KK lezbika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bemtis, res nisem vedel, da je še toliko skal po Sloveniji...

Pismo jst sm mislu da smo že vse v Bruselj izvozil
smirk-1.gif

Še šestnajstič. Nisem v Bruslju, jaz delam
smile-1.gif
Tisto je (bil) Evrokrat.

In... Se globoko opravičujem, vidim, da smo angleščino in izrazoslovje le-te v srednji šoli prespali.
http://www.google.com/search?hl=en&q=crawl+out+from+under+a+rock

I see....u are caveman
cheer.gif

hysterical-1.gif

Members of the jury, I rest my case.

(Kameleon, zdaj pa raje nehaj, ker delaš butca iz sebe
wink-1.gif
)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SJTV1 veš kje je razlika? Če te nekdo uči etike, človečnosti, pomagati ljudem, dobro delati itd.. ni nobeno vcepljanje ničesar ali se ti zdi? Jaz nevem kam si ti hodil v verouku če si in kaj so vas učili, ko sem jaz hodil nam niso nič vcepljali. Ne poznam pa nikogar da bi ga spodbujali k nasilništvu, nestrpnosti, k drogam, alkoholu, sovraštvu..... Pa da ne bo pomote, nisem veren! Če pa ti nekoga učiš da je gejevstvo in lejzbištvo normalno in sprejemljivo, potem pa zadeva ne gre skos, saj to ni normalno niti naravno.
Zame pa pač verouk ni normalen in naraven (mimogrede: ime ima z razlogom). In zakaj bi bilo tvoje mnenje pravilnejše od mojega? Sorry, tako pač ne gre.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ampak je zanimivo, iz dneva v dan je več odpuščenih ljudi, vsak mesec je več ljudi ki ni prejelo plač, vedno več je ljudi ki kljub plači/penziji hodi na rdeči križ po hrano, najbolj važna tema pogovorov v Sloveniji pa je, ali se lahko isto spolni partnerji poročijo in zakaj ne
crazy1.gif

potem se pa še tisti ki je "dobil" batine smeji pa norca dela v studiu, v smislu, da še dobro da je on tak hrust, da je "napadalce" ustavil že na vhodu
bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne ne ne ne, ti si delaš v glavi neke predstave in hočeš videti oz. prebrati samo to kar si ti sam želiš. GLEJ gay je lahko moj prijatl, lahko je celo moj dober prijatl. Kar on dela doma za štirimi stenami mene ne zanima. Ne podpiram pa da se sredi faksa, sredi železniške postaje, sredi... in v moji družbi lizari z drugim tipom oz. ima kakšne druge izpade ki so značilni za njih.
Skratka, si tipičen zahojen homofob - (sicer zelo nerad, pa vendar) sklepam pa po tem, da se ne pritožuješ nad hetero pari, ki se ližejo v javnosti, se ne pritožuješ nad procesijami in nabijanjem s cerkvenimi zvonovi (ali težaki, ki prtestirajo proti krznu, istim, ki propagirajo materializem kot osnovo vsega, antiglobalistom, ki delajo sranje ipd)? Ko me otrok vpraša zakaj zvoni, naj mu rečem kaj? Ker je v stavbi nek bebec, ki z zvonjenjem zardi svoje mentalne neuravnovešenosti (točno to zame vera je) teži drugim? Ne, pač rečem ker to rad dela ali ke rverjame, da mu bo zaradi tega bolje (in svoje osebno mnenje pač zadržim zase, ker nimam pravice, da bi ga vsiljeval otroku). In če bi me tamala vprašala, zakaj se strica ližeta, bi pač rekel, da se imata rada. Kot bi ji enako rekel za hetero par. Kje je tu problem (seveda za normalne ljudi)?

