KK lezbika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
No, nam se zdi pa sprejemljivo, da dolker pustimo, da se otroke poučuje v Veri (tej ali oni), da je popolnoma pravično, da se otroke uči tudi o čem drugem
smile-1.gif
Recimo... O tem, da je čisto ok, če imaš dva očka, in da boš že sam videl, ali so ti bolj všeč fanti ali deklice.

Ampak ne, učenje otrok o incestoidnem stričku v oblakih, ki je impregniral svojo lastno mamo, ali o bradatemu tepcu, ki ti bo dal 72 devic ce se v Njegovem imenu žrtvuješ je kul, to, da je pa vseeno s kom greš zvečer spat, dokler si dober človek pa ni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.420
5.654
113
Lei kle v tej temi smo že vsi polnoletni......tko da cerkev ne igra vloge..ker smo že vsi tolk stari da razmišljamo zavestno

Poleg tega kot je že nekdo omenu....religija sama po sebi ni slaba stvar.........slabi so tisti k jo obračajo za interese....nevemčesa????

Komunizem v čistem temelju...ko ga posplošiš je tud uredu stvar.....ampak s5 je nekdo obrnu realizacijo v svoj prid in posilu na miljone ljudi (pa pustmo zdei politiko sam tolk sm omenu da bomo vsi vključeni
evil.gif
)

Ampak da bi pa posredno....ubistvu skor zavestno nekoga vzgaju v enopolnem načinu...mi pa ni sprejemljivo

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lei kle v tej temi smo že vsi polnoletni......tko da cerkev ne igra vloge..ker smo že vsi tolk stari da razmišljamo zavestno

A ni debata o tem, da gej pari ne bi smeli imeti otrok, ker jih bo njihova vzgoja pogejila? Lepo, da smo že vsi polnoletni (yeah, right), ampak kako se že to nanaša na tole debato?

Citat:
Poleg tega kot je že nekdo omenu....religija sama po sebi ni slaba stvar.........slabi so tisti k jo obračajo za interese....nevemčesa????

Okay, v to temo se ne bom spuščal (lahko se pa kje drugje skregamo), ampak - zelo na kratko - večina organiziranih religih v današnji obliki je samo par 1000-let balasta na set dobrih idej.

Citat:
Komunizem v čistem temelju...ko ga posplošiš je tud uredu stvar.....ampak s5 je nekdo obrnu realizacijo v svoj prid in posilu na miljone ljudi (pa pustmo zdei politiko)

The [censored]? KOMUNIZEM? Od vsakega glede na zmožnosti, vsakemu glede na potrebe? Ta komunizem? Ultimativna spodbuda lenuharjenju in zanašanju na nekoga drugega (tako kot, uf, lej no, večina ver?). Malo morgen.

Citat:
Ampak da bi pa posredno....ubistvu skor zavestno nekoga vzgaju v enopolnem načinu...mi pa ni spremenljivo

Aaaaa... Okay... A katolik otroka zavestno vzgaja v vero v Kristusa odrešenika, ki se bo zdaj en dan prikazal na Žemlji? Musliman zavestno pošlje sina v madrasso, hči pa omoži pri 13ih? Kubanec, ki otroku razlaga kako je Fidel veliki Varuh revolucije, in Komunizem edini Pravi sistem?
Kje je potem problem, da ne bi nekoga zavestno vzgajal v tem, da sta dva očka kul, dve mamici čisto ok, in da je homoseksualnost sprejemljiva?

In, verjemi mi, večini gay staršev ne bi padlo na kraj pameti da bi otroka silili biti homoseksualec, ker se sami predobro zavedajo kako je, če pri, recimo, 15ih pogruntaš, da te v bistvu zanimajo druge punce. Sem prepričan, da jim je popolnoma vseeno, kakšne spolne usmerjenosti je otrok, ker tudi oni niso mogli izbirati kaj bodo.

Ampak, jasno, Kranjskemu Janezu (ne leti ravno/samo na tebe) to ni jasno.

