Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je potem treba namescati razne "lag fix" popravke na Galaxy-ja? Sicer je pa tako... Ljudje smo razlicni... in imamo razlicne okuse... Ce bi bilo drugace, bi bilo dolgcas
Na Galaxy S2 nič ne laga.
Ampak vseeno ne deluje tako tekoče kot [konkurenca], reality check
In ja Mhz ne pomaga
Bo treba še kaj drugega probat kot pa samo Android
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni ni jasno kaj eni vidite dobrega na teh smsungovih ekranih. meni je za kozlat ko not gledam, zdi se mi da vse vleče na modro, kontrast preočen,..., v glavnem noben argument zakaj bi htel samsunga imet
Stvar okusa. Tehnično najboljši zaslon na trgu, kar se tiče porabe energije in kontrasta. Če imaš pa ti rad sprano sliko z manj kontrasta pa pač kupi nekaj za 150€
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni ni jasno kaj eni vidite dobrega na teh smsungovih ekranih. meni je za kozlat ko not gledam, zdi se mi da vse vleče na modro, kontrast preočen,..., v glavnem noben argument zakaj bi htel samsunga imet
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Stvar okusa. Tehnično najboljši zaslon na trgu, kar se tiče porabe energije in kontrasta. Če imaš pa ti rad sprano sliko z manj kontrasta pa pač kupi nekaj za 150€
res je, stvar okusa. Pa da te malo popravim: rad imam normalno sliko z nenavitim, normalnim kontrastom. Isto kot da dam na tvju kontrast na 100 in se grem hvalit kako bombastično televizijo imam
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Beres mi misli.. samo sem raj tiho, ker se mi ne da prickat s fanatiki SGS2
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
se pravi isti argumenti kot tisto flancanje o tem kako je na plazmi črna črna, na lcd pa ne? ja glej, meni je to dlakocepljenje, enim je to očitno življenjskega pomena, eni še niti opazijo ne te razlike.
isto poraba energije. Eni recimo na androidu izklopijo komplet vse (in s tem izgubijo 3/4 funkcionalnosti) samo da lahko na 2 dni tišijo šteker not, spet drugi imamo vklopljeno ampak res čisto vse in ga pač vsaki večer filamo
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
res je, stvar okusa. Pa da te malo popravim: rad imam normalno sliko z nenavitim, normalnim kontrastom. Isto kot da dam na tvju kontrast na 100 in se grem hvalit kako bombastično televizijo imam
. Pri sgs2 je črna res črna, pri ostalih zaenkrat še ni
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
lepo videt kako nekdo ostane večni optimist
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
počakam na predstavitev, potem pa se odločim.
A WP7 telefon ali pa novi iPhone. Android in drkanje po njihovem sistemu me ne zanima.
tu pa še ena študija http://iclarified.com/entry/index.php?enid=17104
odhajam pa iz Nokie E72
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj pa je potem treba namescati razne "lag fix" popravke na Galaxy-ja? Sicer je pa tako... Ljudje smo razlicni... in imamo razlicne okuse... Ce bi bilo drugace, bi bilo dolgcas
Na Galaxy S2 nič ne laga.
Ampak vseeno ne deluje tako tekoče kot [konkurenca], reality check
In ja Mhz ne pomaga
Bo treba še kaj drugega probat kot pa samo Android
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Je pa nekdo res dobro napisal par postov nazaj, 3.5" zaslon na iPhonu je bil odličen, ravno prav velik in so vsi govorili, da so 4" absolutno preveč. Me zanima kaj bodo tisti povedali v primeru če pride iPhone z večjo diagonalo od 3.5"