Napad psa!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nič ni dvolično. Povsod kjer je ogroženo zdravje ali življenje ljudi je treba po svojih možnostih ukrepat. Tako pri prometu kot pri napadu in nadlegovanju psa.
Citat:
Si ti morda nad ostalimi?
Sem. Nad psom sem. In če pes kakorkoli ogroža človeka, je zame človek zmeraj nad psom.
Če se imaš ti za manj kot žival, je to tvoj problem in tvoja pravica. Ampak s to tvojo bolehno teorijio ne posiljuj ostalih ljudi!

Kaj bluziš stari?
Enkrat se sklicuješ na zakon, drugič se pa postavljaš nad zakom. To je dvolično. Zraven pa še tvoja agresivnost... si očitno si pripadnik tiste skupine ljudi, ki niso vredni tega naziva. Rad postavljaš svoje zakone, svet mora biti krojen po tebi... Izmeček.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Veš ti bebo, kadar se npr. na cestnem odseku, ali v tunelu kjer je prepovedano ustavljanje in parkiranje, pred tabo dogodi nesreča, je treba tud ustavit, čeprav na znaku piše "prepovedano ustavljanje"...
A si ti že bil kdaj zunaj, v svetu, al si skoz v bajti med ščeneti zaprt?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Veš ti bebo, kadar se npr. na cestnem odseku, ali v tunelu kjer je prepovedano ustavljanje in parkiranje, pred tabo dogodi nesreča, je treba tud ustavit, čeprav na znaku piše "prepovedano ustavljanje"...

hysterical-1.gif

Ja... in to, da se moraš v primeru prometne nesreče ustaviti in pomagati udeležencem nesreče sploh ni opredeljeno v ZVCP-1 in, da moraš prilagoditi vožnjo situaciji tudi ni opredeljeno.
hysterical-1.gif

Ko boš nekje v zakonu (kateremkoli) prebral, da lahko pse v primeru, da serjejo po tvoji zelenici zastrupljaš in, ko boš v kakem drugem ali istem zakonu prebral, da se lahko fizično spravljaš nad njihove lastnike se pa zopet javi. Do takrat pa bodi raje tiho, ker iz sebe delaš popolnega nevedneža in ignoranta. Končno sem spoznal nekoga (sicer preko foruma), ki spada v tisti sicer baje precejšen del SLO populacije, ki so funkcionalno nepismeni. Al ti je pa sam šmarnica popapcala dragocene sive celice.

Sedaj izkazuješ svojo nevednost an več področjih. Daj zapri se nazaj v svojo vinsko klet in ne klobasaj neumnosti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
mene pa zanima, kako lahko nadzoruješ 20ha okoli hiše? A to imaš kakšne lovske opazovalnice okol al kako?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
ja sam kaj pa če en ščetinar pogrunta urnik, in hodi takrat na njegovo, ko je on pred njim...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ko boš nekje v zakonu (kateremkoli) prebral, da lahko pse v primeru, da serjejo po tvoji zelenici zastrupljaš in, ko boš v kakem drugem ali istem zakonu prebral, da se lahko fizično spravljaš nad njihove lastnike se pa zopet javi.
Jaz po svoji zemlji lahko zastrupljam poljske škodljivce in če tvoj cucek rad je, to ni moj problem, ampak tvoj.
Citat:
Ko boš nekje v zakonu (kateremkoli) prebral, da lahko pse v primeru, da serjejo po tvoji zelenici zastrupljaš in, ko boš v kakem drugem ali istem zakonu prebral, da se lahko fizično spravljaš nad njihove lastnike se pa zopet javi.
Ti se pa javi, ko bo tvoj cucek zaradi tvoje nesramnosti in nevestnosti ležal napihnjen in trd na tleh in ko bo pozabil svoj jezik pospravit v gobec.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
mene pa zanima, kako lahko nadzoruješ 20ha okoli hiše? A to imaš kakšne lovske opazovalnice okol al kako?
Imam leseno oboro in električnega pastirja okol. Ni problema. Vse pod kontrolo. Zaenkrat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
20ha veliko zemljo imaš obrobljeno z ograjo in pastirjem??? Matr, ti si pa neki velik farmer! Sicer pa ne razumem zakaj te na tako veliki zemlji moti kakšen pes... jest sm mislu da imaš okol bajte 50m2 travnika, tist bi te še razumu...

a ti sploh veš kok je 20 hektarov?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ma vidiš, da naklada..če bi imel tolikoi zemlje pa konje pa ne vem kaj še ne bi visel v vratarnici cel dan in spamal po forumu
rolleyes-1.gif
star dec je en blokar z tečno grdo babo..

