Kastracija psa

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Prodaja MIX? To ponavadi ne gre skupaj. Mix-i se ponavadi podarjajo.

mixi z namenom 'ultimate' psa, se navadno kar prodajajo. Včas pa pač daš ceno in upaš, da je mix, do katerega je prišlo po nesreči, zaniniv za nekoga toliko, da je pripravljen plačati

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dobro, 50€ ravno ni neka huda cena.
smile-1.gif

Sicer pa znajo biti mix kombinacije izredno zanimive. Američani so si skreirali kar svoje pasme ala labradoodle. Videl sem tudi labradorec x greyhound, NO x rottvajler, no x labradorec, no x bokser, razne mixe s pittbullom, sami krasni psi. Lahko pa pridejo povsem neposrečene kombinacije.

A se da na podlagi pasme staršev vsaj približno določiti bodoče lastnosti? Recimo če da mati osnovno konstrukcijo, barvo ... foter pa ušesa, detajle ... ali je to vse igra narave ?? Ker sem videl že povsem različne pse med no x labradorec in labradorec x no.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Prodaja MIX? To ponavadi ne gre skupaj. Mix-i se ponavadi podarjajo.

mixi z namenom 'ultimate' psa, se navadno kar prodajajo. Včas pa pač daš ceno in upaš, da je mix, do katerega je prišlo po nesreči, zaniniv za nekoga toliko, da je pripravljen plačati

Sem pa tudi preveril na bolhi... v resnici pse "podarjajo". Cena 50€ ne pokrije niti stroškov hrane in cepitev pred oddajo.