N900

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
To je navodilo, ki prav tako govori o kopiranju map v MyDocs, s tem, da ta deb namestitvena datoteka ni iz OVI-ja, ampak, kar direkt od Sygica, ki v opt namesti samo datoteko "drive"

No, razpakiraj deb na PC-ju z 7-zipom pa povej katere datoteke so v mapi Drive?

mateoo

Zelenc'
13. apr 2010
26
0
1
jaa, saj je res drugačna! Ampak tisto mi nikakor ni šlo, verjetno sem naredil nekje napako.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ali pa sem jaz mogoče kakšno malenkost izpustil. Mislim, da je v OVI-ju novejša različica programa, karte pa iste. Imaš pa na maemo.org temo o modifikaciji "ini" datotek (za full screen, skrite menije...).

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
tnx...
nahrung002.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
ksz...

Nov Klik deluje v MicroB.

Imam Abanet ampak certifikat je pa lahko od Klika, PoštaCA ali Sigenca. Pa nisem znal z Sigenca naštimat da bi delalo?

MicorB mi javi:
The key does not support the requested operation
(Error code: sec_error_invalid_key)

Uporabljam enak certifikat kot na PC Firefox-u. Je napaka pri meni ali pri Abanki?

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Zanimivo, ven je prišla nova aplikacija za fotoaparat, FCamera, ki poleg številnih nastavitev omogoča tudi posnetke v RAW formatu. Aplikacija se nahaja v extras-testing, ob njeni namestitvi se naložijo še gonilniki za jedro. Aplikacija ni kompatibilna s titanovim modificiranim jedrom!

Citat:

What is FCamera?
FCamera is an open-source camera application for the N900. You can use it as an alternative to the built-in camera application. It provides significantly more manual control over capture parameters, and shoots raw (in the Adobe DNG format). It also includes some nifty features. It has an automatic HDR mode, which has an HDR viewfinder that lets you preview the full range to be captured. It has a "lucky imaging" mode in which it takes a burst of shots and only saves the sharpest. We've found that this simple trick lets you handhold exposures of up to half a second.

FCamera really has two purposes. It a useful camera application for photographers. It is also a base camera application that students and hobbyists can modify to experiment with new photographic techniques. Given the second requirement, we've tried to be fairly careful about balancing features versus the impact they have on ease-of-understanding of the source. In most cases we've favored the simpler source code, which is why you don't see a lot of custom widgets or fancy icons. That said, it could always be simpler. We welcome any patches to streamline and clarify FCamera's source.

Dobili smo tudi dropbox klienta.
cool-1.gif

Pa preizkusil sem Povezava za namestitev.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Še ena zadeva...

Malo brskam po maemo talk forumu in sem naletel na tole: Bright spot or spots on display / LCD .
Zadevo sem opazil tudi pri sebi, opazna je predvsem ko je zaslon popolnoma bel (recimo ko v MicroBu čakaš da se naloži spletna stran). Se to pojavlja še pri komu?

Sicer sem nad telefonom zelo navdušen, ampak če se bojo tele zadeve še nabirale, bom začel resno razmišljati o zamenjavi (hecno, ravno včeraj sem browzal po mobitelovi spletni strani med telefoni... v oči mi je padla E66
smile-1.gif
)

Torej, ima še kdo podobne težave?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Meni se zdi, da imam le eno na sredini desne polovice, ampak res komaj opazno. Zaradi tega se ne bom sekiral, sicer pa je telefon itak še 1,5 leto v garanciji. Niti nimam nobene folije čez ekran, imam pa nekaj manjših praskice. Tehnologija gre tako naprej, da se bomo čez 2 leti ozirali za 3x bolj zmogljivimi mobilniki, ki bodo po vrhu imeli še bolj spiljene operacijske sisteme in boljšo avtonomijo.

Na tej povezavi lahko narediš test LCD-ja. Daj osvetlitev na ful.

Nazadnje urejeno:

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Ko je ze padla debata o "napakah" me zanima ali ima kdo podoben problem z sankami. In sicer na zadnji strani se mi poznajo crte od sank http://www.shrani.si/?1U/sZ/25PlDxAk/nokia-n900-580x446.jpg (slike so malo slapse
frown-1.gif
)

ali samo pri meni ali pri vseh? Zanima me se ce mogoce obstaja kaksna aplikacija da bi stela kolikokrat je bil telefon odprt preko sank gor in dol , ker recimo spominjam se da en sonyericsson ki je bil na preklop ce si vtipku neko kodo je pokazalo kokra je bil ze odprt
smile-1.gif

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Je kak način, da si prednaložim mape za offline uporabo eCoach? Ker mi vedno prenaša mape, pa je brezveze če bi si lahko že prej prenesel...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ena fajn novica, če slučajno zanjo še ne veste iz maemo.org, namreč večino video vsebin s spletnih strani, ki so prešle na flash 10.1, je mogoče predvajati z modificirano datoteko libflashplayer.so. Več o tem imate tukaj.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Da malce obudimo temo
smile-1.gif

Animirana ozadja

Citat:
New version of Live Wallpaper now not only supports animated backgrounds but also live video and Xscreensaver compatible screensavers as backgrounds of your desktops. And that's not all, each desktop can have a different one and of different type!

For Xscreensaver support (over 200 screensavers for your desktop) you need to install a separate package called Xscreensavers (available in Extras-Devel).

FreOffice in online dokumenti (Google Docs)