Novo temo odpri - pa z veliki črkami napiši naslovCitat:
Uporabnik sylver pravi:
Dobesedno so citirali moje napisane besede
S tem, da je pri njih bila globa 400 EUR, meni pa je policaj povedal 500 EUR.
Lepo je bilo slišati, da takim vozilom ne bodo pisali kazni. Naj se naučijo meriti na 100m in naj zamenjajo stare pištole
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
....
VW je torej že leta 1998 imel tehnologijo, ki jo imajo ostali šele danes.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
No, očitno se zadeve lahko uredijo tudi brez kazni, brez odstranitve vozila iz prometa in brez sodišča
100 eur je provizija za policaja.Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Dobesedno so citirali moje napisane besede
S tem, da je pri njih bila globa 400 EUR, meni pa je policaj povedal 500 EUR.
Lepo je bilo slišati, da takim vozilom ne bodo pisali kazni. Naj se naučijo meriti na 100m in naj zamenjajo stare pištole
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
V navezi s tazadnjo VAG-ovo afero s fake softverjem, tehnologija omogoča različne nastavitve za določene načine vožnje.
Sosedov Captur ima gumb "eco" s katerim privarčuješ gorivo.
Kdaj bodo tovarne omogočile različne nastavitve pri radarskem tempomatu. Kakšno je stanje na cestah, lahko bi gumb imel možnosti nastavitve (pa ne zame) modusa "pacient"
Ta bi avtomatično zmanjšal varnostno razdaljo na en meter, in omogočil vožnjo "na branik".Seveda bi tukaj še bili dodatni modusi delovanja kot "Alter" in podobni...
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Iz katere luknje si pa ti prilezel? BMW ima ritopik funkcijo že 30 let v osnovni opremi.
ECO funkcija v Capturju je bila mišljena kot imobilizer, naj bi se vklapljal tudi prek daljinca, ampak ker gre za polizdelek je ostalo na papirju. Oziroma capturji padejo s traku preden se montira daljinc.