?

Je pa dejstvo ... več je ljudi, ki psov (privezanih ali odvezanih) nimajo pod kontrolo in več je takih, ki za svojimi psmi ne pobirajo iztrebkov slabšo luč to meče na vse ostale. In posledično je več somišljenikov tistih, ki so zagovorniki neke skrajnosti.

Drugače pa si jutri ob 19.55 poglejte film na RTV SLO1
grin1.gif

Dobro, ti si nalimal najbolj prijazno pasmo psa. Samo tudi za njih veljajo pravila.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
rolleyes-1.gif
eno scene ti povzroca probleme. kot kaze se ena generacija vojakov slovenske vojske kjer se naborniki v 6 mesecih v povprecju zredite za 8kg kar vse pove. v tem primeru res bezis pred scenetom in krilis z rokami in vpijes kot majhna deklica. taksne imajo najraje. ker si brez vecjih izkusenj ti povem, da se v povprecju 80% pasem cuckov obrne in zbezi pred clovekom, ki se zapodi naproti in pokaze kdo je kralj.

hysterical-1.gif

Ja... jaz se zavedam, da 95% psov niti ne pomisli, da bi kaj naredilo človeku, nadaljnjih 4% morda bi, pa vejo, da ne smejo, od preostalega 1% je tako kot praviš ti (torej pravilo 80-20). Tako, da nevarnih je potencialno teh 0,2% psov in sem mislil, da tema govori le o nevarnih psih.

Ne mi reč, da ste taki psihiči, da bi psa udarili ali pokončali, ker vas le povoha?

Ti in ona godzila sta itak dva bebčka, ki nimata otrok in se zato ne zavedata (upam pa da se bosta - mislim, da bosta imela otroke), kaj to staršu pomeni.

Pa nehajta že debiliti s temi posti o nedolžnih psih.

Povem vama lahko le, da popravnega izpita ni. Pa tudi, če je napadalen eden od 1000000000000000000000 psov. Zate ne več.
Statistika pa je itak brezvezna veda in tema in zaposlitev za 5000 ljudi, ki cele dneve igrajo pasianso.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Dobro, ti si nalimal najbolj prijazno pasmo psa. Samo tudi za njih veljajo pravila.

Najbolj prijazno pasmo?
Na teh slikah so: Labradorci (ene 5), Zlati prinašalci(ene 4), Gladkodlaki prinašalci( 3), Belgijski ovčar (mallinois), trije mešanci, en nemši ovčar, en bokser, ena dobermanka in en nemški ptičar.

So pa res najbolj prijazna pasma...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Važno je, da boš ti čas zgubljal, ko boš oprezal za neprivezanimi cucki na koncu se bo mali zadeval z mamili (verjetnost za to nekaj 100x večja kot, da ga bo napadel pes). In glede na tvojo omejenost je verjetnost za to precejšnja. Ali bo pa naredil samomor, ker ima takega fotra (verjetnost za to je tudi nekaj 10x višja).

Kaj, se boš sedaj ti fental, da boš zaščitil lastnega otroka pred samim seboj?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

Najbolj prijazno pasmo?
Na teh slikah so: Labradorci (ene 5), Zlati prinašalci(ene 4), Gladkodlaki prinašalci( 3), Belgijski ovčar (mallinois), trije mešanci, en nemši ovčar, en bokser, ena dobermanka in en nemški ptičar.

So pa res najbolj prijazna pasma...

Gledal sem prve slike, kjer so bili labradorci in zlati prinašalci...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Važno je, da boš ti čas zgubljal, ko boš oprezal za neprivezanimi cucki na koncu se bo mali zadeval z mamili (verjetnost za to nekaj 100x večja kot, da ga bo napadel pes). In glede na tvojo omejenost je verjetnost za to precejšnja. Ali bo pa naredil samomor, ker ima takega fotra (verjetnost za to je tudi nekaj 10x višja).

Kaj, se boš sedaj ti fental, da boš zaščitil lastnega otroka pred samim seboj?

Ti pa si [censored] debilov.

Mi se s svojim otrokom ukvarjamo in pogovarjamo cele dneve. Ga ne vržemo pred TV, da smo prosti.

Verjetno pa so s tabo ravnali drugače. Od tod ti sovraštvo, nastrojenost,...

Če pa tvoja omejena butica ni prebrala, da ti želim otroke in da boš šele tedaj videl, kaj je strah za svoje otroke (npr. ob napadu psa,...), je pa tvoj problem.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Hvala!

Grem le v skrajne ekstreme tako kot ti... vidiš, da ne razmišljaš razumno - kot sem šel nerazumno v ekstrem tudi jaz v prejšnjem postu.

Glede na reakcije pa pri tebi ocenjujem neko čustveno nestabilnost...