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ampak je zanimivo, iz dneva v dan je več odpuščenih ljudi, vsak mesec je več ljudi ki ni prejelo plač, vedno več je ljudi ki kljub plači/penziji hodi na rdeči križ po hrano, najbolj važna tema pogovorov v Sloveniji pa je, ali se lahko isto spolni partnerji poročijo in zakaj ne
crazy1.gif

Vsak dan zaradi lakote umre X otrok, ker ni več denarja za mednarodne pomoči, vsak dan je Y Irancev pretepenih skoraj do mrtvega, ker protestirajo proti režimu, čedalje več ljuidi v Ameriki je na cesti, ampak vse o čemer pa CNN poroča je pa Michael Jackon in ena brezvezna gripa.
smile-1.gif

Kaj hočes s tem povedati? Da je vse ostalo bolj pomembno, kot pravice ljudi? Ali da bi se nam morala ena skupina bolj smiliti kot druga?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
@nekdo in še nekdo:
kako lahko sploh primerjate in enačite homoseksualnost s pedofilijo???
stupid-1.gif

Do istospolne zveze pride spontano med dvema in se oba naravno "strinjata" s tem...
Pedofilija pa je nekaj čisto drugega... Tu je otrok vedno žrtev in se ne "strinja" z nadlegovanjem. Tako kot posilstvo... Pedofilija ni zveza med dvema, ki se imata rada, posilstvo prav tako ne...
V takšnih primerjavah se vidi razgledanost in duševna razvitost posameznikov...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
SJTV jaz in večina mojih vrstnikov je pač hodila v verouku zato da smo šli k birmi, kajti brez birme je cerkvena poroka bilo do nedavnega nemogoča. Poznam X primerov, ko so stari "biki" hodli v verouku oz. se učili iz katekizmov in delali pri 30ih birmo da so se lahko cerkveno poročili, sedaj ne vem kako je ampak mislim da je enako. Dobro, ampak to najbrž ni bil primarni motiv za odločitev, najbrž sem šel k birmi in večina mojih vrstnikov zaradi "skuterja"
grims-1.gif
Skratka kaj ti hočem povedat? Moji starši me niso nikoli vzgajali v duhu da naj v kaj verjamem, vedno so mi govorili idi v verouku, pojdi k birmi, to boš rabil (kar je res) in po končani birmi se sam odloči. Oni niso verni, mene pa tudi prvi dan po birmi več ni bilo blizu cerkve... Tak je to veš.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SJTV jaz in večina mojih vrstnikov je pač hodila v verouku zato da smo šli k birmi, kajti brez birme je cerkvena poroka bilo do nedavnega nemogoča. Poznam X primerov, ko so stari "biki" hodli v verouku oz. se učili iz katekizmov in delali pri 30ih birmo da so se lahko cerkveno poročili, sedaj ne vem kako je ampak mislim da je enako.

Ni. Priprava za poroko + 200 EUR, pa je bilo vse rešeno. Prva roka, lani Septembra
smile-1.gif
UPS! Zdaj sem pa povedal, da sem cekrveno poročen! Ojoj.

Citat:
Dobro, ampak to najbrž ni bil primarni motiv za odločitev, najbrž sem šel k birmi in večina mojih vrstnikov zaradi "skuterja"
grims-1.gif
Skratka kaj ti hočem povedat? Moji starši me niso nikoli vzgajali v duhu da naj v kaj verjamem, vedno so mi govorili idi v verouku, pojdi k birmi, to boš rabil (kar je res) in po končani birmi se sam odloči. Oni niso verni, mene pa tudi prvi dan po birmi več ni bilo blizu cerkve... Tak je to veš.

