Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja... Imela je problem, da je baterija bila zanic in si ni zapoimnila datuma. Sicer je novi lastnik baterijo zamenjal... samo mu je ravno pred nekaj dnevi crknila in bi jo bilo potrbno nekako na novo poflešat ... Kar pa po branju tujih forumov ni tako enostaven postopek ...
...
Ce se prav spomnim, si ti kupil eno od mene... Ti se dela?
Res je. Težave ima z napajanjem. Zgleda se je poškodoval kabel, ker polnilec ni več polnil. Doma na drugem kablu pa delala v nulo. Tako da je trenutno nimam zmontirane, se moram spet lotit tega podviga.
To obvescanje deluje... ampak sem izklopil... ker preveckrat opozarja, ce imas koga pred seboj in ta malo zmanjsa hitrost... Imam to itak ze v avtu vgrajeno...
Senzor premikanja je imela moja prejsnja BlackuVue DR500GW-HD ... Samo tam res zazna vsak premik... in skoraj stalno snema
... Tudi ce sem imel obcutljivost nastavljeno na najmanjso ...
Nekatere kamere tale premik razumejo nekoliko drugače se mi zdi. Če G senzor zazna premik (se nekdo recimo zaleti v tvoj avto) potem zadevo posname. Nisem pa siguren.
Tudi moja poceni lidlova si po nekaj dni počitka ne zapomni več datuma....bo treba reklamirati....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.