Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
A sem kaj rekel, da sem ponosen? In kdor uporabnost mobilnika meri s tem, koliko se ga da prilagoditi, ta itak ne potrebuje tako zmogljivega mobilnika... Lahko si kupi najcenejsega LGja, Samsunga ali kaj podobnega
...
Ko si ravno omenil Nokio... novejse Nokie so itak ostale z razvojem na nivoju prvih smartphone-ov... edino malo so pospesili zadevo, da lahko malce hitreje zamenjas temo
Ko si pa tako hitro ifonu stopil v bran s prilagodljivostjo
Za nokije se pa strinjam. Ne vem kake so novejše s Belle, ampak tudi Anna ni najbolj prijazna za uporabo, predvsem sem opazil da me moti manjek stalnega gumba nazaj (kar me dokler nisem uporabljal androida sploh ni motilo), tako da moraš čakati, da vidiš na katerem delu ekrana se bo opcija za nazaj izrisala
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Je pa meni zanimivo kako Iphone 4 še zmeraj drži ceno na tržišču. Malo spremljam bolho in vidim da se da ugodneje dobiti SGS2 (nov, zapakiran), kot pa več kot 1 leto rabljen Iphone 4.
Je to samo pri nas ali še kje taka razlika, kjer ima vsak drugi ajfona?
Zato ker je to jesusphone, ki je američane odrečil muk starih motorolinih razrjev in karkoli je že tisto, ko si moral potegnit anteno ven da si imel signal. Ne pozabit, v ameriki se pametne nokije, ki smo jih poznali na tem koncu sveta niso nikoli razširile, ker jih ni bilo v ponudbi. Torej ko je prišel ven iphone, ki je bil dejansko velik korak naprej od tistega kar so imeli prej je zasluženo žel uspeh, edino kar je, američani so okoli njega naredili tak hype, da so mu nasedli še tukaj kjer smo bolj zmogljive telefone uporabljali že lepa preden je apple prišel na trg. Zato pa taka overhypana cena, zdrava kmečka pamet pravi da je imajo američani vedno vse najboljše, torej se tudi o telefonih ne morejo motit