Kaj boš rabil? Kaj ti je župnik povedal, kar ti starša ne bi mogla, brez "dodatkov"?
confused-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SJTV jaz in večina mojih vrstnikov je pač hodila v verouku zato da smo šli k birmi, kajti brez birme je cerkvena poroka bilo do nedavnega nemogoča. Poznam X primerov, ko so stari "biki" hodli v verouku oz. se učili iz katekizmov in delali pri 30ih birmo da so se lahko cerkveno poročili, sedaj ne vem kako je ampak mislim da je enako. Dobro, ampak to najbrž ni bil primarni motiv za odločitev, najbrž sem šel k birmi in večina mojih vrstnikov zaradi "skuterja"
grims-1.gif
Potem si izjema.
Delat cele zgage, da se cerkveno poročiš, je pa čista bedarije. Če te ma rada/a, bo šlo tudi brez tega. Če ne, ko ga/jo jebe ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Evrofil rabil bom za cerkveno poroko, tako je bilo žal včasih, ti sicer praviš da ne rabiš veš ampak včasih si rabil, kot sem omenil, je pa padel skuter jebiga, tista urca po petkih je mogla bit nagrajena
wink-1.gif
Včasih si tut mogel biti včlanjen v partijo če si hoto kam daleč priti, danes ne... Časi se spreminjajo, verjamem pa popolnoma da ni več potrebno k birmi iti, saj vidimo da je cerkev postala oz. je že od nekdaj popolnoma profitna organizacija.. Možno se je že celo ločit in zopet cerkveno poročit, samo da se kasira... Razumet moraš pač da je tukaj na vasi tudi normalno da greš k krstu, birmi itd.. Nihče nikogar ne sili, niti ni bilo nikoli neprijetno ampak hočem pač rečt da se kot otrok na podlagi svojih vrstnikov odločiš za to, saj ne vem za sošolca ki v OŠ ne bi šel k birmi. Mislim da v celem razredu ni samo eden šel...

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kaj hočeš s tem povedati, da je danes v državi bolj važno, kdo se bo s kom poročil, ali je bolj važno kako rešiti revščino
confused-1.gif

bi se mi en homoseksualec moral bolj smiliti ker je dobil batine, kot pa en kloshar ki je dobil batine na železniški postaji
confused-1.gif

ko je kloshar dobil batine, tega ni prenašala nobena TV postaja
smirk-1.gif

ko kakšen dolenjček dobi batine od ciganov, tega spet ni po TV
smirk-1.gif

smo potem ostali drugorazredni državljani
confused-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
kaj hočeš s tem povedati, da je danes v državi bolj važno, kdo se bo s kom poročil, ali je bolj važno kako rešiti revščino
confused-1.gif

bi se mi en homoseksualec moral bolj smiliti ker je dobil batine, kot pa en kloshar ki je dobil batine na železniški postaji
confused-1.gif

Hočem ti povedati, da sta obe stvari enako pomembni, ker obe kažeta na nivo kulture, sočutja in razumevanja. Moj nivo sočutja strmo pade, ko slišim, da IUVjeve delavke res ne bi hodile v ljubljano v službo, in da pol alterjevcev pričakuje (heck, zahteva!), da bi imeli minimalno neto plačo 1000 EUR, ampak delali pa ne bi ravno preveč.

Kloshar jih je fasal "kar tako", ne pa kot del organizirane akcije tropa retardiranih skinheadov proti specifični družbeni skupini (razen, če se po novem "čefurji" eksplicitno spravljajo na "Brežičane"?). Priblizno isto je, če bi primerjal teženje Hrvaškega carinika random turistu, ki s seboj vleče 50 Gavrilovič paštet, 15 kil govedine, štiri piščance in dva kartona pira, in teženje Hrvaškega carinika turistu iz Slovenije, samo zato ker je Slovenec, tudi če nima nič s seboj.

Citat:
ko je kloshar dobil batine, tega ni prenašala nobena TV postaja
smirk-1.gif

ko kakšen dolenjček dobi batine od ciganov, tega spet ni po TV
smirk-1.gif

A je dolenjček iz Ambrusa?
smile-1.gif
Spet rahlo narobe posplošuješ. Oboje (v principu vse troje) je kriminalno dejanje, ampak eno je zaradi gobcanja, drugo - teoretično - zaradi tega ker jim ni hotel dati žlebov z bajte, tretje pa zaradi tega, ker je gay? Ko bo tebe prefukal nekdo samo zaradi tega ker imaš rjave oči, in mu grejo na [censored], potem se pa javi - sem ziher, da bi "Svet na Kanalu A" zanimalo.

