Koliko vrže kazen za prekratko varnostno razdaljo

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Da ni bila prekratka sem pri sodnici dokazoval! Tudi s slikami, punca pa lahko tudi potrdi, da nisem direkt za njo vozil! Torej ni bila prekratka!

Sem pa v prvem postu spraševal kaj lahko v najslabšem primeru pričakujem, denarno in točke? To me zanima! Da se psihično pripravim!

Ve kdo?????

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Človeška napaka, ne bi pa rekel da je prometni prekršek! LOL ???????????????????????????????????????

"ups pištola se je sprožila sama od sebe, nisem hotel ga ubiti, gospa sodnica...se zgodi"

HAHAHA!!!!!!!!!!!

KOMENTAR STOLETJA....

mtey: si ti sploh star več 20 let? S takim razmišljanjem "človeška napaka", bi ti jaz prilimal kazen najmanj 1000€....ti sploh veš kaj pomeni NEVARNOST NALETA, da nekomu priletiš od zadaj?

Si videl na Hrvaškem, kaj je un kamion naredil v predoru? 8 mrtvih !!! ČLOVEŠKA NAPAKA? [censored] MOJ, TO JE UMOR. Ne pa prometna nesreča....VSE SE ZGODI NAMERNO NIČ SAMO OD SEBE....samo guma lahko poči ali da ti avto crkne to je prometna nesreča.....vse ostalo je ČLOVEŠKA KRIVDA!

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
To je pa to ko zakone pisejo retardi, ki nevejo kaj se v ralnosti dogaja.
Na papirju je vse lepo in prav tudi komunizem je lepo laufal na papirju
grin1.gif

zakon je v tem delu odlično napisan, nekateri pa očitno ne bi smeli imeti izpita, saj ne vedo kaj je varnostna razdalja. kaj pa je drugega varnostna razdalja, kot razdalja, ki omogoča, da varno ustaviš, če se karkoli "zalomi" vozilu pred tabo? varnostna razdalja ni neka imaginarna računska enota, ampak je namenjena natančno temu, kar piše v zakonu.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
crazy1.gif

Lej mudel! Nisem vozil pijan, nisem vozil nad omejitvijo! Sem pa prepozno opazil da stojijo! To je bila moja napaka, ne vem pa če je v zakonu kazen za to, da nekaj prepozno opaziš!

Tisti na Hrvaškem je poleg SMSov ki jih je pisal med vožnjo in drugih stvari priletel v tunel in v avte z hitrostjo 120 km/h!
Kolk je omejitev za tovornjake? Kolk je omejitev v tunelih? Mal druga situacija

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Skratka, pred njo je bil še en avto, ki je ustavil ker je pač videl grablje na tleh. Ona je za njim ustavila normalno, jaz sem pač prepozno opazil. Človeška napaka, ne bi pa rekel da je prometni prekršek!
Potem si pač gledal nekam okol, al si telefonaril, al si držal sopotnico za kolena itd...skratka, prometa pred sabo nisi spremljal in opazoval, zato si jo poču.
Če nočeš policajem plačat kazen za premajhno varnostno razdaljo jim pa povej kaj si v resnici takrat počel namesto da bi vozil avto. Kriv si vsekakor ti.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Ti nikoli med vožnjo ne gledaš okol? A vedno in samo na cesto? Dej no dej

Pri sodnici za prekrške sem pa že dokazoval, da ni bla prekratka varnostna posredi. Še enkrat
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Žeže, samo če pa zarad gledanja okol narediš nesrečo, si pač kriv.
Al kdo naj bi bil po tvojem kriv, če si ti gledal okol. A okolica?
Policajem povej po pravici, da si opazoval prelepo naravo in zato pozabil gledat naprej. Kazen boš pa vseeno fasal. A je teb zelo pomembno, če plačaš kazen, ker si okol gledal, al pa zato, ker naj bi vozil s prekratko varnostno?

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
hahaha!

Mene sam zanima kakšna je kazen! Če dobim kazen za povzročitve prometne, jo bom pač plačal! Navsezadnje sem se zaletel. Čeprav sem vozil po predpisih! Ne bom pa plačal še eno dodatno ali pa samo kazen za prekratko!

Sicer sem že nekaj plačal ker sem imel avto razbit, pa še vedno se mi pozna poškodba od takrat, sam če hočjo pa še, bom pa pač plačal! Ne pa za stvar, katere ni bilo!

Kje je zdej un Jado, k me je razpi.zdu
jezen.gif
Odgovori!

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
če si trčil v pred tabo stoječe vozilo, nisi imel ustrezne varnostne razdalje. in pika.
kaj si ti "dokazoval" sodnici je irelevantno. v svoji sodbi bo ugotovila natančno to, da nisi imel ustrezne varnostne razdalje.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
ok ok, sem smotan, sem kriv, sem objesten cestni dirkač in drkač in itd.
rolleyes-1.gif

Zdej pa: KAKŠNA JE KAZEN ZA TO SITUACIJO?

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Ja, okol novega leta lahko pričakujem!

Predvideval sem, da je že kdo imel kaj takega, pa bo povedal iz prve. No, saj mogoče pa bo!

Hvala za vnos Stardec, ti si pravi majster na tem področju
grin1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
ok ok, sem smotan, sem kriv, sem objesten cestni dirkač in drkač in itd.
rolleyes-1.gif

Zdej pa: KAKŠNA JE KAZEN ZA TO SITUACIJO?

120 EUR.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
A se nič ne poveča oz ni dodatnih če se zgodi še nesreča?

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Aha. Pa 6 KT kot je nekdo prej napisal ne.

potem je to to
rolleyes-1.gif

Hvala! Tisti ki ste pomagal, dobite zvezdice