Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lei kle v tej temi smo že vsi polnoletni......tko da cerkev ne igra vloge..ker smo že vsi tolk stari da razmišljamo zavestno
A ni debata o tem, da gej pari ne bi smeli imeti otrok, ker jih bo njihova vzgoja pogejila? Lepo, da smo že vsi polnoletni (yeah, right), ampak kako se že to nanaša na tole debato?
Citat:
Poleg tega kot je že nekdo omenu....religija sama po sebi ni slaba stvar.........slabi so tisti k jo obračajo za interese....nevemčesa????
Okay, v to temo se ne bom spuščal (lahko se pa kje drugje skregamo), ampak - zelo na kratko - večina organiziranih religih v današnji obliki je samo par 1000-let balasta na set dobrih idej.
Citat:
Komunizem v čistem temelju...ko ga posplošiš je tud uredu stvar.....ampak s5 je nekdo obrnu realizacijo v svoj prid in posilu na miljone ljudi (pa pustmo zdei politiko)
The [censored]? KOMUNIZEM? Od vsakega glede na zmožnosti, vsakemu glede na potrebe? Ta komunizem? Ultimativna spodbuda lenuharjenju in zanašanju na nekoga drugega (tako kot, uf, lej no, večina ver?). Malo morgen.
Citat:
Ampak da bi pa posredno....ubistvu skor zavestno nekoga vzgaju v enopolnem načinu...mi pa ni spremenljivo
Aaaaa... Okay... A katolik otroka zavestno vzgaja v vero v Kristusa odrešenika, ki se bo zdaj en dan prikazal na Žemlji? Musliman zavestno pošlje sina v madrasso, hči pa omoži pri 13ih? Kubanec, ki otroku razlaga kako je Fidel veliki Varuh revolucije, in Komunizem edini Pravi sistem?
Kje je potem problem, da ne bi nekoga zavestno vzgajal v tem, da sta dva očka kul, dve mamici čisto ok, in da je homoseksualnost sprejemljiva?
In, verjemi mi, večini gay staršev ne bi padlo na kraj pameti da bi otroka silili biti homoseksualec, ker se sami predobro zavedajo kako je, če pri, recimo, 15ih pogruntaš, da te v bistvu zanimajo druge punce. Sem prepričan, da jim je popolnoma vseeno, kakšne spolne usmerjenosti je otrok, ker tudi oni niso mogli izbirati kaj bodo.
Ampak, jasno, Kranjskemu Janezu (ne leti ravno/samo na tebe) to ni jasno.