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

A ni debata o tem, da gej pari ne bi smeli imeti otrok, ker jih bo njihova vzgoja pogejila? Lepo, da smo že vsi polnoletni (yeah, right), ampak kako se že to nanaša na tole debato?
Citat:

To se nanaša na to debato takoooooo.....da se ne bi s5 začel o RKC......ker smo polnoletni in lahko nekateri tud če so bli kakorkol kdai prisiljeni v cerkev hodt zdei ne rabjo več.....torej ma veze v preventivi!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36

Your point? Nezvezno in nerazuljivo pisanje 19 letnega mulca je zdaj relevantno? Mislim, samo absolutni tepec (okay, ali 19 letni katolik, s strani staršev vzgojen v katoliški veri
wink-1.gif
) lahko odvali stavek, kot je:

Citat:
Še zmeraj je v nasprotju s človekovo naravo
[censored] me, ampak kdo je pa potem naredil homoseksualce? Reptiolidi iz Zete Retuiculi, ki so jih po transporterju prežarčili na zemljo? Ali so Homo Sapiens, spočeti in rojeni na zemlji, in kot taki del narave - in popolnoma "naravni"?
smile-1.gif

Citat:
ter z načeli Katoliške cerkve.
U, ja. Okay. Zdaj smo pa tam. Velika Avtoriteta je govorila. In potem se čudimo, zakaj muslimani poslušajo svoje Ajatole - a smo mi kaj boljši?

Citat:
Mišlenja večina slovencev se strinja s Katoliško cerkvijo. Osebno se tudi. Vem pa, da nas to lahko dalnoročno še pošteno tepe.

Krehm. Okay. Right. Se pravi, "TJ" se osebno strinja s tem, da je homoseksualnost greh, ampak... Kaj pa je tole?

http://www.zurnal24.si/weblog/TJ/entry/parada_ponosa
http://www.zurnal24.si/weblog/TJ/entry/vsakoletni_zrelostni_izpit_parada_ponosa

Bipolar much?

Aja, Mejduš Allah, Predsednik, in ne PRECEDNIK. Jesus.

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Aaaaa... Okay... A katolik otroka zavestno vzgaja v vero v Kristusa odrešenika, ki se bo zdaj en dan prikazal na Žemlji? Musliman zavestno pošlje sina v madrasso, hči pa omoži pri 13ih? Kubanec, ki otroku razlaga kako je Fidel veliki Varuh revolucije, in Komunizem edini Pravi sistem?
Kje je potem problem, da ne bi nekoga zavestno vzgajal v tem, da sta dva očka kul, dve mamici čisto ok, in da je homoseksualnost sprejemljiva?

In, verjemi mi, večini gay staršev ne bi padlo na kraj pameti da bi otroka silili biti homoseksualec, ker se sami predobro zavedajo kako je, če pri, recimo, 15ih pogruntaš, da te v bistvu zanimajo druge punce. Sem prepričan, da jim je popolnoma vseeno, kakšne spolne usmerjenosti je otrok, ker tudi oni niso mogli izbirati kaj bodo.

Ampak, jasno, Kranjskemu Janezu (ne leti ravno/samo na tebe) to ni jasno.

Eno je verska zaslepljenost.................drugo je pa ko te nekdo vzgaja.....oziroma se trudi te vzgajat pa ti še vseno ne more nudit vseh izkušenj ker je biu sam za prenekatere prikrajšan!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
To se nanaša na to debato takoooooo.....da se ne bi s5 začel o RKC......ker smo polnoletni in lahko nekateri tud če so bli kakorkol kdai prisiljeni v cerkev hodt zdei ne rabjo več.....torej ma veze v preventivi!

hysterical-1.gif
You kill me. Resno.

Za našo malo miselno igrico si predstavljaj 18 letnika iz katoliške družine (ki noče več v cerkev/ki je povedal, da je gay) in njegove starše.

SCENE 1: INT ROOM. NIGHT. PARENTS AND TEENAGER AROUND KITCHEN TABLE.

OČE: Kaj to misliš, da ne bo šel več v cerkev/da si homoseksualec? Kako si to predstavljaš? Mejduš mulc, kaj ti je v glavo padlo?

MATI: Ti, ne boš šel v cerkev/si [censored]? Ni šans! Takoj jutri gremo k župniku/v svetovalnico da ti to idejo izbijemo iz glave! Če je blo za naju z fotrom dovolj dobro, potem bo tudi zate!

