evo.. to si mislil, a ne?lanos hvala za povzetek teme.
"ahaaa sej nam je jasno, kaj te moti. " Me veseli. Mimogrede, se vikaš al govoriš kot predstavnik večjega št. alterašov?
"si pa ti zagrešil prekršek, te pa naenkra moti, dviguje pokrove in imaš težave." Kje vidiš težave? Opozoril sem na po mojem mnenju neustrezno cestno infrastrukturo, kar je privedlo do prekrška (če je sploh bil, ne bom šel raziskovat). Zato sem začel iskati razlog... kako se izogniti... Mogoče ti 1 točka vseeno ni povsem jasna.
"Zdej se pa odloč, al se gre za pol- bencina, al za princip?? " Ne razumem te dileme. Verjetno si že kdaj slišal, da ima vse svojo ceno. Torej tudi za ta princip nisem pripravljen vlagati več kot toliko. Ampak kaj ti jaz to razlagam.
"NE JOKAJ IN PLAČAJ (če si seveda zahebal) " Jokal ne bom, plačal 'pa' bom in hvala vsem za mnenja.
"POJDI NA EVROPSKO SODIŠČE in pazi kolko pp in rr-jev boš napisal v tožbo al pritpžbo. " Dober predlog
"Pa vsaj napiš kolk te je upalil, za ta tvoj prekršek. Imam občutek, da je to drobiž " Iz vseh modrosti, ki sem jih bil deležen, sem prepričan, da se to ve.
@johan_blond tenx
@McGiver in podobni. Imam občutek, da so vam kolesarji v napoto.
-Ne ne vikam se. Lahko bi vedel, da je populacija na alterju huda. Pravniki, dohtarji, vesoljski inžinirji, poznavalci politike svetovne, gradbeni inžinirji, ekonomisti,.....
Ti pa tle sprašuješ o dveh p-jih in r-jih na biciklu.
-naslednja točka. Jaz ne vidim težave. Sem napisal. Plačaj. Ti vidiš težavo v nečem, ki sploh ni bil vzrok kaznovanja. (ime bicikla z dvemi r ji, p ji vtf)
In če se hočeš kazni izogniti, bi moral prav to raziskovati, če je bil narejen prekršek. Ne pa, ali je bil pravilno napisano ime bicikla. Tak da, jasno meni vse. Napisal sem v prvem postu.
-jbg.... kaj naj zdaj če ne razumeš dileme.
-Ni problema
-Hvala
-Kako se pa naj ve? Če je to za tebe skrivnost, ok. Ni panike.