Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evrofil ne razumeš ti mene, jaz nimam nič proti gayem če zadeva ostane za štirimi stenami! Konec koncev je tako da več kot je gayev, več nežnega materiala ostane meni za ponucat
Ne res, tukaj se ne gre za to da bi bili gayi slabi ljudje ampak govorim o tem pojavu v povezavi z našimi otroci in sicer da ne bom otroka vzgajal v veri da je to normalno saj ni.
Imaš tudi ti težave z branjem? Zakaj že to ni normalno? Zakaj bi morali to že početi za štirimi stenami? Ker se ti s tem ne strinjaš? Jaz se tudi ne strinjam z sosedom, ki pri 75 hodi okoli v gatah po svojem vrtu, pa s sosedo, ki svojega cucka po gobcu liže - pa kaj naj naredim? Daj jim mir, pa naj delajo kar hočejo...
Citat:
Če pa si ti gay pa si vseeno lahko moj prijatelj.
Oh hellfuckno. Tudi če bi bil zadnji gay na svetu si ne bi želel biti prijatelj z nekom, ki ima toliko dvojnih meril kot ti. Sicer pa, grem stavit, da tega ne bi bil sposoben
Citat:
Lej jaz imam tut kakšnega prijatla ki droge jemlje pa kaj naj? Sam po sebi ni slab zaradi tega in je vseeno moj prijatl. Vem da je primerjava glupa ampak pravim ti pač...
Mčkn pa res. No, sicer, če je človek mnenja, da je homoseksualnost bolezen in izbira je res težko pričakovati kaj drugega.
Citat:
Za mene to pač ni normalno in sad ljubezni med dvema je otrok, tega pa gayi niso sposobni spočeti ali se motim? Sem zadnja leta kaj izpustil?
Jap. Izpustil 21 stolejte, pa večino 20 tudi. Morda ti manjka tudi tisti del, kjer ata+mama+2 otroka+pes+avto ni več standardna družina, pa tisto, kjer ni več moški tisti, ki ne kuha, ampak hodi v službo, in kjer samo žena skrbi za otroke. Basically, zamudil si svet izven tega srednje velikega predmestja, ki mu pravimo Slovenija.
Sad ljubezni je otrok?! WTF? A nismo že mimo tistega "vsaka ženska je popolna samo če ima otroke"? "Ljubezen obstaja samo med moškim in žensko"? "Nuklearna družina je Edina Prava enota družine"?
Daj ga no srat, "sad" (jeboga, kole glupo ime... Dve hruški, eno kilo jabuk, pa enga fantka prosim) ljubezni je ljubezen kot taka, partnerstvo, spoštovanje, sobivanje, ne pa otrok!?!
Kratka zgodbica:
Pred par leti sem - ker sem bil ravno doma - šel na obletnico valete. Big [censored] mistake.Pri 30ih je večina folka poročena, z dvema otrokoma, dead-end službo, kreditom za vola ubiti - ampak vsi so pa "srečni", ker so imeli otroke pri 22ih, "zadovoljni", ker imajo kredita za 30 let za trosobno stanovanje, in - brez zajebancije - komaj čakajo, da otroci odrastejo, oni se pa upokojijo, da bodo imeli čas zase. PRI TRIDESETIH.
A ne me jebat.
Citat:
Aja to še Evrofil, predstavljaj si ti počutje takšnega otroka ko bo star ene 10 let. Da bosta na predstavo v šolo ali vrtec prišla oba očka oz. očka in mamica (menda imajo moške in ženske vloge). A si predstavljaš? Ko te začnejo otroci zbadat, se norčevat.
Jap. Samo zato, ker ljudje niso sposobni normalno vzgajat svojih otrok, da bi sprejemali drugačnost. Saj vemo, cigani, pedri, lezbače, čefurji, šiptarji in zamorci. Otroci niso krivi, da jih starši niso sposobni vzgojiti v tolerantne osebe.
Citat:
To lahko pusti v otroku resne duševne posledice. Drugo bi bilo da bi se to razpaslo v takšni meri da bi vsaki 3 par bil lejzbični ali gayjevski ampak oba veva da tega ne bo je res? Torej treba malo gledat tudi na občutke in počutje otroka in ne samo da na to kaj dva istospolno usmerjena čutita in hočeta...
Se strinjam. Res je treba gledati tudi na občutke otroka. Boš ti povedal dvema bodočima staršema, iz Spodnje Kungote starima 21 in 23 let, ona kuharica v vrtcu (ampak samo za krompir, ker je malo bolj počasna), on pa mizar pri s.p.ju kjer dela na črno, da ne smeta imeti otrok, ker sta premlada in z premalo izkušnjami, da bi ga zmogla vzgajat v zrelo in celovito osebo, in ker bodo celo življenje gurali skozi z 700 EUR na mesec?
Ne?
Zakaj že ne? Otrok bo ravno tako stigmatiziran v vrtcu, ker ne bo imel vseh barbik, v osnovni šoli, ker ga bo mulc lokalnega bogatina jebal, ker nimajo BMWja ampak staro Kio, v srednji šoli (če bo prišel do nje, ker "če sva šla midva prec delat pejd tud ti!") zaradi tega, ker ima čudne obleke... Pa so še vsi do sedaj preživeli.
Aja, ne, to je pa čisto drugače!