OČE: Kaj bojo pa sosedje rekli! Saj se v službii več pokazat ne bomo mogli, ker se nam bodo vsi smejali! Pa ravno nas je to zadelo!

MATI: Ojoj! Ojoj! Moj Bog, zakaj si mi še to nakopal!

Ja?
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Eno je verska zaslepljenost.................drugo je pa ko te nekdo vzgaja.....oziroma se trudi te vzgajat pa ti še vseno ne more nudit vseh izkušenj ker je biu sam za prenekatere prikrajšan!

Hrmpf, meni tudi fotr ni mogel nuditi izkušenj kako se delajo ptički in čebelice, ker preprosto ni tip človeka, ki bi bil o tem zmožen govoriti, mama pa rožice gor poganja, pa mi je vseeno nekako ratalo pogruntat? Za kaj si pa prikrajšan, če si gay?

Zmenki? Check.
Seks? Check.
Ljubezen? Check.
Partnerstvo? Check.
Poroka? EEEEER. Recimo.

Resno, prosim, razsvetli me, česa homoseksualni starš ne more predati svojemu otroku? Prašek verjetno znata tudi oba očka nasut v pralni stroj, kuhat mora tudi nekdo znati, pa gumo zamenjat tudi povprečnemu človeku ne dela preglavic?

Citat:
Očkaaa1, Očkaaaaa2 kako se teti muco poliže Sine kaj je to muca O tem govorim

Pa menda nisi resen? Prosim, roko gor, kdo tukaj je šel fotra in mati vprašat kako se izvaja kunilingus? Anyone? Anyone at all?
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Hrmpf, meni tudi fotr ni mogel nuditi izkušenj kako se delajo ptički in čebelice, ker preprosto ni tip človeka, ki bi bil o tem zmožen govoriti, mama pa rožice gor poganja, pa mi je vseeno nekako ratalo pogruntat? Za kaj si pa prikrajšan, če si gay?

Zmenki? Check.
Seks? Check.
Ljubezen? Check.
Partnerstvo? Check.
Poroka? EEEEER. Recimo.

Resno, prosim, razsvetli me, česa homoseksualni starš ne more predati svojemu otroku? Prašek verjetno znata tudi oba očka nasut v pralni stroj, kuhat mora tudi nekdo znati, pa gumo zamenjat tudi povprečnemu človeku ne dela preglavic?

Resno ti to z menjavo gum??? Jst po svojih izkušnjah nism dubu tacga občutka....je blo prej pomembn al grejo hlače z čevlji skp pa če je frizurca uredu itd

Zmenki?
Seks?
Ljubezen?
Partnerstvo?
.................................vse od tega zelo slabo pr njih........vodi v nizko samopodobo.......opijanje do onemoglosti pr vsaki priložnosti.......

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Citat:
Očkaaa1, Očkaaaaa2 kako se teti muco poliže Sine kaj je to muca O tem govorim

Pa menda nisi resen? Prosim, roko gor, kdo tukaj je šel fotra in mati vprašat kako se izvaja kunilingus? Anyone? Anyone at all?
smile-1.gif

šlo je za prispodobo....lahko bi pa blo......Očka1 , Očka2 mam probleme z punco/ženo....pomagita
cheer.gif

Eeeeeee sine sad si pito
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
šlo je za prispodobo....lahko bi pa blo......Očka1 , Očka2 mam probleme z punco/ženo....pomagita
cheer.gif

Stari, prispodobe ti ne gredo od rok... Misliš, da gej populacija nima istih problemov v odnosih kot ostali? Je intimen odnos med žensko in moškim morda drugačen od tistega med dvema ženskama? (če izpustimo "posteljne aktivnosti")
smile-1.gif

Če imaš pa medicinski problem, potem je pa zdravnik bolj primeren kot očka
smile-1.gif

Citat:
Resno ti to z menjavo gum??? Jst po svojih izkušnjah nism dubu tacga občutka....je blo prej pomembn al grejo hlače z čevlji skp pa če je frizurca uredu itd

Zmenki?
Seks?
Ljubezen?
Partnerstvo?
.................................vse od tega zelo slabo pr njih........vodi v nizko samopodobo.......opijanje do onemoglosti pr vsaki priložnosti.......