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
sej vem da naklada, sam zanimivo mi ga je spraševat, ker se samo vedno bolj zapleta v svoje laži... in enkrat bo pač utihnil, ko bo zmanjkalo prostora za laži...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne razumeva se dobro. Ograde imam 10 hektarov ostalo so pa travniki za kosit in nekaj njivice kjer gojim poljske pridelke. In po teh njivah in travnikih mi nesramni ščenetarji delajo sranje.
Citat:
a ti sploh veš kok je 20 hektarov?
Brez skrbi, pa davkarija tud ve, saj jim moram davke plačevat. Pa še okol 15 hektarov imam gozda. Pa vinograd itd...jaja, stardec je taprav farmer.
Zemlje kolkar hočeš, ljudje jo ponujajo...nevem zakaj si jo ščenetarji ne najamejo, da bi lahko svoje cucke po svojem sprehajali in da bi njihovi cucki srali po njihovi zemlji.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
ah dej no... če te jest prov razumem, te motijo psi na 10ha velikih površinah, kjer so njive in travniki??? matr, pa sej sploh ne vidiš psa na posestvu velikem 10ha! A se moreš pol že z avtom do njega pelat, al kako?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
sej vem da naklada, sam zanimivo mi ga je spraševat, ker se samo vedno bolj zapleta v svoje laži... in enkrat bo pač utihnil, ko bo zmanjkalo prostora za laži...
No kar vprašaj še, če te kaj zanima. Ampak odgovor dobiš jutri, ker jaz zdaj grem na južno domov in konje pogledat. Zvečer pa pogledat kako mošt v zidanci vre. Ti in ostali pa tukaj gor spamajte cel dan in celo noč in sobote in nedelje in praznike itd......ja res imate zanimivo življebnje.....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
kam greš na južno? južno stran travnika?

pa sej jest ne spamam, sam mal debatiram.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ah dej no... če te jest prov razumem, te motijo psi na 10ha velikih površinah, kjer so njive in travniki??? matr, pa sej sploh ne vidiš psa na posestvu velikem 10ha! A se moreš pol že z avtom do njega pelat, al kako?
Tole pa zal ne bo drzalo. Primer: travniki okoli Velenjskega jezera. Tega je se pa jos, ampak na vsakem m2 je vsaj en drek. Oprosti, ampak za bruhat. Od takrat naprej razumem stardeca. Ce je tem scenetarjem prenizko, da poberejo drek in ga vrzejo v los za smeti, potem pac...
Aja, in tam se precej pogosto preganjajo otroci. Zelo higienicno, a ne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
Ja in velenjski travniki so glih tok obiskani kot podeželje od stardeca nekje v enih fukovcih!

K da bi primerjal Bled pa Žiri...

Jah sej tud otrok ni za povsod a ne? Mu boš pač rekel da se ne sme tam podit al ga boš pa peljal nekam kjer je 100% čistoca, brez kakršnih koli bakterij, katere mu tako strašno škodujejo! Pa glej da se ne bo kdaj v mivki igral, ker sej veš, psi kdaj tud zakopljejo svoj drek! Kaj šele mački....

Mi smo se igrali povsod, pa sm dobro vedel kaj je pasji drek in sem šel mimo njega. Tko kot bo šel tvoj mulc, če ga boš pravilno vzgajal!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Moje stališče je tako, da ima otrok bistveno večjo pravico se igrat po travniku (sploh po javnem), kot pa pes srat po travniku in da travnik postane skladišče drekov.
Če imaš ti drugačno mnenje me pa BK. In kaj tvoj pes dela na tvoji trati isto. Lahko imaš celo posrano vključno s hišo.

Ja, saj vemo. Težko je imeti s seboj polivinil vrečko (ali papirnato, da smo bolj ekološki) in potem tisti drek pobrat, ter odvreči v smeti.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Aja, in zdaj, ker imam jaz dovolj zemlje, to pomeni, da ti in psi lahko hodite srat na to mojo zemljo?
Jaz sem to zemljo kupil ali najel in jo obdelujem. Ko kosim z kosilnico na laks, pa ta pasji drek frči po men. Zelo prijetno, verjem. Zakaj si ščenetar nebi prav tako najel ali kupil zemljo in po mili volji sral po svoji zemlji?
Kaj ko bi ti, ker si tako dober poba, odprl doma javni sekret. Pa naj vsi iz tvoje soseske hodjo v tvoj sekret srat, scat in kozlat? Zastonj. Saj se ne bi nič poznalo. Saj gre iz tvojega sekreta vse v skupno kanalizacijo. A bi šlo?