Zate je to mogoče navadno vprašanje zame je pa butasto. Pač si se hotu malo norca iz mene delat in me označit, češ da lažem, pa si sam norec ispadu.Citat:
Vidim, da te eno navadno vprašanje čisto iz tira vrže.
In zakaj to meni spet tumbaš? Jaz vse to že vem.Citat:
Uporabnik stardec pravi:Dejstvo je, da so ščenetarji po večini nesramna in pokvarjena banda in avtorju teme svetujem, da lastnika toži, njegovega cucka pa pospravi na diskreten način. Teh ščenetarjev se je nakotilo kot mrčesa, zato jim je treba dat vedet, da naj imajo svojga psa zase in naj za tega psa tud skrbijo, ter poskrbijo, da s psom ne bodo nadlegovali drugih ljudi in tuje lastnine.
No ja, kdo je norec bo kdo drug razsojal. Zanimivo pa, da nisi napisal prej, da z laksarco kosiš le ponekod.Citat:
Zate je to mogoče navadno vprašanje zame je pa butasto. Pač si se hotu malo norca iz mene delat in me označit, češ da lažem, pa si sam norec ispadu.
Sem pač pomislu, da debatiram z nekom, ki ima kakšne izkušnje okol košnje.Citat:
Zanimivo pa, da nisi napisal prej, da z laksarco kosiš le ponekod.
Citat:
Uporabnik rajhenburger pravi:
Ste mi pa zasrali temo do amena! Včeraj me je nekdo vprašala če mislim tožit lastnika psa in ko sem odgovoril pritrdilno mi je rekel če sem nor. Ded tega kretena je namreč nekoga ubil, ker mu je moral plačevat ker ga je pretepel. Fajn. Kako pa so kaj te družbe kot so Odškodnina, Poravnava? Naši lokalni advokati mi ne delujejo nekak zanesljiv.