Napad psa!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
10 hektarov kosis s kosilnico na laks?
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A se ti smeješ svoji bebavosti?
Zakaj komentiraš stvari o katerih pojma nimaš? A si ti že videl kdaj kakšno kosilnico in rastočo travo?
No, pa da boš vsaj malo seznanjen z košnjo ti lahko povem, da točno 9 hektarov in 70 arov pokosim z kosilnico BCS ostalo, kar ostane okol dreves kamenja, ob poti, strma brežina itd..pa pokosim z kosilnico na nitko ali pa z ročno koso "zigmarco", če veš kaj je to. Pa okol hiše tud kosim z laksarco in pa rotacijsko kosilnico. Imam samohodno in tisto na superge.
Bi rad še kakšen podatek, da se boš lahko spet bebavo smejal?

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Ste mi pa zasrali temo do amena! Včeraj me je nekdo vprašala če mislim tožit lastnika psa in ko sem odgovoril pritrdilno mi je rekel če sem nor. Ded tega kretena je namreč nekoga ubil, ker mu je moral plačevat ker ga je pretepel. Fajn. Kako pa so kaj te družbe kot so Odškodnina, Poravnava? Naši lokalni advokati mi ne delujejo nekak zanesljiv.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vidim, da te eno navadno vprašanje čisto iz tira vrže.
Zate je to mogoče navadno vprašanje zame je pa butasto. Pač si se hotu malo norca iz mene delat in me označit, češ da lažem, pa si sam norec ispadu.
Saj res ne vem kaj vam sploh razlagam, kaj imam, kolko imam in kako kosim. Dejstvo je, da so ščenetarji po večini nesramna in pokvarjena banda in avtorju teme svetujem, da lastnika toži, njegovega cucka pa pospravi na diskreten način. Teh ščenetarjev se je nakotilo kot mrčesa, zato jim je treba dat vedet, da naj imajo svojga psa zase in naj za tega psa tud skrbijo, ter poskrbijo, da s psom ne bodo nadlegovali drugih ljudi in tuje lastnine.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.562
335
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:Dejstvo je, da so ščenetarji po večini nesramna in pokvarjena banda in avtorju teme svetujem, da lastnika toži, njegovega cucka pa pospravi na diskreten način. Teh ščenetarjev se je nakotilo kot mrčesa, zato jim je treba dat vedet, da naj imajo svojga psa zase in naj za tega psa tud skrbijo, ter poskrbijo, da s psom ne bodo nadlegovali drugih ljudi in tuje lastnine.
In zakaj to meni spet tumbaš? Jaz vse to že vem.
tongue-1.gif

Citat:
Zate je to mogoče navadno vprašanje zame je pa butasto. Pač si se hotu malo norca iz mene delat in me označit, češ da lažem, pa si sam norec ispadu.
No ja, kdo je norec bo kdo drug razsojal. Zanimivo pa, da nisi napisal prej, da z laksarco kosiš le ponekod.
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Zanimivo pa, da nisi napisal prej, da z laksarco kosiš le ponekod.
Sem pač pomislu, da debatiram z nekom, ki ima kakšne izkušnje okol košnje.
Lahko si pa misliš, da je največ pasjih drekov ravno tam kjer se kosi z laksarco. To je okol dreves, ob poti itd....kamor psi najraje in najprej hodijo olajšat svoj mehur in rit. Vsak ščenetar bi moral vedet, da pokošene površine nekdo ureja. In če nekdo nek prostor ali površino ureja, je normalnemu človeku jasno, da potem ta urejena površina ni urejena zato, da bodo drugi svinjali in srali po njej.
Ajd pa nehajva in pejva na en kafe.
nahrung002.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik rajhenburger pravi:
Ste mi pa zasrali temo do amena! Včeraj me je nekdo vprašala če mislim tožit lastnika psa in ko sem odgovoril pritrdilno mi je rekel če sem nor. Ded tega kretena je namreč nekoga ubil, ker mu je moral plačevat ker ga je pretepel. Fajn. Kako pa so kaj te družbe kot so Odškodnina, Poravnava? Naši lokalni advokati mi ne delujejo nekak zanesljiv.

E bejži bejži, jaz pa bi prej reko da je nekdo izvedel da bo imel zaradi bolhača težave in se mu hlače tresejo
grims-1.gif

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Zadnjič sem se ponoči peljal do hiše in videl da imajo cucka spuščenega. Kaj lahko storim, na koga naj se obrnem da dajo zverino proč? Pogovor ne pride v poštev. Je realno pričakovat kako odškodnino če se jih spravm tožt? Hvala.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
sej veš - čevap.
lahko pa plačaš lokalnemu "frajerju" 15€ pa da ga un potolče.
lahko ga obesiš napol za drevo, da se bo 2 dni dušil.
lahko ga zapreš nekam in izstradaš.

ostalo bo pa še stardec povedal, k ma več domišlije.
aja, kako sem lahko pozabil
lahko mu ponudiš pohano viledo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
daj še meni svetuj zacimbe za tale čevap, ker imamo tudi mi nekaj problemov, lastniki gluhi. lahko na pm. mislim, da mi bo lazje zaupati mesanico, kot, da ga pretepem s palico.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne razumem.

lahko mi poveste enkrat do konca novembra, sicer bo pa jeklena palica pela, cepina mi je skoda, ker sem ravno lansko leto nove okle kupil
hysterical-1.gif