Kolesarji na cesti

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Razlika med specialko in gorskim je zelo velika ... če ne veš, utihni ... In ne moreš se kar vsesti na gorca, pa iti tekmovat z njim ..

A olimpijci se pripravljajo 4 leta ali cel lajf ... in kaj ima to veze s tekmovanjem? ... in koliko disciplin misliš da imajo na tekmovanju? ... poglejva ... Atletiki eno (šprinterji še po navadi + štafeto), plavalci po par disciplin, po navadi vsi plavalci plavajo po par disciplin - spet je nekje enako sorazmerje moči, zimski športniki isto z izjemo alpskih smučarjev in biatloncev ... ampak tudi ostali v alpskem smučanju smučajo v skoraj vseh 4h disciplinah ...

Gorski kolesarji se ukvarjajo samo z gorskim kolesarjenjem, se vso življenje ukvarjajo z gorskim kolesarjenjem, ker jim je to kruh ... cestni trenirajo na cestnih, ker si tako nabirajo izkušnje ... ne morejo se trenirati z gorskim kolesom, potem pa na tekmovanje hoditi s specialko ... Kot da plavalec treniral na smučeh, tekmoval pa v vodi ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Zdaj glih si pokazal kako glup si in koliko imaš mozga v glavi ...

Ti pa sploh ne govori nekaj o kolesarstvu, ker niti ne veš kako kolo zgleda ...

Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
prerivanje kolesarjev na pole position niti meni ni jasno. armstrong je pichkin dim za njih...

Citat:
Ne vem od kje tebi, da je Armstrong pičkin dim ... Le poglej, velja za najboljšega kolesarja na svetu, pa če se ti na trepalnice postaviš ...

7 zmag na touru in to vse zapored je nekaj nedosegljivega. In najboljši kolesar je zato, ker je tolikokrat zmagal na najtežji kolesarski preizkušnji. Če RAAM odpišemo, ker ga vozijo samo extremni kolesarji.

Lep dokaz, kako funkcionalno nepismen si.
tongue-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Pole positiona niti ni v kolesarstvu ... ampak po tem si napisal . (piko) se pravi da je "armstrong je pichkin dim za njih..." čisto drug stavek ... za kogar koli bi naj bil pičkin dim, je daleč pred vsemi ...

Brezveze se z bedaki ukvarjati ... Če nimaš kaj pametnega za povedati, pa mi povej kakšno vreme imate kaj tam pri vas ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Citat:
Razlika med specialko in gorskim je zelo velika ... če ne veš, utihni ... In ne moreš se kar vsesti na gorca, pa iti tekmovat z njim ..

A olimpijci se pripravljajo 4 leta ali cel lajf ... in kaj ima to veze s tekmovanjem? ... in koliko disciplin misliš da imajo na tekmovanju? ... poglejva ... Atletiki eno (šprinterji še po navadi + štafeto), plavalci po par disciplin, po navadi vsi plavalci plavajo po par disciplin - spet je nekje enako sorazmerje moči, zimski športniki isto z izjemo alpskih smučarjev in biatloncev ... ampak tudi ostali v alpskem smučanju smučajo v skoraj vseh 4h disciplinah ...

Gorski kolesarji se ukvarjajo samo z gorskim kolesarjenjem, se vso življenje ukvarjajo z gorskim kolesarjenjem, ker jim je to kruh ... cestni trenirajo na cestnih, ker si tako nabirajo izkušnje ... ne morejo se trenirati z gorskim kolesom, potem pa na tekmovanje hoditi s specialko ... Kot da plavalec treniral na smučeh, tekmoval pa v vodi ...

Spet pišeš bedarije. Si že slišal za Jureta Golčerja?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Citat:
Pole positiona niti ni v kolesarstvu ... ampak po tem si napisal . (piko) se pravi da je "armstrong je pichkin dim za njih..." čisto drug stavek ... za kogar koli bi naj bil pičkin dim, je daleč pred vsemi ...

Brezveze se z bedaki ukvarjati ... Če nimaš kaj pametnega za povedati, pa mi povej kakšno vreme imate kaj tam pri vas ...

Ne odnehaš.
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Matr si hud in močan. Smo srečali včasih (v devetdestih ko smo bili dnevno po več ur na cesti) večkrat kakšnega junaka tvojega sloga (opletači s pajserjem). Eden potem na sodišču kar naenkrat ni bil več tako pogumen in pameten, nekaj jih je pa odneslo z odtrganim špeglom ali luknjo v maski (v fiat tipo pred fejsliftom je šla cela noga lepo do hladilnika). Sam sem bil seveda po duši in srcu pi*ka in sem naredil črto kot antijunaki iz tvoje pravljice (zame velja "vol je kdor se z volom bode").

V kateri skupini je več bedakov se pa kar ne morem odločit, sumim pa da se isti osebki pojavlja-jo(te) v obeh skupinah ("bedaki na cesti" in "kolesarji na cesti").

jp. še posebi izza tipkovnice.

ne pametovat samo na en del odgovora, ker ni fer.
sem motorist in kolesarje imam za kolege prej kot mulce
v napiljenih crx ali civic hondicah.
sam tolk arogantnih bedakov kot jih je zadnje čase na tourih po slovenskih lokalnih
cestah pa že dolgo ne.

prerivanje kolesarjev na pole position niti meni ni jasno. armstrong je pichkin dim za njih...
stupid-1.gif

doživel sem celo življenski nasvet enega od kolesarskih arogantnežov iz žlahte, ki moj motorizem ima za nekja podobnega
kot je moja titula sam, da manjka še "narkoman, umazanec, kriminalc..."
no on pa na kolo pa nevem na kater hrib(v bližini lj) gor 3,4,5 pirov v rit pa kamikaza nazaj dol
13.gif

seveda je on rekreativc, ki skrbi za svoje zdravje in kondicijo jaz pa...titula
hysterical-1.gif

Citat:
RAZLAGA
Prerivanje kolesarjev na pole position je bilo mišljeno, da se kolesarji prerivajo pred semaforjem med avtomobili, da prvi štartajo, ko je zelena luč. ghibli je sarkastično dodal, da je armstrong pičkin dim za njih , da se torej ti kolesarji obnašajo kakor da bi bil Armstrong proti njim zanič. Upam, da zdaj razumeš, uporabljen je bil SARKAZEM, v resnem pogovoru tega ne bi niti omenil.

Je jasno ali ti moram narisat v AutoCADu?
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jah, takle mamo: arhitektu naročiš most, dobiš pa tunel.
grims-1.gif

Najboljš, da jim vse sam zrišeš, un naj se sam podpiše na načrt.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Kaj sem že takega rekel? Kaj narobe?
rolleyes-1.gif
V bistvu vse. Manj neumen bi izpadel, če bi lepil samo smajlije.

Upam, da študiraš krajinsko arhitekturo. Kakšne faljene nasade dreves se še da požagati, če pa boš načrtoval zgradbe, pa me že malo bolj skrbi.