Citat:

smo potem ostali drugorazredni državljani
confused-1.gif

Ne. So cigani in pedri drugorazredni državljani, da jih je dovoljeno preganjat samo zaradi tega kar so, neglede na to ali si kot osebe zaslužijo ali ne?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113

[/QUOTE]

So cigani in pedri drugorazredni državljani, da jih je dovoljeno preganjat samo zaradi tega kar so, neglede na to ali si kot osebe zaslužijo ali ne?

[/QUOTE]

Pazi power kaj boš odgovoril na to vprašanje, kajti ovadba lahko hitro pade! Ne bi dvakrat rekel da je Evrofil kak poklicni policijski ovaduh ki dobiva različne ljudi po forumih na limance. V času krize je vsak € dobrodošel pa čeprav od online ovadbe!
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Sicer je totally off topic, ampak, a mislis, da se s temi stvarmi zajebavamo? Samo zaradi tega, ker se ti zdi kul, da bi mel en idijot, ki ne zna pazit na gobec in ni sposoben normalne integracije v družbo malo težav? Ja, pa ja...

Sankcije
Kriva ovadba (288. člen Kazenskega zakonika RS):
(1) Kdor koga naznani, da je storil kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti, pa ve, da ga ni storil, se kaznuje z zaporom do dveh let.
(2) Enako se kaznuje, kdor podtakne sledove kaznivega dejanja ali kako drugače povzroči, da se uvede kazenski postopek za kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti, zoper nekoga, za katerega ve, da ga ni storil.
(3) Kdor se sam naznani, da je storil kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti, čeprav ga ni storil, se kaznuje z denarno kaznijo.
(4) Enako se kaznuje tudi, kdor naznani, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti, čeprav ve, da tako dejanje ni bilo storjeno.

Tudi naznanitelj lahko krepko najebe, če to dela zaradi tega, ker se mu pač zdi, da bi to mogoče lahko se komu zdelo kot KD.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ne kloshar jih ni fasal kar tako. potem je on manj vreden, ker ni homoseksualec in ker o tem ni nihče poročal?
samo ni dovolj zanimivo za slovenijo da je en dobil batine. ali lahko SVET na kanalu A naredi ekskluzivno novico iz tega da so enega brežičana pretepli v LJ
confused-1.gif

meni se zdi da so rabili reklamo za to parado ponosa in so si izmislili ta napad
smirk-1.gif

kako bi drugače dobili na to parado toliko politikov in vplivnih oseb? bi dobili Jankoviæa na to parado če se ne bi zgodil ta "napad"?
bo Katarina Kresal osebno obsodila ta napad na klosharja? bo dala kakšno izjavo zaradi napada na brežičana? in zakaj ne?

se vidi na 24ur da nimajo o čem poročati in sedaj poročajo kako mladina brska po internetu in po straneh GlasujZame
crazy1.gif

dosti ljudi bi zares delalo/garalo za 1000€, ampak jim tega dela nihče ne ponudi.

vsak šef išče "sužnja" da mu bo delal po 11h za 600€. potem se pa čudi da se nihče ne javi v oglas.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

So cigani in pedri drugorazredni državljani, da jih je dovoljeno preganjat samo zaradi tega kar so, neglede na to ali si kot osebe zaslužijo ali ne?

[/QUOTE]

Pazi power kaj boš odgovoril na to vprašanje, kajti ovadba lahko hitro pade! Ne bi dvakrat rekel da je Evrofil kak poklicni policijski ovaduh ki dobiva različne ljudi po forumih na limance. V času krize je vsak € dobrodošel pa čeprav od online ovadbe!
smile-1.gif

[/QUOTE]

Je tudi meni padlo na pamet.
grin1.gif

@Evrodebil: Pa kdo za vraga preganje pedre in cigane?

