Tisto kar je pod "Ringtones" je sam naložilCitat:
Uporabnik bvader pravi:
Zelo si duhovit, zdej mi pa pokaž en opozorini ton, ki si ga SAM naložil na telefon? Mogoče sem se prej slabo izrazil, ko sem rekel da ga ne moreš spremeniti, seveda sem imel v mislih, da svojega tona ne moreš naložit (tiste, ki so prednaloženi seveda lahko nastavljaš). Če želiš imet pa neko svojo custom SMS opozorilo je pa potreben JB in nekaj čaranja, da nadomestiš enega izmed obstoječih tonov za svojega, ker ima iOS podprto ne vem točno, mislim da 8 mest za opozorilne tone pri SMS ne bom pa trdil koliko, pač omejeno število jih je.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
iPhone 4 in SGS1 je še kako primerjava na mestu, saj je slednji prišel ven za prvim in ima zmogljivejši HW.
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Zelo si duhovit, zdej mi pa pokaž en opozorini ton, ki si ga SAM naložil na telefon? Mogoče sem se prej slabo izrazil, ko sem rekel da ga ne moreš spremeniti, seveda sem imel v mislih, da svojega tona ne moreš naložit (tiste, ki so prednaloženi seveda lahko nastavljaš). Če želiš imet pa neko svojo custom SMS opozorilo je pa potreben JB in nekaj čaranja, da nadomestiš enega izmed obstoječih tonov za svojega, ker ima iOS podprto ne vem točno, mislim da 8 mest za opozorilne tone pri SMS ne bom pa trdil koliko, pač omejeno število jih je.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.
Nenehne vojene kateri je boljši. No tisti, ki znamo gledati objektivno vemo, da najboljšega na trgu enostavno NI in ga verejtno nikoli ne bo. Vsak telefon ali OS je nekomu bolje pisan na roko in se na podlagi tega odloča. Preprečevati eden drugega, da je ta boljši od drugega je nesmiselno. Osebno pravim, da imata oba sistema pomanjkljivosti. Če bi izbiral med SGS2 in Iphone 4, bi okleval oz. bi verjetno vzel kar SGS2 že samo zaradi prednosti velikega zaslona, jebiga face it, 3,5 je out of time za moje razvade. iOS je bolj stabilen, Android je bolj prilagodljiv in tako naprej. Ista zgodba je s tablicami. Imam taba 10.1 pa sem ob njem predrmaval še od prjatla ipada2. Jah ista zgodba. Obožujem fleksibilnost Andorida a po drugi strani občasno naletiš na rahlo zatikanje, kar pri ipadu2 ni zaznati a jebemtiš le ta ima pa polno nekih "omejitev" (vsaj zame osebno)..tako da najboljšega ni, kupiš pač tisto kar ti je bolj pomembno in kar ti bolj sede. Važno, da so napredki tako pri enem kot pri drugem.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik doto pravi:
iPhone 4 in SGS1 je še kako primerjava na mestu, saj je slednji prišel ven za prvim in ima zmogljivejši HW.
In kaj ima to veze, če DANES dobim SGS2 za isti ali manj denarja, kot je iPhone? SGS1 je out in se je brezveze pogovarjat o starem modelu. Ravno tisti, ki ste prej govorili, da hardware ni vse, zdaj primerjate stare modele Samsungov z aktualnim iPhonom samo zato, ker so novi modeli močnejši in hitrejši... Res, da bo Apple izdal zdaj nov model, katerega boš lahko direktno primerjal s SGS2, dokler v začetku drugega leta ne pride ven SGS3. Ti je jasno to zaporedje ali boš še 5 let primerjel iPhone s SGS1?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Ocitno nisi dovolj dobro pogledal... vse kar je spodaj pod "Ringtones" je custom nalozeno ... gre pa za iOS 5 beta ...
Evo izbran ringtone, prenesen iz ene Nokie ...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
all your messages, alerts and notifications ... in one place ...
first time in history!1!!!
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
... da bi lahko na računalniku poklikal katero aplikacijo hočeš in bi se ti ta sama odložila in poinštalirala na telefon, ki ga imaš v žepu