Kje si pa ti dobil tak občutek? Pri gledanju Brunota, ali pri stereotipnem predstavljaju gejev po televiziji?
smile-1.gif

Kakšna je pa razlika med tem, in med - recimo - metalci, ki se tudi ne pojavijo zunaj če nimajo primernih hlač, bulerjev ter majice od Slayerja?

Opijanje do onemoglosti? Nozka samopodoba? Whaaa? Daj, s kje pa si, da si vse to že videl?
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
Kar se tiče zveze je lih ne dobijo tko hitr kakor straight ljudje.....tud trajajo lin ne nevem kolk (nevem kako je pol k so starejši)......tko da zna nekaterim to predstavlat velik problem

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Kar se tiče zveze je lih ne dobijo tko hitr kakor straight ljudje.....tud trajajo lin ne nevem kolk (nevem kako je pol k so starejši)......tko da zna nekaterim to predstavlat velik problem

cool-1.gif
Let me get this straight.

Geji so/ bi bili slabi starši zaradi tega, ker v povprečju po tvojem mnenju ne dobijo zveze tako hitro kot straight ljudje, in tudi trajajo ne dolgo, takrat ko so še mladi?
hysterical-1.gif

Se pravi, tudi če sta Janez in Micka zdaj poročena in skupaj že 5 let, ampak sta prej do 27 leta samo na kratko fukarila z vsemi, ki so jima prišli pred oči v lokalnem diskaču, in imela "veze" po največ pet mesecev leta, bosta po definiciji slaba starša?

Pa ti razmisliš preden kaj napišeš?
confused-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... vzgoja... to je pa tako širok pojem, in tako obširne debate ta forum ne bo prensel!
wink-1.gif

Spet je veliko odvisno od staršev. Če bojo favorizirali homosekseualnost... kdo ve kaj bo... Sej potihem pač vsak svoje zagovarja. in mulc to ve in začuti. Kaj ga bo rajcalo, je pa pomoje čist stvar odraščanja... Jest dvomim, da je vsak gey gey že ko se rodi...

Seveda se verjetno motim...

Kamele0N

23. jul 2008
42.420
5.654
113
@Evrowhatever.......pa ti sploh dojameš kdai na kjer del ti jst sploh repliciram???

Oziroma your way:
cool-1.gif

confused-1.gif

Tem tolk kresnu boš vse evropske (po glavi da ne bo pomote) zvezdice vidu
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Točno. Ampak zakaj je to, da otroka vzgajajo v vero OK, to, da bi ga vzgajali v gejevstvo, pa narobe? Ali oboje OK ali nobeno OK, druge variante ni.

Ni res, pri verouku jih nič grdega in napačnega ne učijo. Učijo jih pač tiste štorije po svetem pismu ampak nič grdega. Učijo jih da je treba bit priden, treba ljudem pomagat skratka učijo jih etike. Res je da je cerkev delala največjo svinjarijo v zgodovini in da je bilo največ vojn zaradi cerkve in pomrlo tudi največ ljudi ampak tega oni tam ne občutijo. Ko pa vsak odraste se pa sam odloči ali bo naprej obiskoval cerkev, bo veren ali ne bo. Učit nekoga od malega že, da biti gay je ok, pa ni vredu. Torej boš dal avtomatsko mu na izbiro ali boš mel punco ali boš mel fanta? Narobe sveti ti rečem.
Ma ne? Lej, zame je vera sama po sebi nekaj grdega. Zate je gejevstvo nekaj grdega. In zakaj bi bilo prepričanje kateregakoli od naju vredno več od prepričanja drugega?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
@Evrowhatever.......pa ti sploh dojameš kdai na kjer del ti jst sploh repliciram???

Oziroma your way:
cool-1.gif

confused-1.gif

Tem tolk kresnu boš vse evropske (po glavi da ne bo pomote) zvezdice vidu
evil.gif

Oprosti, ampak očitno te ne razumem, ali pa ti ni jasno kaj hočem povedati (nagibam se bolj k slednjemu). Začniva znova. Ti postavi tezo, jaz bom pa nanjo odgovoril, prav?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ji ni preostalo druge...

sz5_miro_senica_wwi.jpg

evil.gif
Saj to da je Senica še kaj drugega kot samo odvetnik s cvilečim glasom že vrabci čivkajo,da je pa kresalka lezbača je pa itak......