Prvi vsiljujejo svoja prepričanja drugim, zadnji pa sami mečejo slabo luč na svojo raso.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ne kloshar jih ni fasal kar tako. potem je on manj vreden, ker ni homoseksualec in ker o tem ni nihče poročal?
samo ni dovolj zanimivo za slovenijo da je en dobil batine. ali lahko SVET na kanalu A naredi ekskluzivno novico iz tega da so enega brežičana pretepli v LJ
confused-1.gif

Sicer se mi zdi debata o tem zelo zanimiva, ampak jaz, osebno, recimo ne vem zakaj jih je nas bogi, takrat se srednjesolski kloskho fasal. Mi boš razložil? Je komu gobcal, bil preveč pameten? Ali jih je dobil samo zato, ker je iz Brežic? Ne eno ne drugo ni dopustno, ampak, hm, kaj je pa bolj zaskrbljujoče?

Citat:
meni se zdi da so rabili reklamo za to parado ponosa in so si izmislili ta napad
smirk-1.gif

Kul! Lej, jaz rabim reklamo za en lokal, kaj če bi ti prišel tja, ja pošljem pa nad tebe 8 zamaskiranih tipov, da te malo - nič hujšega, en mali pretres možganov pa malo krvi - prefukajo, pa se bom tako v casopisih pojavljal?
Ljubi bog, če bi jim dali pravic, ki jim kot ljudem pripadajo, potem ne bi ravno rabili parad, a? Ne vem no, kdaj so črnci nazadnje protestirali v Washingtonu? Je bilo to pred ali po tem, ko so ukinili segregacijo?

Citat:
kako bi drugače dobili na to parado toliko politikov in vplivnih oseb? bi dobili Jankoviæa na to parado če se ne bi zgodil ta "napad"?
bo Katarina Kresal osebno obsodila ta napad na klosharja? bo dala kakšno izjavo zaradi napada na brežičana? in zakaj ne?

Ker je eno kriminalno dejanje, ki se žal popolnoma brezciljno dogaja vsak dan, drugo pa organiziran napad na specifično manjnšino, samo zaradi tega, ker so manjšina? Ti res ni jasna razlika?
confused-1.gif

Jankovič, recimo, je bil že lani zraven. In, glej no, tudi lani so bili incidenti... http://www.delo.si/clanek/62516

Citat:
dosti ljudi bi zares delalo/garalo za 1000€, ampak jim tega dela nihče ne ponudi.
vsak šef išče "sužnja" da mu bo delal po 11h za 600€. potem se pa čudi da se nihče ne javi v oglas.

Ampak lepo te prosim (kam vse se že širi ta tema, še dobro, da grem za čez vikend na lepše, da boste lahko v miru kritizirali), za 1000 EUR moraš že narediti neko dodano vrednost, ali biti vreden tega plačila. Za (govorim na pament!) izdelavo škatel v Valkartonu, kjer materialu za 15 centov dodaš 5 centov dodane vrednosti s tem, ko pritisneš knof da odreže primerno velik kos se pa ekonomski račun pač ne izide?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja Evrofil, zdaj pa ti ko si odprta knjiga mi povej koliko je bilo v lanskem letu krivih ovadb oz. drugače se bom izrazil, koliko ljudi je bilo spoznanih oz. obsojenih za krivo ovadbo? Jaz ga ne poznam. Imamo pa v našem širnem okolišu kar nekaj kakcov, ki so jim ovadbe nacionalni šport. Veš kaj vse je "lahko" Evrofil? Jaz tudi LAHKO stopim na cesto in najdem umorjeno žensko in bom spoznan za krivega umora. LAHKO pa ti stopiš na dvorišče in se ti v čelo zaleti avjon za posip proti toči. Lahko lahko lahko. Kaj misliš na podlagi česa policija izvoha številna kaznica dejanja? Ker so tako spretni? Ker so takšni mojstri? Ne, na podlagi ovadb navadnih civilistov. In če bi bilo tako nevarno dajati ovadbe mi verjemi da ta sistem ne bi deloval...