Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Na katerem programu bo to?
In davkoplačevalci to plačamo... Win - win kombinacija.Citat:
Uporabnik sylver pravi:Naj kar lepo zamenjajo te stare laserske merilnike, pa bo mir za vse!
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
ksz
jaz imam info, da bo Slovenija zaradi primera Mazda fasala kazen evropske komisije ali unije.
Naj nebi pravočasno poskrbeli za skladnost merilnikov hitrosti z novimi uredbami.
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
ksz
jaz imam info, da bo Slovenija zaradi primera Mazda fasala kazen evropske komisije ali unije.
Naj nebi pravočasno poskrbeli za skladnost merilnikov hitrosti z novimi uredbami.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Če bi šlo za privat sektor, bi bila nekompatibilna oprema že davno umaknjena. Ker gre za javni pa... možje postave še po dobrem letu trdijo lastniku vozila, da ima v njem nelegalno opremo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
ksz
Prvoaprilska?
Slovenija naj bi fasala kazen evropske komisije, ker ima Policija neke zastarele merlinike? Saj so sami v prispevku rekli, da je problem le pri starejsih modelih merilnikov ... z novejsimi pa ni teh problemov ...